SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
- İsim: Burcu
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
Günlüğüm,dün öyle bir şey oldu ki.Babamla bisiklete biniyorduk,karşı yola geçeceğiz sandım meğerse sağa dönecekmişiz,babam solumdaydı.Kamyon da geliyordu ama uzaktaydı.Babam sağa kırdı ben transit geçmek istedim.Yere yapıştık yolun yarısına kadar geldik.Az kalsın eziliyorduk.Sol ayak bileğim ve ayağım çok kötü şişti basamıyorum. ınga Babam da bana kızdı.Ama o bana kestirmeden gideceğiz demişti,Nereden bileyim ben kestirme yolun geldiğimiz yere kadar olan yer olduğunu.Canımın acıdığına mı yanayım,azar işittiğimemi,ölümden döndüğümüze mi?
Yoruldum be günlük,hemde çok..Zaten sıcak bir yandan benim sorunlarım bir yandan bir de bu çıktı başıma..1 yıl sonrasında ne yaşanılabilir ki koskoca bir hiç dışında..Kafam karışık yine..İpekle o yazın izlerini taşıyoruz..Kendi pencerelerimizden farklı baksak da yaşadıklarımız çok paralel..İkimizde sevdik sevildik,geride kalan yine bizleriz..Geride de bıraktık..Ama nedense kader durmadan bizi geride bıraktıklarımıza,o yaza sürüklüyor..Bu hiç bitmicek mi sence günlük ?
-
- Üye
- İsim: DERYA
Şu anda o kadar üzgünüm ki anlatamam.bugün dikey geçiş sınavım vardı.zaman yetmedi bana.edebiyatın yarıdan fazlasını okuyamadım bile.ama ben kazanmayı çok istiyodum.şimdi ne yapacağım.boşluktayım sanki.zaten delice sevdiğim kişiye karşı şimdi içimdeki kinim okadar büyüyor ki. off Allahım benim hayatım ne zaman düzene girecek ?
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
susmasinsarkilar :
Özlemeyi unutmak çok kolay yalnız kaldın mı o zaman özleyeceğin kimse kalmaz
Hani derler ya yalınızlığımı paylaşacak bir arkadaşım olsa felan
zaten yalnızlık paylaşılmaz,paylaşılsa idi o zaman yalnızlık olmaz..Belki biraz şifreli gibi oldu ama anlayacağını tahmin ediyorum...
Özlemeyi unutmak çok kolay yalnız kaldın mı o zaman özleyeceğin kimse kalmaz
Hani derler ya yalınızlığımı paylaşacak bir arkadaşım olsa felan
zaten yalnızlık paylaşılmaz,paylaşılsa idi o zaman yalnızlık olmaz..Belki biraz şifreli gibi oldu ama anlayacağını tahmin ediyorum...
-
- Yeni Üye
sevgili günlük ilk defa yazıyorum sana ben bugün sevgilimle kavga ettim kıskançlık sebep denize gitmem sebep ama ben onu çok seviyorum yaaaaaa gözümde falan değil deniz
-
- Üye
Bu arada geçmiş olsun susmasınsarkılar..
Zor kadere emanet ettim seni..Severim bu şarkıyı günlük ama şimdi daha da bir anlamlı gelmeye başladı sözleri..İçimdeki kördüğümü bir çözebilsem..Dediği gibi güvenmek de gelmiyor içten,zor gerçekten..Bu sefer gitmekten çok kalmak yanımda..Olduğum yerde,olduğum gibi..
-
- Üye
Bu gün çook yoruldum yaa.Çalıştığım firmada bir yılı doldurmadım acaba bana yinede izin verirlermi?
-
- Üye
- İsim: Cihangir
sevgili günlük benim kadar iğrenç bi hayatı olan yoktur bu sitede kesin varsada özür diliorum ama bu hayat böle giderse senden başka kimseyle derdimi paylaşamıcam sanırım...göz atıyorum defterlere sitelere aşk adına aradığım bikaç sözcük için ama sanırım her zaman hep aynı kelime çıkıcak karşıma sevgili günlük hep aynı kelime hep acı...daha ne kadar dayanırım bu acıya bilmiorum...ama sewgili günlük şundan eminimki mutlaka her karanlığın sonnda bi aydınlık vardır...
(Lütfen yazılarımızı yazarken eksik harfler kullanmayalım.. Ör. daha = daa )
(Lütfen yazılarımızı yazarken eksik harfler kullanmayalım.. Ör. daha = daa )
-
- Üye
- İsim: marziye
ya ben bu yaz gününde garip bir şekilde grip oldum nasıl başardıysam bunu bilmiyorum 2 gündür doğru düzgün çalışamadım işyerinde
off Allah'ım acil şifa diliyorum tüm hastalara benle birlikte bir iyileşsem bir atsam şu ağrıları üstümden...
off Allah'ım acil şifa diliyorum tüm hastalara benle birlikte bir iyileşsem bir atsam şu ağrıları üstümden...
-
- Takımdan
- İsim: suat
merhaba günlüğüm...seninle tekrar buluşmak güzel:)
hayat bildiğin gibi akıp gidiyor
tıpkı bir nehir gibi,duraksız
gah bendiyle uysal
gah onu parçalarcasına akıyor hemde....
nereye kadar?
her nehir bir denize mi ulaşmalı günlük?ben sonsuzluğa akan bir nehir olmak isterdim hep.ama sozsuzluk o kadar karmaşıkmış ki aslında....
herneyse çok edebiyat yapıp başını şişirmek istemem.sadede geleyim...
günlerim bir bir akıp gidiyor işte...bir tatil bana çok iyi gelir ama istemekle olmuyor tekbaşına.sanırım biraz para bulmalıyım:)banka mı soysam?
hayat bildiğin gibi akıp gidiyor
tıpkı bir nehir gibi,duraksız
gah bendiyle uysal
gah onu parçalarcasına akıyor hemde....
nereye kadar?
her nehir bir denize mi ulaşmalı günlük?ben sonsuzluğa akan bir nehir olmak isterdim hep.ama sozsuzluk o kadar karmaşıkmış ki aslında....
herneyse çok edebiyat yapıp başını şişirmek istemem.sadede geleyim...
günlerim bir bir akıp gidiyor işte...bir tatil bana çok iyi gelir ama istemekle olmuyor tekbaşına.sanırım biraz para bulmalıyım:)banka mı soysam?
-
- Üye
Bir hafta da üç şok...Bu kadarını da kaldıramam artık.Gözyaşlarımın günah keçisi kim?Kim anlar halimden.Of sırdaşım var iki tane.Biri işte biri de başka şehirde.Patlayacağım kendi içimde.
Yoruldum be günlük,hemde çok..Zaten sıcak bir yandan benim sorunlarım bir yandan bir de bu çıktı başıma..1 yıl sonrasında ne yaşanılabilir ki koskoca bir hiç dışında..Kafam karışık yine..İpekle o yazın izlerini taşıyoruz..Kendi pencerelerimizden farklı baksak da yaşadıklarımız çok paralel..İkimizde sevdik sevildik,geride kalan yine bizleriz..Geride de bıraktık..Ama nedense kader durmadan bizi geride bıraktıklarımıza,o yaza sürüklüyor..Bu hiç bitmicek mi sence günlük ?
-
- Üye
Allah'ım.Nasıl bir durum içine girdim?Kim anlar halimden?Evde tek başınayım.Kolum acıyor.Hiçbirşey yapamıyorum.İki kişiye anlattım,şok oldular.Birde beni düşün.
Yaptığım bisiklet yolculuğunun sonucu 5 dikiş,bir sürü yara ve morluk.Canım sıkılıyor.Ne yapsam?Nasıl oyalansam?
Yaptığım bisiklet yolculuğunun sonucu 5 dikiş,bir sürü yara ve morluk.Canım sıkılıyor.Ne yapsam?Nasıl oyalansam?