SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Takımdan
- İsim: suat
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
merahaba günlük.bugun edebi sözler olmayacak.ama şunu söylemeliyim ki tatil umutlarım yavaş yavaş yerini hüzüne bırakıyor.ama sorun değil,acısını çıkaracağım bunun
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Sevgili günlük ya ben birini seviyorum o bana arkadaş kalalım diyor..Ben ne yapacağımı bilmiyorum ama aslında başka biri olsabu kadar sevdiğim biri olmasa arkadaşta kalmayalım derdim ama nedense diyemiyorum...
-
- Üye
- İsim: marziye
seviyormuyum yoksa öyle değil mi bilmiyorum..kafam niye bu kadar çok karışık.. benim büyük bir sorunum daha var sürekli arkama bakmak geridekileri peşimden sürükleyip getirmek zorundamıyım bugüne?? neden böyle yapıyorum anlamıyorum... bırak işte neden hala aynı insanlarla aynı olmamış yaşanmamış varsayımlardasın?? bak iki tokat patlatıcam yüzüme toparlan hadi içine hapsetme beni sana sesleniyorum heyy??
annem gelse böyle olurmuydum ben
anlatıpta içimdeki herşeyi hapsedermiydim kendimi kendime kaparmıydım hiç pencerelerimi hayata..? kapamazdım tabi beni en iyi o anlar.
annem gelse böyle olurmuydum ben
anlatıpta içimdeki herşeyi hapsedermiydim kendimi kendime kaparmıydım hiç pencerelerimi hayata..? kapamazdım tabi beni en iyi o anlar.
-
- Takımdan
merhaba günlük;
seni sık sık rahatsız etmeye başladım farkındayım.ama bunu hoşgöreceğin umudumla buradayım...hayatımda çok fazla bir değişiklik olmadı...herşey hemen hemen eskisi gibi.hani vardır ya bir söz,aynı tas aynı hamam diye,öyle sanki.bazı şeylerin değişimi kolay olmadığı gibi hemen de olmuyormuş.bunu o kalın kafamla anlamam o kadar uzun sürdü ki...olsun,ben yine de mutlu olmaya çalışacağım.görüşmek üzere
seni sık sık rahatsız etmeye başladım farkındayım.ama bunu hoşgöreceğin umudumla buradayım...hayatımda çok fazla bir değişiklik olmadı...herşey hemen hemen eskisi gibi.hani vardır ya bir söz,aynı tas aynı hamam diye,öyle sanki.bazı şeylerin değişimi kolay olmadığı gibi hemen de olmuyormuş.bunu o kalın kafamla anlamam o kadar uzun sürdü ki...olsun,ben yine de mutlu olmaya çalışacağım.görüşmek üzere
Siyasi meydanlar, boş konuşmacılar, ortalığı panayır alanına çeviren bayraklar.. Hepsi geride kaldı, ne iyi ne kötü tartışıldı tabiki ama en azından birer adım atıldı.. Siyaseti pek sevmem açıkcası.. Zaten bu ara hiç bir şeyle ilgilenecek halim yok.. Sıcak bir yandan bir yadan aklımı kurcalayan melankoli hallerim fırsat tanımıyor açıkcası.. İpe'le vakit geçiriyorum her zamanki gibi.. O kadar monoton ki şu yazlar.. Geçen yazdan bu yana tadı da yok hiçbir şeyin.. Anlayacağın günlük, boşlukta gibi geçiyor bu tatil..
-
- Üye
Sevgili günlük bu gün mutluyum çünkü izin aldım yarın şebinde olacağım....
Çok yoruldum günlük ama çok da güzel bir gün geçirdim..Anneannemi Kipaya alışverişe götürdüm..Onunla beraber tin tin reonlara baktık..Sonrasında yemek yedik,sohbet ettik..Ne zamandır çıkmıyordu dışarı..Çok iyi oldu açıkcası..
-
- Üye
- İsim: Bulent
Sevgili Günlük,
Bugün haftanın son günü ve bu akşam yaklaşık 2 aydır göremediğim nişanlımın yanına İzmir'e gidiyorum...
Uzunca bir aradan sonra O'na kısa süreli de olsa kavuşabilecek olmanın mutluluğu ile insanların küçük düşüncelerle hareket ederek kendi hatalarını başkalarına çok rahat bir şekilde fatura ediyor olmalarının vermiş olduğu kızgınlık ve üzüntünün karmaşıklığı içerisindeyim...
Bugün haftanın son günü ve bu akşam yaklaşık 2 aydır göremediğim nişanlımın yanına İzmir'e gidiyorum...
Uzunca bir aradan sonra O'na kısa süreli de olsa kavuşabilecek olmanın mutluluğu ile insanların küçük düşüncelerle hareket ederek kendi hatalarını başkalarına çok rahat bir şekilde fatura ediyor olmalarının vermiş olduğu kızgınlık ve üzüntünün karmaşıklığı içerisindeyim...
-
- Üye
Evet sonunda bir haftada olsa sebinime sevdıklerıme kavustum ve geldım ..Değişik bir mutluluk var içimde aynı zamanda hüzün de tabi...
-
- Üye
- İsim: marziye
inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için
bezan ne yaparsan yap olmuyor bazen..
bezan ne yaparsan yap olmuyor bazen..
-
- Üye
- İsim: BAHAR
Bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum günlük. Hayat bana hep ters köşe yapıyo sanki
En son SONBAHAR tarafından Cumartesi, Ağustos 18, 2007 21:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Takımdan
merhaba günlük.şu aralar seni biraz ihmal ettim.bunun için üzgünüm...yine herşey bildiğin gibi,şu son bir ayı koşuşturarak geçirmek dışında birşey yapmadım.ama yorgunlukta bir tatmış ben bunu anladım günlük...
-
- Üye
- İsim: Nilay
günlük!tekrar buluştuğumuz için mutluyum:)
sonunda internetim düzeldi:)yaşasın!
sonunda internetim düzeldi:)yaşasın!
-
- Üye
- İsim: DERYA
Sevgili günlük....Ben laf duymaktan bıktım ama insanlar dedikodu yapmaktan bıkmadılar.Ne anlıyolar başkalarının arkasından konuşmaktan?İyisiyle kötüsüyle herkesin hayatı kendine.Buna başkalarının karışmaya hakkı yok.Ben insanların iki yüzlülüğünden bıktım.Bırakın beni kendi iç dünyamda istediğim gibi yaşayayım.Yoruldum.........
-
- Üye
- İsim: Burcu
Sevgili günlük,dolu bir gün müydü?Yoksa ben doldurmak için elimden geleni yaptım mı bilmiyorum.Eski arkadaşlarımı gördüm bugün.Kızlar aynı da erkeklere nolmuş öyle ya.Sokakta görsem tanımam valla çoğunu.Ama özlemişim hepsini...