SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
picasso
Takımdan
Takımdan
İsim: suat

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen picasso »

değerli anılarım adına birkez daha merhaba günlük,
bu yaz nedense çok monoton geçiyor.yapacak farklı şeyler bulmakta güçlük çekiyorum doğrusu ve hep aynı şeyleri yapmak hiç bana göre değilmiş...ama yeni arkadaşlar edindiğimi düşünüyorum ve bu bana iyi geliyor...hoşçakal
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Okul açılmalı artık..Her şey monotonlaşmaya başladı derken birden fikrim değişiyor sanırım.. :D Denize gittim geçende çok fazla yandım,hala canım yanıyor ya neyse,ama aynı zamanda da çok eğlendim..
YyilmazZ

Mesaj gönderen YyilmazZ »

Sevgili Günlük

Fön çektirdim, antenlerimi kıpraştırmıyorum bozulmasın diye. İyi de oldu beni öldü sanıyolar!

(bkz: bir hamamböceğinin günlüğü)

:)
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

Yarın beşiktaş maçına gitcem inşallah yeneriz.
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

Günlükcüğüm naber canım nasılsın;
Bu sabah saat 7 de kalktım hazırlandım ve işe gittim. hem de dün gece kaç saatlik yoldan gelip de gece yarısından sonra uyumama rağmen nasıl bir kalkıştı tahnim edebilirsin herhalde. yok yok etme sen de tahmin etme kimse de tahmin etmesin kabus gibi bir şey işte...neyse akşam geç geldiğim için evde ekmek yok bakkal kapalı kahvaltı da edemedim. açlıkdan öldüm anlayacağın. işe gittim bir de ne göreyim bir karışıklık olmuş sen bugün çalışmıyorsun evine gidebilirsin dediler... eee günlük ne dersin güleyim mi yoksa ağlayayım mı...
picasso
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen picasso »

merhaba günlük,
fenerbahçe yenilgisi bana biraz moral verdi,onun dışında aynıyım...
susmasinsarkilar
Üye
Üye
İsim: Burcu

Mesaj gönderen susmasinsarkilar »

Sevgili günlüğüm,hergün birşeyler yazmamı bekleme ya!!!!!!
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

vay vay vay günlük özlemişim seni ama anlatacak fazla birşey yok iş güç koşturuyoruz kimseye zarar vermeden yaşamaya çalışıyoruz seni sormalı
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Bugün doğum günümdü ve çok süper geçti günlük..Düğün gibiydi ya..Mahallede kutladık..Işıklar,ses sistemi,yicekler,içicekler..Dans D: harikaydı gerçekten..Sevdiklerim de yanımda olunca huzur dolu bir gece geçirdim diyebilecek kadar iyi bir gece geçirdim..
Blavinia
Üye
Üye
İsim: nesli

Mesaj gönderen Blavinia »

merhaba sevgili günlük aslında kendimi fazla iyi hissetmiyorum ama lavinyasız yaşayamıyorum ne yapayım yani aslında hala parmaklarımın nasıl hareket ettiğini nasıl bilgisayarı açtığımı nasıl siteye girdiğimi bilmiyorum neyse sen üzülme benim halime ben hep hastayım bu sefer ciddi bi şey var herhalde..üfff neyse yaa eğer bi gün lavinyayı ziyaret edemezsem üzülme olurmu??bil ki çoktan azraile teslim etmişim ruhumu...zaten yaşarken bile binlerce kez ölmüyor muyuz??ahh ahh gece gece senide üzmek istemezdim ama ne yapayım böyle işte.. '''hayat'''

------------------------------------------
Mesajınız düzenlenmiştir.
Yazım kurallarına uyunuz.
vazgecemem
Üye
Üye
İsim: DERYA

Mesaj gönderen vazgecemem »

Sevgili günlük...Şu anda yaptığım şeyi kendime yakıştıramıyorum ama geride dönemiyorum. Kalbimde bir başkası varken bir başkasıyla çıkıyorum. Ve dün sevdiğim çocukla biraz olsun görüştüm yani eski sevgilimle. İçim kıpır kıpır oldu. Hani ilk buluşmalarda insan nasıl olurya aynı öyle oldum. Diğerini sevmiyorum biliyorum o beni seviyor banada değer veriyor onu üzmek istemiyorum ne yapacağım ya aklım çok karışık. Ona gidipte ben sırf eski sevgilimi unutmak için senle çıkıyorum diyememki... Arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun...
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

sevgili günlük arkadaşlarımı geçirdim az önce.iyi de vakit geçirdim ama içimde bi sıkıntı...bağırsam avazım çıktığı kadar,geçer mi??
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

vazgecemem yazdı:Sevgili günlük...Şu anda yaptığım şeyi kendime yakıştıramıyorum ama geride dönemiyorum. Kalbimde bir başkası varken bir başkasıyla çıkıyorum. Ve dün sevdiğim çocukla biraz olsun görüştüm yani eski sevgilimle. İçim kıpır kıpır oldu. Hani ilk buluşmalarda insan nasıl olurya aynı öyle oldum. Diğerini sevmiyorum biliyorum o beni seviyor banada değer veriyor onu üzmek istemiyorum ne yapacağım ya aklım çok karışık. Ona gidipte ben sırf eski sevgilimi unutmak için senle çıkıyorum diyememki... Arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun...
tek yapman gereken empati kurmak. arkadaşının yerinde olmak ister miydin ?
~
ansızın gelecek gibisin..
picasso
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen picasso »

düşlerimle yaşamaya devam ediyorum günlük...ne kadar sürür daha bilemiyorum.hoşçakal..
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

Kaç gündür ortalama 4 gündür gece 23:00 a kadar mesai deyim iyice pert oldum yaa.