SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen Rkoycu »

Mehmet bravo arkadaşım..
safir
Üye
Üye
İsim: zeynep

Mesaj gönderen safir »

ve yine ayrılık..gitti ama hani hep derler yaa-kalbimin bir köşesinde-...rumeysanın yolu açık olsun.tekrar görüşeceğiz...
menoktadenokta
Üye
Üye
İsim: MeHMeT

SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen menoktadenokta »

Rkoycu neden bravo anlayamadım. bu arada giresundan çok arkadaş var üye olan. bildiğim kadarıyla giresun küçük bir yer. görüşüyormusunuz biraraya geliyormusunuz giresunda?
IAMFUTURE
Üye
Üye
İsim: Derinlik

Mesaj gönderen IAMFUTURE »

Günlük...

Beni hep senmi dinleyeceksin ... Hep benmi abuk subuk şeyler söyleyecegim ?Bir de sen konus.. Bir dile gelsen içinde neler biriktirdiğini kelimelere döksen kim bilir neler söyleyeceksin..
Sana bazen acıyorum ... Kah paranoyak kah umutlu kah mutlu kah hüzünlü birini çekmek kolay değil .. Ama ne yapalım artık .. Biz bizeyiz .. Kimimiz var başka.. Bizi başka kim çeker..

En kısa zamanda gorusmek dilegiyle ..

Her yeni dogan gunun yeni umutlar getirmesi dilegiyle...
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

3 gündür 4 saatten fazla uyumuyorum günlük..Cumartesi günü annem rahatsızlandı ve pazar günü hastaneye kaldırdık..Şimdilik ciddi bir şey gibi görünmüyor ama bizi mahvetti açıkcası..Zaman kavramım yok..Uyuyamıyorum..Böyle zamanlarda kimin dost kimin post olduğu anlaşılıyormuş ya evet doğru..Çok doğru kararlar vermişim zamanında..Bir sürü iş bekliyor günlük şimdilik gitmem gerek..Bununda üstesinden geliriz değil mi el ele..Beni bırakma olur mu..
menoktadenokta
Üye
Üye

SEVGİLİ GÜNLÜK

Geçmiş olsun fulya. umarım annen tez zamanda sağlığına kavuşur...
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

fulyacığım geçmiş olsun canım
Rkoycu
Üye
Üye

Mesaj gönderen Rkoycu »

Mehmet Ben koyu Bir BEŞİKTAŞ lıyım oyüzden
Rkoycu
Üye
Üye

Mesaj gönderen Rkoycu »

Aslında arkadaşım Giresun'lu değilim Şebinkarahisar'lıyım.. Giresun olarak değil ama çok değerli kişilerle beraber vakit geçirdim yaklaşık bir senedir İstanbul'dayım.. Ersin murti hasta hepsi ve diğerleri çok değerli büyüklerimdir..
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Evet nerde kalmıştık günlük? Hmm tamam ben yine sana yorucu bir günü daha şikayet edecektim..Bugün yolda geçti desem yalan konuşmuş olmam sana..Başım resmen kazan gibi..Haftasonundan daha iyiyim ama..Uyudum biraz..Sonra sezer yanımdaydı hep mesajlarıyla..Bir istisna gerçekleşmiş demek..O ruhsuz adam gitmiş şimdi varlığını gerçekten hissedebildiğim biri gelmiş yerine..İyiki de gelmiş..Sorumlulukdan korkardım ya günlük,o kadar da korkulacak bir şey değilmiş aslında..Yorucu,zor ama aşılamaz değilmiş..Öğrendim yeniden..
Kullanıcı avatarı
divane86
Takımdan
Takımdan
İsim: GÜLDEREN

Mesaj gönderen divane86 »

sevgili günlük...
şuan kendi evimde olmadığım için pek fazla yazamıyorum... ayrıca arkadaşımada küzmedim giremiyorum sadece sizi çok özlüyorum....
ezqi
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: EZGİ

Mesaj gönderen ezqi »

sevgili günlük;bugün içimde garip bir hisle uyandım.gün boyunca da huzursuzdum ben hep böylemi olacağım söyle bana günlük hep mi nedensiz olacak huzursuzluğum?
AsToF
Üye
Üye
İsim: ümit

Mesaj gönderen AsToF »

sevgili günlük
bugünde dün gibi hep birşey eksikti...
menoktadenokta
Üye
Üye

SEVGİLİ GÜNLÜK

Sevgil günlük
Bugünlerde lavinya.net'e fazla uğrayamıyorum ayrıca arkadaşlarımıda göremiyorum. daha doğrusu bilgisayarın başına geçemiyorum ama yarın burda olucam. görüşnek üzere...
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

geceye bol gollü bir galibiyetle uyumak üzereyim günlük... en son görüştüğümüzde de söylemiştim bir ayrıcalıktır galatasaray lı olmak :)