SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
marziye
Üye
Üye
İsim: marziye

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen marziye »

uzunca bir süredir sana yazmıyordum.. öyle büyük değişiklikler oldu ki yaşamımda. artık osman var onunla beraber çok güzel bir ilişkiye başladık..
bu kez mantığımla ortak ettim aşkı hayatıma...yaşamımın son demine kadar yanımda kalsa ne kadar güzel olur... aslında şimdiden hissediyorum beni sarmalayan,koruyan,huzur veren o koca yüreği.. tek sorunumuz var uzaklık:( o da zamanı geldiğinde hallolacak inşallah... herkes duysun ben aşık olduuuuuummm yenideeennnn.. :)
Kikirik
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Karolin

Mesaj gönderen Kikirik »

Sevgili Günlük
Gene bir Pazartesi günü ve ben tam hafta çalıştım pazar günüyle birlikte. Şu anda yapmam gereken bir sürü iş olmasına nazaran benim hiç birini yapasım yok çünkü bayramda izin verip vermeyeceklerini düşünmekten çalışamıyorum hade bare bir gün çalıştırsınlar neyse onu da geçtim maaş günüm de bayrama denk geliyor. Çalışsam bir türlü çalışmasam 1000 türlü. Kredi kartı borcum var desem de bayramdan önce acaba maaşımı mı çeksem :)) Düşünecek o kadar çok şey varki çalışmak gelmiyor işte bu yüzden içimden. Ha bir de erkek arkadaşım var o da ayrı. Adam vurdum duymaz yahu. Hayır bende öyleyim ama onun kadar değilim canım. Bugun buluşacak mıyız diye düşünmekten gene çalışasım gelmiyor :)
Neyse bare ben biraz çalışmaya çalışayım görüşürüz
safir
Üye
Üye
İsim: zeynep

Mesaj gönderen safir »

uzun zamandır uğrayamıyorum buraya..bu aralar yoğunum..bunu dediğime inanamıyorum artık bende yoğunum:)davalara stajyer olarak katıldım ama inan bana,olaylardan aklımda kalan çok az şey var, ilgimi çeken hep yargılanan insanlar oldu..kimi pişman kimi bunu söylemekten aciz yada geç kalındığı için dile getirmiyor..ağır cezalık davalar ruhumu karartırken,asliye ticaretlerde ise kimi zaman güldüm kimi zaman sinir krizi geçirecek gibi oldum..şu an bile bazı durumları kaldıramıyorken bütünüyle bu işin içinde olunca ne yapacağım bilmiyorum..eğitimini bu yönde kullanmış bir insan olarak fazla duygusalım galiba..fotoğraf falan çekmiyorum artık..aslında canımda istemiyor eskisi kadar..herneyse..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

:cry: gitti saçlar günlük. 7 aydır uzattığım saçlar gitti.

buralar soğuk siyah çirkin .. :)
~
ansızın gelecek gibisin..
Kullanıcı avatarı
carizma
Takımdan
Takımdan
İsim: Sinan Seyda

Mesaj gönderen carizma »

bugün hiç keyifli değilim günlük.15 askerimiz daha şehit verdik vatan uğruna. :cry: bitmedi bu terör laneti. :evil: hiç üstüme gelmesin bugünlerde dünya.hiç çekemem..
menoktadenokta
Üye
Üye
İsim: MeHMeT

SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen menoktadenokta »

Sinan üzülme arkadaşım. Ben 2 yıllık saçlarımı kestirmiştim çok üzülmüştüm ama sonradan alıştım. bu arada yeniden uzatmak istediysemde zor geldi uzatmadım :D
menoktadenokta
Üye
Üye
İsim: MeHMeT

SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen menoktadenokta »

Dün aldığım habere çok üzülmüştüm ama bu gün duyduğum haberle dahada yıkıldım. dün 13 bugünse 2 askerimiz daha şehit olmuş. 24 saat içinde hatta 15 saat içinde 15 askerimiz şehit. Ağlamayacağız Başımız dik şehitlerimizi toprağa vereceğiz.. Allah ailelerine sabır versin. Varlığımız Türk varlığına Armağan olsun...Vatan sağolsun...
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

sağol mehmet. tekrar zor uzar meret ya biliyorum :) neyse sağlık olsun. bayram ve anne babadan kıymetli değil ya :)
~
ansızın gelecek gibisin..
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

evet günlük 2 gün önce doğum günümdü arkadaşlarla kutladık güzeldi şimdi normal hayata döndüm iyi sayılırım
lyddek
Üye
Üye
İsim: Ece

Mesaj gönderen lyddek »

Yapmayı istemediğim tek şeydi,ama yaptım..Terk ettim..Birine bitti demek ne kadar zormuş,kendimi hiç iyi hissetmiyorum..canını yakmak istemezdim ama artık birinin bunu yapması gerekiyordu..İkimizde birbirimizden bekledik galiba..Katil ben oldum,çok acı..
nissi
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Şirine

Mesaj gönderen nissi »

Hava çok soğuk :(
safir
Üye
Üye
İsim: zeynep

Mesaj gönderen safir »

güzel bir gün ..
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

bugün bayram seninkide kutlu olsun günlük bize gel şeker veririm sana:)
IAMFUTURE
Üye
Üye
İsim: Derinlik

Mesaj gönderen IAMFUTURE »

Bugün bayramın ikinci günü..
Evden uzakta bir bayram..
Aslında bayram da tıpkı şehirler gibi insanlarla anlam bulan bir olgu ..
Ve suan bulundugum sehre ve bayrama anlam katacak cok az insan var etrafımda ... İşte boyle sevgili günlük .. Ne zaman biter bu arayıslar bilmem ama bir sona dogru gittigim kesinlik arzediyor sanrım..

İlerleyen zaman ve mekanlarda gorusmek dilegiyle..
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Mesaj gönderen SONBAHAR »

Uzun zamandır yazamadım günlük lavinya.net'e :(
son iki haftayı hasta geçirdim galiba.