SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
- İsim: nilgün
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
her şey düzeldi galiba sevgili günlük. 'galiba' diyorum çünkü gerçekten bundan sonra bizi, canımdan çok sevdiğim dostumu neler bekliyor tahmin bile edemiyorum.deniz yine ankara da ama burası mı onun için daha iyi yoksa orası mı bilmiyorum.. umarım her şey düzelir. biz inanmaya devam ediyoruz..
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
Ben kendime inanamıyorum.. Kendimi tanıyamıyorum.. Hiç bu kadar güzel birşey bu kadar imkansız olmamıştı.. Bende hiç bu kadar çaresiz olmamıştım.. Ne yapacağım ben ..
-
- Üye
- İsim: gökhan
son viraja girerken doğru yola saptım günlük kendimi kurtardım içimdeki canavardan
-
- Üye
- İsim: begüm
canım çok sıkkın bu aralar günlük..
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
günlük bugün kar yağıyor İzmir'e...
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
evet öyle oldu da abi kar tutmadı ya.. neyse buna da şükür artık..höh duaların kabul olmuş
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Sevgili günlük,bugün en yakın dostumla sinemaya gittik 120.Tek kelimeyle muhteşem bir film.Film bittiğinde salondaki herkesin ayağa kalkıp alkışlaması,bu vatan uğruna şehit olanların unutulmayacağını,unutturulmayacağını görmek tarifi imkansız güzel bir duyguydu.tarihten günümüze ışık tutulmasıda ayrı bi güzellikti.Dilerim artık savaşlar yaşanmaz yaşanmak zorunda da kalımaz
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
merhaba sevgili günlük
02.12.2007 de evlendim evet şaka yapmıyorum evlendim
uzun zaman seninle konuşamadık haklısın sana anlatamadım nasıl oldu ? kim ? nedir ? ne değildir ? açıkcası anlaşılamadan ve kırılarak gittiğim yere dönmezdim belki ama yinede yargısız infaz etmeden belki bilmediklerini dinlemeden bana kırılan hatta unutanların dışında selam vermeyi özlediğim arkadaşlaarımı özledim. zaten hep zordur anlaşılmak . neyse bak sana ne diyeceğim seviyorum ve eşimle mutluyum . Artık sevdiğim hatta uğruna göz yaşı döktüğüm şehirde değilim istanbul'umdan uzaktayım Ankarada yaşıyorum eşim ve ailemle. bu güzel haberi seninle ve sevdiklerimle paylaşmak istedim . sen neler yaptın özledin mi beni ? ) neyse ben bir bakayım ne var ne yok kimler mutlu ? kimle üzgün ? kimle nefret ediyor ? kimler soğuk ? kimler yaşıyor ? gelirim yine sevgili günlük )
02.12.2007 de evlendim evet şaka yapmıyorum evlendim
uzun zaman seninle konuşamadık haklısın sana anlatamadım nasıl oldu ? kim ? nedir ? ne değildir ? açıkcası anlaşılamadan ve kırılarak gittiğim yere dönmezdim belki ama yinede yargısız infaz etmeden belki bilmediklerini dinlemeden bana kırılan hatta unutanların dışında selam vermeyi özlediğim arkadaşlaarımı özledim. zaten hep zordur anlaşılmak . neyse bak sana ne diyeceğim seviyorum ve eşimle mutluyum . Artık sevdiğim hatta uğruna göz yaşı döktüğüm şehirde değilim istanbul'umdan uzaktayım Ankarada yaşıyorum eşim ve ailemle. bu güzel haberi seninle ve sevdiklerimle paylaşmak istedim . sen neler yaptın özledin mi beni ? ) neyse ben bir bakayım ne var ne yok kimler mutlu ? kimle üzgün ? kimle nefret ediyor ? kimler soğuk ? kimler yaşıyor ? gelirim yine sevgili günlük )
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Ömür boyu mutluluklar dilerim mehtap,tebrik ediyorum seni
-
- Üye
- İsim: rüştü levent