SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
tayfun4
Üye
Üye
İsim: Tayfun

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen tayfun4 »

Dünyevi dertleri umursamamam gerektiğini öğrendim artık günlük, bir bilge ne demiş biliyor musun, 'ruhun var mı diye düşünme, sen zaten ruhsun. Bedenin gerçek mi diye düşün. Bu fani yerde de karanlığa küfretmektense bir mum yak'
ne güzel söylemiş.
Dünya'yla ilgili düşüncelerim değişti. Artık üzülmek yok en iyi arkadaşım.
Bunca zaman benim bütün karamsar laflarımı, gaflarımı sabırla dinledin, iki cümle mi seni bu kadar değiştirdi diyeceksin, hayır, bunlar gibi bir sürü nasihat duydum son günlerde hayatla ilgili, geceleri evde düşündüm, artık eskisi gibi suratına bakınca iç karartan bir adam değilim, bir daha da olmak istemiyorum, neyse şimdilik bu kadar yeter, uzattım. Sonra görüşür, konuşuruz yine.
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

merhaba günlük ;

Kar artık yağmıyor ama hala heryer bembeyaz bugün yürüdüm sabah uzun uzun yürürken kendimi dinlemek istemedim bugün müzik dinledim düşünmedim sadece yürüdüm nefes aldım . yollar büyüdü ben yürüdüm...
güzel bir sabahtı biraz omuzumun ağrısıyla uyansam da . kahve yapacağım birazdan balkondan dışarıyı izleyeceğim sanırım . pc de oturmuyorum arada uğruyorum o yüzden sık görüşemiyoruz kusura bakma . sakin bir şehir burası alışmaya çalışıyorum sanırım yada öyle bir geçiş . İstanbul'umu çok özlüyorum aramızda kalsın :(
maviiaydan
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: maviiaydan

Mesaj gönderen maviiaydan »

merhaba herkese. öncelikle bu mesajı yazıyorum ama nereye gider ya da gider mi onu da bilmiyorum. bu benim ilk mesajım çünkü. günlükmüş burası.
her son yeni bir başlangıçmış. bugün hatta biraz önce 5 yıldan beri beraber olduğum oda arkadaşımdan ayrıldım. eğitimine ankara da devam edecek. insanın içini demek böyle burkarmış ayrılık. bu kadar yalnız ve çaresiz hissedermiş insan. e peki ben buradan nasıl ayrılacağım. inanki hiç bilmiyorum. boğazımda düğümlendi birşey. her an hiç durmamacasına hıçkırarak ağlayabilirim. ama kahretsin kahretsin kahretsin. her şey bütün dertler üstüne gelir de neden ağlayamaz insan? niye ben rahat rahat ağlayamam ki... yalnızken ağlayabiliyorum sadece. ama ben yanımda biri olsun beni anlasın istiyorum. ama biri varken de ağlayamıyorum. nasıl iştir bu ya?
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

bugün garip birgün. rahmetli dedemin bir arkadaşı geçen gün rüyasında rahmetliyi görmüş. üzgünmüş dedem. neden üzgünsün diye sormuş. torunuma üzülüyorum demiş. 'o kim' deyince 'torunum,sinan' demiş. hayatında kötü giden şeyler var gibisinden bir cümleyle endişe hissettiğini söylemiş. sonra da birlikte namaz kılmışlar rüyasında amcanın. annem bunu bugün anlattığında kısa süreli şok yaşamadım desem yalan olur. bu amca dedemin eski bir dostu ama beni görmedi hiç ve tanımıyor. en azından ismimi bilmediğine eminim. rahmete kavuşmuşların insanlarla iletişimine pek olur gözüyle bakmazdım. ama bu olay fikrimi değiştirdi biraz.
şaşkınım. hayırdır inşallah..
~
ansızın gelecek gibisin..
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

İnşallah hayırdır..:D
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
İsim: SERAP

Mesaj gönderen SERAPben »

Sevgili günlükçüğüm bugün benim için çok güzel birgün.Bu sabah çocukluk arkadaşım gelip buldu beni,görüşmeyeli yıllar olmasına rağmen onu ilk gördüğümde tanıdım hiç değişmemiş gözlerinin içi gülüyor hala,tıpkı çocukluğundaki gibi :) Evlenmiş bide küçük bi kızı vardı yanında henüz 2 yaşında çok sevimliydi.Akşam için buluşmaya karar verdik eski günleri yad edicez :) Canım ya anne olmak o kadar yakışmışki ona :D Neyse günlükçüğüm gece anlatırım sana görüşürüz yine :wink:
Nyks
Üye
Üye
İsim: Dilara

Mesaj gönderen Nyks »

Sevgili Günlük...Bir aralar hep yazardım sonra gitti o heves galiba...Ama bugünden itibaren başlıyacağım galiba yine yazmaya :) Neyse bugünlük buraya yaziim bari :wink:

Sevgili günlük bugün benim doğum günüüüüm :D Çoktandır bu kadar mutlu olmamıştım.Bütün özlediğim arkadaşlarımla görüşmek çok iyi geldi bana :D
İyiki doğdum ben :lol:
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Dilara öncelikle doğum günün kutlu olsun sağlıklı ve mutlu seneler.Doğum günün kutlu olsun :D
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Merhaba günlükçüğüm.Evet sabah güzel başlayan günüm akşam çocukluk arkadaşımla buluşmama kadar devam etti haberlerde verilen şehit haberleri dışında :cry: Bir askerimizde trabzon'dan ve çok sevdiğim bi ailenin oğlu.Aslında sana güzel şeylerden bahsetmek isterdim ama olmuyor işte yazdığım haber bile insanın tüylerini dondurmaya yetiyor.İçimden geçen tek şey pkkya lanet okumak
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

evet günlük uzun bir aradan sonra yine senleyim kısa bir ada tatili yaptım ve yine arkadaşlarımla birlikteyim
dionysos17
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Devrim Doğuş

Mesaj gönderen dionysos17 »

kimin ajanısın sevgili günlük!!
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

Sevgili günlük

Ellerimde beyaz kırmızı güllerin kokusu var henüz kurumadılar. Camdan bir fanus içinde inciler ve üstüne dökülmek üzere zaman teslim edilmiş gül yaprakları kurumaya yüz tutan... Marvin'in eşimin güzel süprizinden bu güller. Varlığı için minnet duyduğum hayata ve ruhumda gezinen tek el sana sonsuz teşekkürler marvin : )
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

bugün bana "seni sevmiyorum" dedi bunu kaldırmak çok zormuş iyi değilim anlayacağın yine üzgün ve kırgınım
adaa
Üye
Üye
İsim: ada

Mesaj gönderen adaa »

bugün çok sıkıcı bir gün.aslında sıkıcı değilde ben birazcık hastayım sanırım.dersede gitmek istemedi canım.zaten hoca kitabın aynısını okuyor.
deniz kenarında güneşin içimi ısıtmasını istiyorum şu an sadece
yazmeltemi
Üye
Üye
İsim: Esra

Mesaj gönderen yazmeltemi »

Bugünüm çok güzel geçti :D Sabah nlp kursu aldığım yere gittim, bir arkadaşımla birlikte özel çalıştık hocamızla, çok keyifliydi :D Birlikte iş yaptığım lidrlerden biri de geldi, onu özlemiştim, onu görmek de çok iyi geldi. Daha sonra, beraber ders dinlediğimiz arkadaşımla birlikte bir biyoenerji uzmanıyla tanıştık. Daha sonra vapura bindik... Çok güzel bir gün geçirdim yaaa... Hava da günlük güneşlikti... :D Çok yoruldum ama çok mutlu bir gün geçirdim :D Darısı başınıza arkadaşlar :)