SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
- İsim: gökhan
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
günlük harikayım çok isteyince oluyormuş son 1 haftadır çok istiyordum oldu harikaaa...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
Sevgili Günlük ;
Nisan kardeşim aşık olmuşş ve çok mutlu ay ne sevindim anlatamam
Nisan kardeşim aşık olmuşş ve çok mutlu ay ne sevindim anlatamam
-
- Admin
- İsim: Sinan
günlük, sonunda bir ev bulabildik. zor işmiş doğrusu. neyse biraz soluklanabilirim artık :) şimdi tarih ayarlaması yapıp konsere fırsat yaratmam gerekiyor.
~
ansızın gelecek gibisin..
-
- Admin
günlük sen şimdi neden bir sevindirip bir üzüyorsun :) dün ayarladığım sandığım evde sorun çıktı. taşınamıyorum. erken sevinmek kötü birşey, hüznü daha kötü oluyor :)
neyse bir süre salaşkentten uzaklaşıcaz artık.
neyse bir süre salaşkentten uzaklaşıcaz artık.
~
-
- Üye
- İsim: gökhan
günlük mutluluk melekleri üzerimde 1 haftadır her şey yolunda dilimi ısırim 

-
- Üye
- İsim: selçuk
Sevgili günlük:Ne yazmak istemezdim ki bugün..kendimden bile sakındığım belki de bu kadar değer vermeyi bile bir başmasına düşünmediğim insanla aram hiç iyi değil..ve o beni gördükçe benden kaçmak için her şeyi yapıyor ama bu bana sadece acı verse yeter acı insanı olgunlaştırır ama bu acıdan da öte bir şey....ne yapacaksam ona kendimi affettirmek içn herşeyi yaptım ama olmadı...acaba diyorum o benim yerimde olsaydı böyle bir durumda ne yapardı??bilmem ama çok üzgünüm:((
-
- Admin
- İsim: Serkan
Bu akşam havuzda bileğimi, koşu bandında ayağımı incittim. İki yıldır spor yapıyorum, hiç sakatlanma olmadı. Neden aynı gün içinde iki defa? Şimdi en az bir hafta spora da gidemeyeceğim. 

Je est un autre
-
- Üye
- İsim: Metin
Berbat geçen bir gündü. İstemeye istemeye derse gittim. Ders iptal olmuş. Pek sıkıcı geçmeye başladı bu ara günler. O kızı da göremedim zaten. Nerde denk gelir ki bir daha? Neyse şarkılara devam...
-
- Admin
yarın (bugün) bahar başlangıcı günü/bayramı günlük. ama şehir mi kandırıyor yoksa takvimler mi bilmiyorum çünkü baya yağmurlu bu ara. kışı andırıyor. eskiden bahar dedik mi çiçekler böcekler çimenler geliyordu aklıma :) son birkaç yıldır baharları aşık olmuyordum ya, sanırım olmaya başladım. gerçi iki üç ay oluyor ilk çakış ama pek yüz vermediği için sönmekteydi mecburen :)) bu ara yine alevleniyor. işim kötü anlayacağın.
ev mi :) bulamadık henüz. yarın erken uyanabilirsem gidip birkaç yerle görüşmeyi düşünüyorum. çabuk ayarlasam iyi olacak çünkü ertesi gün fd konseri var ve akşam geç bitebilir.. otel ortamlarını da sevmiyorum bilirsin :)
neyse, güzel insanlara güzel günler dileğiyle..
ev mi :) bulamadık henüz. yarın erken uyanabilirsem gidip birkaç yerle görüşmeyi düşünüyorum. çabuk ayarlasam iyi olacak çünkü ertesi gün fd konseri var ve akşam geç bitebilir.. otel ortamlarını da sevmiyorum bilirsin :)
neyse, güzel insanlara güzel günler dileğiyle..
~
-
- Üye
- İsim: dilan
annemin ameliyatı iyi geçti şu an ayakta yani..
ama doktorcuğumun hastalanması çok kötü oldu,adam 5 ameliyata üstüste girdi.nazarım mı değdi dağ gibi adama
neyse.bugün bahar başlangıcı.aman ne bahar..yağmurlu çamurlu.uykusuzluktan ölmek üzereyim.2 saat uyudum gece! aynı sorun biliyorsun!uyuyamıyorum. bu hastaneleri bombalayacağım.çok kötü ya.öyle basit sorunlar değil milletin hali rezalet.ama iki personelle çöüzlecek iş değil bunlar.sistem bozuk.neyse yine kızdırdım kendimi...
sorumluları allah'a bırakıyorum! ve şu an en sevdiğim ses kulağımda.zaten biliyorsun kim olduğunu.sevgili feridun düzağaç..
of! havalar ısınsın;önce, sait faik'in çok sevdiği adalara gideceğim.yazın istanbulun en güzel yeri. sonra güneşlenmeyi,denize "binmeyi" özledim.
kardeşim küçükken "denize binmeyi" özlerdi de...
şimdi dans etmek istiyorum.başımın dönmesini,yorgunluğumun bitmesini...

of! havalar ısınsın;önce, sait faik'in çok sevdiği adalara gideceğim.yazın istanbulun en güzel yeri. sonra güneşlenmeyi,denize "binmeyi" özledim.

şimdi dans etmek istiyorum.başımın dönmesini,yorgunluğumun bitmesini...

-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
sevgili günlük... ben pek yazmam bilirsin beni ama bu gün kendimi çok yalnız hissediyorum. içimde kelimeler var sölenecek ama cümle olamıyorlar malesef.
aşırı rüzgarlı bir hava var dışarda penceler uğulduyor. bazen dolu bazen yağmur ve ikisininde yanında rüzgar... sanki bişiler anlatıyorlara bana günlük sanki onlarında cümleleri var anlatıyorlar.. ama biliyomusun günlük ben onları anlayamıyorum... dinliyorum anlatıyorlar biliyorum ama anlamıyorum günlük anlamıyorum...
sen beni anlayabiliyomusun günlük???...
aşırı rüzgarlı bir hava var dışarda penceler uğulduyor. bazen dolu bazen yağmur ve ikisininde yanında rüzgar... sanki bişiler anlatıyorlara bana günlük sanki onlarında cümleleri var anlatıyorlar.. ama biliyomusun günlük ben onları anlayamıyorum... dinliyorum anlatıyorlar biliyorum ama anlamıyorum günlük anlamıyorum...
sen beni anlayabiliyomusun günlük???...
-
- Admin
günlük, bu ara gerçek ile rüyayı ayırt edemiyorum.. bu çok fena. bazen klavyede bişeyler yazarken dalıyorum bişey yaşıyorum.onu gerçekte mi yoksa 1-2 saniyelik uykuda mı yaşadığımı bilmiyorum.. deliriyorum muhtemelen. sağlıcakla. yarın görüşürüz..
~
-
- Üye
- İsim: Mehtap
Sevgili günlük İstanbul'dan sonra bu şehir çekilmiyor.Denize alıştığım için zor geliyor burada yaşamak.Deniz yerine kurbağalarla dolu bir ırmak var . Martılar yerine de kurbağalar var.Kurbağaların seslerine de kargalar eşlik ediyor .İlk önce çok zoruma gitmişti ;ama artık kabüllendim sayılır.Neyse 3 ay çabuk geçer umarım.
-
- Üye
- İsim: Eren
günlükçüm yarın çok önemli bir sınavım var inşallah güzel geçer.. 

-
- Üye
- İsim: marziye
hem kötü hem iyi olmak nasıl bir durum anlatacak kelime bulamadım doğrusu.. bir insan severken aynı zamanda neden araya engeller koyarki engelli yarışmamı bu canım sevda bu aşk bu Allah Allah
acaba ne yaşandığını benmi karıştırıyorum