SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen scalon »

adayı özledim be günlük neyse bayramda gideceğiz...
Bİr sucuk ekmek hemen mangalda kendimize geliriz.
Polente'de yapalım.
Kıskananlar çatlasın.
Katılan olursa memnun oluruz dostlar :P
günlük yaa, şu emrah beni de götürse ya yanında? ben de çok ama çok özledim..

ya da yine kaçsam mı ki ben? :lol:
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Kaçırırız :P :D
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

hehehe :lol: tamamm...
dinledimdeanladim
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye

Mesaj gönderen dinledimdeanladim »

keyifli bi gün geçiriyorum canım günlükçüm..
kafama taktığım bazı pürüzler törpülendi bugün,bi kere daha anladım değerli olduğumu...bi insan için en acısı kendi özsaygısını yitirmek oluyo ama neyse buda böylece geçti gitti.şimdi içimde taptaze bir umut yemyeşil bi ışık...gelecek bana göz kırpıyor beni istiyor.yüreğimin tatlı tatlı çarpışını özlemiştim iyi oldu geri gelişi:)
ve bunun için saatlerce yürüdüm havada güzeldi zaten...içime çektim derin derin,insanları seyrettim ve gülümsedim nice mutlu günlereee
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

SEVGİLİ GÜNLÜK;

Stresli bir vizenin ardından 12 saatten fazla uyudum ve bu günün ortasından sonra uyanıp sunumumu hazırlamaya koyuldum derken 2-3 gündür beklediğim bir haber geldi arkadaşımdan...ne sevinebildim ne de üzüldüm,birşeyler değişiyordu sanki ama hala herşey aynıydı :hmm2:
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

bugün okulda defıle vardı :? ne alakaysa okulla ,kameralar setler ışıklar mankenler :? bı de dj falan vardı nası bı müzıktı ya o öyle kafam sepet gibi oldu. sonra keman kursuna gittim onu da gördüm tabı.elınde bas gitarı bişeler çalıyordu :P bişeyler dedım ama ne dediğimi ben de hatırlamıyorum,aklımdan geçenlerden ayırıp söyleyebıldıysem ne mutlu bana..yarın büyük gün..gene gidicem ona.o da sevıye artırıcak. sonra annem kızıcak.neyın eksık de çıkıyo bu sorunlar diyecek falan filan,baksana,hayatımın yaşamadığım kısmını bıle ezbere bılıyorum..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

Resim
:(
~
ansızın gelecek gibisin..
BuRCuUUU
Üye
Üye

Mesaj gönderen BuRCuUUU »

canım günlükçüüüm
yeni geldim eve çok yoruldum bugün başım ağrıyor :cry:
sabah kütüphaneye gittim haftaya teslim etmem gereken 3 ödevim var bir de üstüne üstelik 2 tane de ara sınavım var napıcam ben yaaa dinlenmek istiyorum film alıp seyretmek istiyorum ama benim birazdan ödeve başlamam lazım bugün eve gelirken canım laz böreği çekti ondan aldım ama hiç muhallebisi yoktu doğru dürüst sinir oldum :x
haaa bir de bugün konu anlattım çok heyecanlandım genetiği değiştirilmiş organizmalar hakkında yeni anayasa görüşüldü ya bunlar bizim sonumuzu getirmek için canla başla çalışıyorlar neyse günlük sıkmayayım senin de canını ben kaçtım :lol:
aycell_xxx
Üye
Üye
İsim: aysel

Mesaj gönderen aycell_xxx »

günaydıııııın günlük :)
yeni uyandım sayılır ama hala uykum var..
uyandım, telefonuma baktım kimse aramamış, starling'n mor köpeğine sarılıp rüyamı hatırlamaya çalıştım, olmadı tabi.. kalkıp ısınma hareketlerine başladım ve bugünkü yogamı da yaptım.
kedilere yoga öğrettim biraz :lol: ama star kadar becerikli değilim sanırım :roll:
şimdi bunu yazarken 'dertler benim olsun' u dinliyorum ve o kadar da umutsuz olmadığımı anlıyorum :lol:
hayat! tüm oyunlarını biliyorum artık, ezemezsin beni kihkih yalnız, geçen yıl bu zamanlar yaptığım aptallıkları telafiye uğraşıyorum sadece..
bi dahaki hafta sonuna ısparta'dan misafirim var :twisted: testereyi izlicez beraber :ffie:
kahvaltı faslını da bitirip ABİ'yle şehir turuna çıkacağız sirit: bende kalan kitaplarını da unutmadan versem..
neyse gitmem gerek, annem yoksa öldürecek :?
BuRCuUUU
Üye
Üye

Mesaj gönderen BuRCuUUU »

günaydın günlüküüüm benim
rüyamda feriduncumcumcumu gördüm biliyor musun ama o rüyamda benimle fotoğraf çektirmek istemedi ınga
olsun ben yine de onu çooooooooooooooooooooook seviyorum
şimdi ödev yapıyorum dedim rüyamı paylaşayım seninle
birazdan pazara gitmem lazım malum öğrenci evi pazar daha ucuza geliyor
ayyy bugün ders yok bak aklıma geldi de nasıl mutlu oldum hoca il dışına çıkmış ne güzel dimi :D
ben yine kaçıyorum günlük ödevi bitirip çıkmam lazım edoşum bekler beni
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

sence gözler yalan söyler mi günlükcüm :cry:
~
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

günlük bi sayfanı doldurmadan başka sayfana geçiyorum kusura bakma.. bugün ne berbat bi gün be günlük..

dur hesaplıyım. hmm, yaklaşık 30 saattir uykusuzum. geceye doğru uyuycam deriiiin bir uykuya.. ama bu sefer mavi olmayacak biliyorum :cry: belki bi daha hiç mavi olmayacak düşler..

kara düşler beni bekler.. "gecenin her çöküşü benden bişeyler götürür. sabaha çok var, daha çok var, bekleyemem ölümümü.." :(

bugün hayatın aslında ne kadar yalan bi dünya olduğunu bi kez daha anladım..
ama gözler yalan söylemezdi be günlük :( inandım. halen deli gibi inanıyorum ınga
~
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

sevgili günlük;
işte bugünde bitti sayılır...yarın kursum var erken kalkacağım.bugün bilgisayar dersinde ilk defa bilgisayarlara oturduk!aman Allah ım onlar nasıl bişidi öyle yahu?ne msn yi açar ne bi internet adresini açar...açmasına açarda bir iki saat beklemek lazım.ağır çekimde açılıyo çünkü. kihkih pazartesi matematikten quiz varmış biraz ona çalışayım diyorum...sonra görüşürüzz
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

evimi çok özlemişim
insanı farklı bir boyuta taşıyor kendi evi;
kendi yatağın kendi dolabın kendi koltuğun....
ahhh ahhhh evim evim güzel evim...
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

gittim.ben ne demiştim.seviye artırcak demiştim di mi?? artırdı işte.hem de 4 katı :? artık üzülemıyorum sorgulayamıyorum merakımı sakladım kabullenıyorum herseyı arada dıyorum neden ben dıye ama eskısı gibi isyankar değilim sankı.bu olaylar benden bırı oldu.hastalığımı kabullendım sanırım bıraz.. alıştım belkıde ,sormanın anlamsızlğını anladım.evet çok ağladım çok üzüldüm ama hayat işte be günlük.şimdi ise açtım son ses metalllica pek de sevmem ama sorunlrı varken insanın süper oluyor.saçlarını dağıtıp kendını müziğe bırakıcaksın...ooofffff manyak oluyor :D öyle işte yeter bu günlük