SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
saat 11 de kalktım ve o saatten beri sitedeyim.arada ödev yapıyorum.canım sıkkın.hava kötü dışarıda.boğucu bir karanlık var.saati 16:37 yapabildik neyseki.ama bu saate kadar iki gün geçti sanki.yapacak birşey yokken çok yavaş geçiyor saatler.şimdi dışarı çıkacağım ailemle-ailemle dedim ama günlük biliyorsun ailemsiz dışarı çıkamıyorum zaten gereksiz bir ayrıntıydı-yılbaşı için alışveriş yapacağım.hiç param kalmadı.dün bütün paramı bir arkadaşım için aldığım t-shirt'e verdim.ezgiye hediye almak istiyorum babam yardım eder inşallah.her neyse belki vakit geçer gezerken.gelince yine yazarım.hoşçakal.düşle kal...
Selam günlük..Yine bir yalnız cumartesinin ardından pazar,ve şimdide o rutin günün sonu yaklaşıyor..İçimde sewinç mi heyecan mı bilemicem ama birşeyler kıpırdanıyor günlük.birşeyler kıpırdanıyor..Ruhum uyanışta sanki..Gördüğü kabusların etkisinden sıyrılarak uyanacak ve yepyeni bir günün doğuşunu izleyecek yepyeni bir yıla girerken..Eminim..
-
- Üye
- İsim: nilgün
ya neden benim sevdiklerim beni sevmiyor da ben beni sevenin altında eziliyorum???!!!
-
- Üye
- İsim: yelda
okulda quız vardı.bişey yapmadan çıktım,dedım ben bır arkadasımla buluşayım.istiklalde tam 2buçuk saat bekledım.arkadasımı beklerken de dedım ben bır cd alayım istavritten,keman cdsi,içimden de acaba fd burdamıdır dıye geçiyor ama neyse diyip kıtaplara ve cdlere yumulmuştum kiiii bır baktım karşımda fd!!! konserden hatırladı ve aaa naber dedı ben de e ee i iyilik sen? dedım
o da noolsun ben de iyiyim dedı ve gitti
sonrası zaten hayal gibiydi,hatırlamıyorum 

-
- Üye
- İsim: ...
acaba doğum günün de ona hediye alsam mı? ... 
çok kararsızım sevgili günlük bi fikir ver!

çok kararsızım sevgili günlük bi fikir ver!

...kendimi yine o soğuk,karanlık ve kocaman yalnızlığın içine sinmiş hissediyorum ve bir okadar da doluyum..işte bu yüzden burdayım yine sendeyim be günlük.
Benim bir tavşanım vardı bilirsin,hani şimdiye kadar en çok sevdiğim,en çok benimle kalan..bir ara ona yemek vermeyi unuttum ve hatırladığımda can çekişiyordu!..saatlerce ellerimle besledim çünkü önüne bıraksam yiyemiyordu,ölümden son anda dönüşünün sürünüşündeydi..ben ona o an bu özeni göstermesem kurtulamazdı ama kurtuldu,benimleydi yine.Ne yazık ki geçen birkaç günde ben yine aynı hatayı yaptım,hem de hatamı düzeltmek için çok ama çok geç kaldım!Şimdi ilgisizliğimden dolayı yaşamıyor..
Benim bir tavşanım vardı bilirsin,hani şimdiye kadar en çok sevdiğim,en çok benimle kalan..bir ara ona yemek vermeyi unuttum ve hatırladığımda can çekişiyordu!..saatlerce ellerimle besledim çünkü önüne bıraksam yiyemiyordu,ölümden son anda dönüşünün sürünüşündeydi..ben ona o an bu özeni göstermesem kurtulamazdı ama kurtuldu,benimleydi yine.Ne yazık ki geçen birkaç günde ben yine aynı hatayı yaptım,hem de hatamı düzeltmek için çok ama çok geç kaldım!Şimdi ilgisizliğimden dolayı yaşamıyor..

-
- Üye
- İsim: Aslı
oh bee.. nihayett... sildim artık kafamdan... yeni bi hayat.. beni bekliyo artık...
-
- Üye
neden diğerleri uyurken ben varoluyorum günlük.. ve neden hayata dair hersey benım gozlerımın kapandığı anda başlıyor?
Slm günlük..Biliyorum bugün geç kaldım yoo aslında kalmadım zaman kavramımı çöpe attımıştım ben günlük..Zaten geçmeyen birşey için fazla yüktü ve taşımaya değmezdi zaten..Attım gitti..Şimdi zamanın neresindeyim bilmiyorum..Ya da neresindeyim hayatın??Dünyam dönmüyor artık, ya da herşey gibi bende dönüyorum..Herşey batıyor ve beni hiç olmadığı kadar kızdırıyor artık..Pişmanlıklarıma pişman olmaya başladım bu aralar..Keşke diyorum bazen ama onlarıda çıkarmamış mıydım hayatımdan??Sanırım biraz daha az acıtıyor aşkın dikeni beni ya da ben alıştım ne bileyim..Kendim kadar değer vermeyi öğrendim sanırm fazlasını değil,buda yormuyor artık beni..Dinlediğim kadar dinletmeyide öğreniyorum yavaş yavaş..Sanırm bende yozlaşıyorum günlük,BEN de git gide yok oluyor..
-
- Üye
- İsim: aLp
Biraz daha uyu, biraz daha hayatta kal diye tutunduğum
rüyalar beynimden yollara fışkırıyor!
rüyalar beynimden yollara fışkırıyor!
-
- Üye
ben geceye merhaba dedım.. gündüzde yeni güne hoşçakal diycem..çelişcem kendımle.. çocuğum işte..
-
- Üye
- İsim: Sonay
günlük bayramdan sonraki hafta sınavlar başlıyor ufff ya!!!
hala notları toparlayamadım bu da yetmiyormuş gibi hocaların verdiği ödevlerle boğuşuyorum biri bitiyor diğeri başlıyor
hala notları toparlayamadım bu da yetmiyormuş gibi hocaların verdiği ödevlerle boğuşuyorum biri bitiyor diğeri başlıyor

Yarın yokum günlük..Ehhe evet haklısın ne zaman var oldum ki..Yokluklar arasında kaybolmuş biri nasıl kanıtlayabilir ki varoluşunu??En kötüsüne ne biliyor musun günlük??Aslında varlar..Varlıklarını hissedememek ne kadar acıtır insanı bilemezsin..Neyse ne diyordum..Hı evet yarın yokum günlük..Kendini yalnız hissetme tamam mı gelinece mutlaka yazarım sana..
-
- Üye
- İsim: aLp
Pirinç işlemeli bir aynada kırıldı yüzümün diğer yarısı.
Herkes uyuyordu. Yüzümün yarısı benim, yüzümün yarısıyla hep yarım öyküler anlatırım.
Peki sen, yarım dudaklı bir kadını öpmek ister misin?
bu gecede bitti.
Herkes uyuyordu. Yüzümün yarısı benim, yüzümün yarısıyla hep yarım öyküler anlatırım.
Peki sen, yarım dudaklı bir kadını öpmek ister misin?
bu gecede bitti.
Ben geldim günlük..Obje bulmam lasım yarın için bi fikrin var mı??