"birdenbire bir istek buluyorum bazen içimde dünyayı değiştirmek için,hemen harekete geçip aklımı çıkartıyorum yerinden, aklımı naftalinleyip rafa kaldırıyorum. duygularımı çamaşır suyuna bastırıyorum. yeteneklerimi yerden yere vuruyorum tekrar ve tekrar. bir galon benzin döküyorum anıların üstüne, veriyorum kibriti... ailemi aya yerleştiriyorum, dostları marsa, aşkları güneşe. işte böyle başlıyorum dünyayı değiştirmeye. içimde çatır çatır kırılan ne varsa saklıyorum işte." alıntıdır,ama aynı duyguları bende hissediyorum şu an,
birebir aynen...
günlük çok eğlendik dün sen ne yaptın bakalım? şu anda evimdeyim ama hiç dinlenemeden arkadaşlara ders anlatmaya başlayacağım ama olsun ya dur ben onları bir çalıştırayım da geçsinler sınavlardan bu çorbada benim de tuzum olsun değil mi ama?
bugün başıma geleni bi bilsen... çok güldüm kendime yaa... bugün ( yani bi kaç dakika önce) bilgisayarıma açılışına şifre koydum... galiba yanlış yazdım şifreyi ilk başta koyarken... sonra bi daha bilgisayarı açıp şifrenin doğrusunu yazmama rağmen bilgisayarı açamadımm.. sürekli yanlış şifre diyip duruyo... yanlış yazabileceğim şekillerde de denememe rağmen bi türlü açamadım... Allahtan bizim bi tanıdık telefondan bana nasıl düzeltmem gerektiğini anlattı da yaptım.. yoksa format atmak gerekirmiş... bir daha tövbeler tövbesi... şifre falan koymam...
Sevgili Günlük;Bugün maçımız vardı deplasmanda ama ben gidemedim...
Bugün başım öyle bir ağırıyor du ki anlatamam sana günlük...
Maçada gidemedim arkadaşlarıma destek olacaktım sonuçta ama olamadım...O yüzden çok üzülüyorum...Ama şunada seviçliyim bizim takım deplasmanda yendiği için...
Sevgili günlük,bugün ölüyorum sandım,çok kötüydüm gerçekten.Neyseki şimdi daha iyiyim.Bütün gün müzik dinledim.Hiç ders de çalışamadım.Sınavlarda ne yapıcam,bilmiyorum,offf .
Öncelikle geçmiş olsun bluedeathdL...
Sıkma canını yaa...Umarım sınavlardan iyi notlar alacaksın...
Sen bir Lavinya.net ailesinin bir üyesisn...Sana kötü not yakışmaz...
seyytan yazdı:Öncelikle geçmiş olsun bluedeathdL...
Sıkma canını yaa...Umarım sınavlardan iyi notlar alacaksın...
Sen bir Lavinya.net ailesinin bir üyesisn...Sana kötü not yakışmaz...
Teşekkürler seyytan.Evet bu aileye iyi notlar getirmek lazım Ayy umarım iyi olur,Lavinya.net şansına