SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen suppsugar »

dün gece aldattım seni...
hem de bu ilk değil,daha önce defalarca...
ama bunu hakettin sen,
"hiçkimse aldatılmayı haketmiyordur,bu kadar basitleşemez insan" diye savunan bendim evet...
ama basitleştim.
başkasının gözlerine bakarken,senin gözlerini orda gördüğümde farkettim,
bunun da bir çeşit aldatma olabileceğini ,insanın illaki tensel zevklerle değil,bir bakışta bile insanı aldatabileceğini...
evet dün gece aldattım seni,yıllar sonra ilk kez bir çift göze "acaba?" diye bakarken yakaladım kendimi,
ama bunu hakettin sen,
ikiarada bi derede sürüp giden ilişkimizin bi anlamı olmadığını defalarca söylemiştim sana.ya gel "herşeyim" ol,yada "git" derken,buydu anlatmak istediğim...
sevdiğim insanı sahiplenmek istiyorum demiştim.
beni hiç sahiplenmedin sen,hayal kurmama bile izin vermedin,birgün bile evlenince şunu yaparız demedin.
söz veremem dedin,kısmetse olur dedin...oysa yıllar önce beni evlilğe ikna eden,hayal kurmayı öğreten sendin!
sanma ki dünyada ki tek adam sensin,Ama buna rağmen hala seni istiyorsam bu senin vazgeçilmez oluşundan değil,benim bitmek tükenmek bilmeyen SEVDAMdandır!Madem istemiyorsun yolun açık olsun,sevda dediğin zorla olmaz yılları tükettik biz içimizde bi hiç uğruna ne sende ,ne bende güç kalmadı,tükendik...sevdamız tükenmedi ama bizi tüketti,
hem ben dün gece seni aldattım istesende dönemem artık sana...gözlerime başka bir çift göz değdi...ama şunu unutma kimse seni benim kadar sevemez,bu dünyadaki hiçkimse...bittin sen,bittim ben,bittik biz güzel gözlüm...bittik...
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

Onun adını sayıklayarak uyandım, hıçkıra hıçkıra ağlayarak...
Rüyamda gördüm yine onu. Ve bir kez daha anladım, o benim değil, olamaz da...
Uzatmaya gerek yok artık bu oyunu!
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

ders seçimleriyle uğraşıyorum şu anda... site açılmıyo ki bi türlü... :evil: sinirli:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

ders seçme işlemleri zamanı üniversitelerin siteleri evet berbat duruma geliyor 2000-3000 kişi bir anda olduğu için.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Mesaj gönderen SONBAHAR »

günlük çanakkale'ye geldik yine evimi çok özlemişim ama ben burda onu göremiyorum. çok özledim yine.. :(
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

ufff canım çok sıkkın günlük çooookkk...gitsem değişmez kalsam değişmez üstelik ben gitmemek için uğraşıyorum,şaka gibi,traji komik artık ne dersen de ben diyecek kelime bulamıyorum!pofff!!ayrılsak da beraberiz diye bir dizi var,ben de ileride 'beraber olsak da ayrıyız' diye bi film çekmeyi planlamaya başladım günlük..hep böyle değilmiydi zaten...seni benden neden alı koyar zaman...AMA BIKTIM KARANLIKTAN!!!!
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

mutsuz olmam gerek aslında ama o gelince aklıma,
salak bir gülümseme beliriyor yüzümde
hep onu düşünmek istiyorum,yemek yiyemiyorum,suyun rahatlığını bile hissedemiyorum, hep onun gittiği yerlere gitmek istiyorum
bu ne acaba???
çok da zamansız geldi ...
MetinAy
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)

Mesaj gönderen MetinAy »

Sevgili günlük bugün kendime yeni bir üyelik aldım...Eski kullanıcı ismim seyytan banlandı onun için artık kendime yeni bir üyelik almakla beraber yeni bir beyaz sayfa açtım kendime... :(
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Günlük,günlük..Sıradan bir gündü..sıradan bir günbatımı izledim..Sıradanlığımdan sıyrılıp sana geldim..İnsanlar birbirleriyle çekişe çekişe biryerlere gelindiğini sanıyorlar..Ne yazık onlara!Bense sadece gülüyorum..Notlar açıklandı bugün ortalamam iyi,keyfim yerinde..Köpeğimde yanımda uyuyor..Başka ne istiyeyim ki :) Bugün sıradan da olsa güzeldi..Adı tatil ya o yetti :D
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

of of...
daha bir kaç gün öncesine kadar gayet umutlu biriydim ama az önce itibariyle umut falan kalmadı bende...olmadı ama şimdi dimi günlük.insan umutsuz kalmamalı ama ben yine umutsuz kaldım....
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

metincim banlanan seyytan değil bunun farkına varamıyor musun. banlanan senin git gide kötüye giden halindi. onca uyarıya karşın bi düzelme olmadı, aksine daha da ortamdan kopucu davranmaya başladın.

lütfen eski mesajları ve olayları incele biraz da, kendine "neden" diye sor
~
ansızın gelecek gibisin..
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Her şey sağır içimde ne şiir , ne müzik..Dünyadan bezginliğim dünyalar kadar eski..Öylesine çözülmüş,öylesine dağılmışım ki yeni farkettim..Ya da şöyle diyelim yeni anlamayı öğrendim..Anladım ki bir romandan okuyup da bitiremediğim bir hayaldin..Yalvarıp da hükmedemediğim..Gece midir günlük insanı hüzünlendiren??Yoksa insan mıdır matem için geceyi bekleyen??Akşamın matem rengine büründüğü saatte,gökyüzündeki kandiller tek tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık..Özlemeyi özledim günlük!..Özlemeye değer ne kaldıysa..
En son blackpearl tarafından Salı, Ocak 30, 2007 01:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MetinAy
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)

Mesaj gönderen MetinAy »

sinan yazdı:metincim banlanan seyytan değil bunun farkına varamıyor musun. banlanan senin git gide kötüye giden halindi. onca uyarıya karşın bi düzelme olmadı, aksine daha da ortamdan kopucu davranmaya başladın.

lütfen eski mesajları ve olayları incele biraz da, kendine "neden" diye sor

Oki sinan sen haklısın admimim...
Bende farkındayım mesajların kötülüğünden...
Artık seyytan yok!
Seyytan lıkta yok!
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

günlükcüm bak sana ne anlatıcam;
...küçük kız vurulacağını anladı,ortanca olan ne yapacağını şaşırış bir şekilde etrafa bakıyordu,büyük olanı ise tam o kurşunun sesiyle kendini yere attı!Birinin canı gitse diğerlerinin de canlarından alıp götürecekti...kör kurşun duvara saplandı,büyük olan diğerlerinin üstünden kalktı!...zamanlama...Nasıl oluyor da bir insanın hızı bir kurşundan güçlü olabiliyor ?Yok,asıl hızlı olan insan değil,onun düşüncesi ve onun düşüncesinin büyüklüğü...ZAMAN öyle birşey ki,bir saniyesi hayatını değiştirebiliyor öte yandan okadar boşa kullanılıyor ki,insan neleri kaybettiğinin farkına bile varamıyor!Çünkü kazanılmamış birşey,kaybedilmiş sayılmaz öyle değil mi?Bazıları bunu görebiliyor sadece bunu!...senden,benden,bizden çalınıyor zaman;senin belki de benim biledin başkaları tarafından,kimin tarafından çalındığını bilmek birşeyleri değiştirmeye yeter mi ki...öyle ya da böyle,zaman çalınıyor işte!
...birşeyler için zaman bulunmaz,zaman ayrılır;zaman ayırmadığın herşey kaybedilmiş sayılır...kaybedilmemiş gibi görünse de zaman ayırmadığın herşey KAYBETMEYİ GÖZE ALDIKLARINDIR!!!
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

günaydın günlük,
hem sana bi isim vermek lazım böyle çok sıradan geliyosun,madem en özellerimizi paylaşacaksak,bi ismin olsun senin..sadece benim bildiğim,benim hitap ettiğim bi isim...neyse ismi sonra düşünürüz,önce sana anlatacaklarımı dinlemelisin,biraz daha içimde tutamayacağım çünkü...
Yeni bir başlangıca karar verdim kendi yaşamımda...önce eskilerin izinin temizlemekle başlayacağım.İlk sırayı AŞK'a verdim.Yanlışlıklarımı,hatalarımı,yaşanmamışlıklarımı,yaralarımı,aldatmalarımı ve aldatılmalarımı söküp atacağım önce yüreğimden...yeni sevdalara yer açmak adına...kendimi yenilemek için ilk adım yüreğimden başlamak olucak!
Bu sabah,gözümü açtığımda bembeyazdı her yer...sokakların kirini nasıl kaplamışsa kar,bembeyaz bir örtü olmuşsa...benimde bembeyaz yüreklere,sevdalara ihtiyacım var...kar benim yüreğime de yağdı bu sabahve ben bugüne herzamankinden daha umutlu,daha neşeli,daha mutlu başlıyorum....herşeye herkese güzelliklere merhaba..!!!