SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
sevgili günlük o kadar yalan duyuyorum ki bu sıralar artık pek güvenim kalmadı insanoğluna . candostum dün bana gereksiz hiç olmaması gereken bir tavır sergiledi sustum her zamanki gibi gittim pc den , içim çok acıdı ve anladım ki insanın doğasında var kırmak ve yalan . ben yapmicam bunu sevgili günlük . kendime yalan söylemicem kimseyede allah mecburda bırakmasın beni . kırmak hep kolay olan birde görse insanlar bu gerçeği
(

-
- Üye
- İsim: Melek
bütün gece uyumadım, uyuyamadım aslında. bugün onun doğumgünü ve ben yanında değilim. olamayacağım da. onunla beraber kutlayacaklar. sorun bu değil, yani bir başkası. sadece hayattan 'bir' gün daha istiyorum. onunla geçirebileceğim 'bir' gün daha. çok şey mi istiyorum?
günlükcüm,'ne iğrenç insanlar var dünyada,melek gibi görünen şeytanlar..kendi bildiklerini sandıkları herşeyi herkes tek doğru kabul etsin isteyenler..hadlerine düşmeden onun bunun hayatına burunlarını sokanlar..nerde bir mutluluk görseler,kendilerine ait olmadığı için kıskanıp yerle bir etmek isteyenler..yüzüne gülüp arkandan sövenler..tanımadan etmeden şizofrence fikirler üretenler...onlar yüzünden yaşamaktan nefret eder oldum,onlar yüzünden insan olmaktan utanır oldum!Asıl insan sıfatını aldıkları halde insan gibi insan olamadıkları için onlar utansın kendilerinden!Vicdan azabı yetmez onlar için,günü geldiğinde elbet soracağım hesabımı,bunun adı kul hakkı!
En son DeepSenSe tarafından Cumartesi, Şubat 17, 2007 23:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bugün çok sıkıldım günlük ya..Evden çıkmak gelmedi içimden..Evde de bulamadım oyalanıcak bir şey..Atladım ordan oraya parça parça tamamlamadan yaptım bazı şeyleri,sıkıldım onlarıda yarım bıraktım..Canım ne konuşmak istedi msnde,ne de başından ayrılmadığım oyunumu oynadım..Böyle bir ruh haliydi yani..Sezer msnime girmiş dün gece,kardeşim kadar yakın bildiğim biriyle,gökhanla konuşmuş..Gökhan bana kanka diye hitap eder ve bende kolay kolay yüklemem insanlara bu sıfatı..Ama rahatsız olmuş beyfendi bana kanka demesinden..Yani birbirimizin msn şifrelerini bilecek kadar güveniyoruz da olay burada mı kopuyor..Neden diyorum ilgilenmeyeyim mi seninle diyor..İLGİ??Pardon unutmuşum ben bu kelimeyi..Msni açtığında oyunun kurulma süresi itibariyle SLM AŞKIM yazıp gerisini saatler sonra getiren ya da sadece havadan sudan konuşmaları saymazsak!Ama şu var ki artık felsefem bananecilik demiştim ya günlük,aynen öyle işte..BANANE!
En son blackpearl tarafından Cumartesi, Şubat 17, 2007 21:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Site Admin
- İsim: Murat

Arkadaşlar ingilizce bölüm açalım. Oradan devam edin. Günlük size ait de olsa malesef halka açık

Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
günlük bugün kendimi çok iyi hissediyorum , sabah 6 da kalkıp kankamla spor yaptık saat 10 a kadar ve eve gelip sıcak bir duş sonrası güzel bir uyku sonrasını şimdi bilmiyorum ama bugün kafama takılmayacak hiçbir husus...
-
- Üye
- İsim: aysel
günlük!!
sarhoş olmak istiyorum ben!!
sarhoş olmak istiyorum ben!!

Günlük anlatamadıklarımı anladın,yazamadıklarımı okudun sen..Bende hala tükenmediler ama o ayrı..Yine de iyiki varsın..İyiki beni anlayanlardansın..
-
- Üye
- İsim: Melek
yine gitti!
yine arkasına bakmadı!
yine beni görmedi onun yeşil gözleri!
ve yine o vardı yanında!
peki yine döner mi eskisi gibi günlük?
bir şey söyle!
sen de susma yine...
yine arkasına bakmadı!
yine beni görmedi onun yeşil gözleri!
ve yine o vardı yanında!
peki yine döner mi eskisi gibi günlük?
bir şey söyle!
sen de susma yine...

-
- Yeni Üye
- İsim: Yeda
bazen insan hiç bişey istemiyor be günlük bugün farkettim çok kişi kırdım ve kırmaktayım ama sonunda yine ben kendi kendimi kırdım yavaş yavaş vazgeçiyorum herşeyden.....
-
- Üye
- İsim: yelda
bilirsin ben çok nadir ağlarım günlük.kolayca üzülürüm kırılırım ama ağlayamam.ama gözlerim bitti artık.Sakaryama gittik dün.yazlığa..odama ilk adımı attığımda can dostumla olan anılar birer birer gözümün önündeydi sanki..içim cız etti.nerdesin şimdi kankam? ayaklarımı sürüye sürüye odamam girdim.hani o canımı vereceğim Sakaryamdaki odam..ilk defa ayaklarım geri geri gidiyordu.hani kavga ederdimö ya annemlerle birkaç gün daha kalalım diye,hani tüm sıkıntılarımı unuturdum ya işte o odam..içeri girdim arkamdan bir ses -kankaaa!yorganımı ne yaptın? - of ya ben ne bileyim senin yorganını anneme sor! bir anda karanlık çöktü odama..tüm hatıralar kulağımda.hani gece uyanmıştım bilirsin bizim yazlık çok soğuktur.tüm yatak yorgan sendeydi.olsun demiştim kankam rahat rahat uyusun.sadece usulca başımı omzuna koymuştum...ve sabah kalkınca gece hiç rahat uyuyamadım diye beni bir güzel paylamıştın..ya da hani fosil amcamızla dalga geçerdik.torosumuz vardı seninle.3.yıldız bizimdi..hani şiir okuyup okuyup kopardık seninle..herşeyle dalga geçerdik ama yeri gelince birlikte ağlardık..beni en iyi sen anlardın..gözlerle anlaşırdık biz.herkes ne oldu bunlara da böyleler derdi.bizse çoktan bakışlarımızla konuşmuş olurduk.bana göz bebeklerinden göz kırpardın sen...hani bağırmıştık ya Şafaaak! at bir iskendeerr! ..içim acıyor kankam.neden böyle olduk biz? ben senin için yine o dalgalı denize atlayıp kurtarırırm seni,yine iste canım senin..ama sen?..ne değiştirdi bizi ? odama girdiğimde yataklarımızın üstü carşaflarla örtülülüydü.annem hafif kaldırmış yatakları ki küf olmasın.çarşafların üstünde ölmüş sinekler..yer yer duvarlar örümcek olmuş..hani hatırlarmısın yoksa sildinmi hepsini bilmem,o odada senle ablam bi yatakta benle zeynep bir yatakta oturup sabaha kadar kıkırdaşmıştık.şimdi ise bir kaç fark vardı..sen yoktun mevsim kıştı ..he bir de annem benıom carşafımı ablamın yatağına sermiş,anılar tam oturmuyor o yüzden..sanki, artık dünya bitmiş,biz de eskiden yaşadığımız yerleri geziyormuşuz gibi geliyordu..ya da çok eski anılarmış gibi.ama daha yeni oldu bunlar..peki ne eskiitti dostluğumuzu? senin umursamazlığın mı? yoksa benim çok üstüne düşmem mi? hep derim ya ben seni olduğun gibi kabul ettim.herkes gizem aramaz sormaz hayırsız derken ben o öyle istemeyen gider derdim.ama bir yere kadarmış kankam.hala kankam..insan can dostunun onu merak etmesini istiyor.küs olup olmadığımızı bile bilmiyorum.ama çok kırgınım o var..sanki birşeyler eksildi.şunu da biliyorum ki ben senin gibisini bulamam.senin gibi rahat ettiğim birşeyleri anlatmak için şekılden şekile girmediğim can verebileceğim başka kimseyi bulamam.herkes çıkar peşinde dostum! sen!! dostum!! dostluk kelimesi tam sana göreydi biliyormusun? resmen senin üstüne ölçüp biçmişler..kimsenın yoktu senin gibi dostu.çatlasınlardı..ama şu an benim kalbim çıtırdıyor..o oda, o ölümüne sevdiğim yazlık artık bana hiç neşe vermiyor biliyormusun? gece inip şarkılar dinlediğimiz sahil bomboş..offf işi arabeske döküyorum galiba..ama ne yapayım dedim ya ben zor ağlarım.ağlayınca da....
-
- Üye
- İsim: Gül
günlük;
dünya gibi insanların duyguları da YALAN
Gözler yalan sözler yalan edilen dualar bile yalan...
ya günlük söylesene hiç güveneceğimiz birileri olmayacak mı?
hep kar mı yağacak güvendiğimiz karlara, tek suçum yine güvenmek mi olacak benim...
Böyle dosta lanet olsun günlük ya tüm moralimi alt üst etti

dünya gibi insanların duyguları da YALAN
Gözler yalan sözler yalan edilen dualar bile yalan...
ya günlük söylesene hiç güveneceğimiz birileri olmayacak mı?
hep kar mı yağacak güvendiğimiz karlara, tek suçum yine güvenmek mi olacak benim...
Böyle dosta lanet olsun günlük ya tüm moralimi alt üst etti

-
- Üye
- İsim: Nilay
sevgili günlük;
bugün rezil olduğum bi gündü...unutmak istiyorum...tam sandalyeyi çekerken oturağı düştü.(köftecideydikte)lise son sınıflarda kaldırın şunu öyle bakacağınıza diye bi bağırdı-ee tabi biz lise 1 olduğumuz için-çok utandım
aklımdan binbir türlü düşünceler geçti bi tanesi koşarak mekanı terketmekti diğeri kalkıp kızı tokatlamaktı ama büyük oldukları için başım belaya girmekti birde ağlamak geldi içimden ama ben bozuntuya vermemek için bir kahkaha daha attım sağlam bir sandalye aldım ve oturdum ama hala aklıma o kız geldikçe bi kötü oluyorum nasılda bağırdı bana yaa 
bugün rezil olduğum bi gündü...unutmak istiyorum...tam sandalyeyi çekerken oturağı düştü.(köftecideydikte)lise son sınıflarda kaldırın şunu öyle bakacağınıza diye bi bağırdı-ee tabi biz lise 1 olduğumuz için-çok utandım

-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
sevgili günlük bugün cemre'yle playlist yaptık radyomuza . zamanı öldürmenin yolunu buldum ( downlood ) bide arama motoruna deli oluyorum bu sıralar .
-
- Üye
- İsim: MaSaL
SELAM MARVİN,
Önce yazılanları okudum,bende ağlamak istiyorum kemancı gibi,sarhoş olmak istiyorum fd-dincer gibi...
tam herşey yoluna girdi diyorum,ama hiçbirşey yoluna girmiyor,kendi kendimi kandırıyorum.Telefonumu kapatmak istiyorum,kimse bana ulaşamasın,sonra yorganı başıma çekip sabaha kadar uyumak istiyorum...uyumak uyumakve uyanmamak.............................
Önce yazılanları okudum,bende ağlamak istiyorum kemancı gibi,sarhoş olmak istiyorum fd-dincer gibi...
tam herşey yoluna girdi diyorum,ama hiçbirşey yoluna girmiyor,kendi kendimi kandırıyorum.Telefonumu kapatmak istiyorum,kimse bana ulaşamasın,sonra yorganı başıma çekip sabaha kadar uyumak istiyorum...uyumak uyumakve uyanmamak.............................