...günlüğüm,bu gün neredeyse arabaların altında kalıyordum,hem de 4 kere!önce ingilizce dersinde uykumu tam alamadığımdan yolda gözlerim kapanmış ben yürürken,bir baktım önümde bir arabaya doğru ortalamış gidiyorum,ardından tam geçiyordum karşıya,araba tam bacağıma değip durdu,ordan ilerlerken yine daha birkaç saniye sonra hızla korna çalarak gelen bir minibüs vardı,koşmasaydım...agoradan çıktık,tam su şişesini kafama dikiyordum araba geliyordu gördüm,arkadaşa dur diyeyim derken bir yudum suda boğuluyordum...
-- Lütfen yazım kurallarına dikkat edin. Tekrarında süresizce uzaklaştırılacaksınız.
En son DeepSenSe tarafından Cumartesi, Şubat 24, 2007 02:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
selamlarr... lavinya.nete uğramayalı baya oldu biliyo musun?? eskişehir yolculuğu da eklenince bilgisayardan hayli uzak kaldım... bu arada sitemizde de değişiklikler olmuş gözümden kaçmadı... o kadar yoğun bir tempo içindeyim ki sorma, sakarya bu sene beni çok yoruyor... dersler konusunu hiç açmıyorum zaten... neyse daha sonra uzun uzun anlatırım sana herşeyi... (bu arada herşey yolunda... )
sevgili günlük;
bugün yine çok ödevim vardı daha yeni bitirebildim...okulda o kadar yorulmuşum ki geldiğim gibi uyumuşum...beden dersi minasebetiylede heryanım ağrıyo zaten....
3-4 gündür varlıkla yokluk arasında sıkışıp kalmıştım..Ama düşünüyorum öyleyse varım değil mi günlük?Bugün yine birçok kez kurtarıldım kıl payı şeylerden..Ve yine kıl payı kurtulanları gödüm..Yol oluş mucizesi dolanıyor etrafımda sanırım bu aralar..Ama inandığına inandığım biri zaten bildiğim ama kabullenemediğim şeylere inanmamı ve kabullenmemi sağladı..İnkarlarımı,isyanlarımı bastırdı..Doğru söze ne denir ki,haklıydı..
sevgili günlük,
dün dışarı çıktım, alışveriş yaptım biraz.. pembe bir sweat aldım bugün evdeyim.halbuki o kadar plan yapmıştık abiciğimle içeriz felan diye.neden hiçbirşey yolunda gitmiyor??? yarın çıksam bile içemeyeceğiz malum yarın cuma
evet, beklediğim telefon bir türlü gelmiyor. artık beklemekten sıkıldım. hiç sebep yokken mutluluğunu kaybetmek kötü şey.. acaba o da beni düşünüyor mudur ki günlük? yoksa o kıza mı döndü dersin? ona kızamıyorum bile ya. offf.. içim daralarıyor. çıkıp bir yürüyüş yapmak gerek ama tembel bir kediyim bugün.
sana uğrarsa, onu beklediğimi belli etme sakın. beraber uyuduğumuz yere gözümün takıldığını, içimi derin bir huzursuzluk ve hüzün kapladığını ve bütün gece uyuyamadığımı da söyleme. saçlarını okşarken kendi saçlarımdan utandığımı da gizle.. omuzlarına yaslanıp gizli akıttığım göz yaşlarımı da..
Bugün geride bırakıp yolları yürüdüm günlük..Adım adım denize baktım..Ben yaklaştım,yaklaştıklarım uzaklaştı..Şehir ışıklarını seyrettim..Yoldaki arnavut kaldırımlarını saydım..Tebelaları okudum arada..Başımı kaldırdım gökyüzüne baktım..Feridun Düzağaç'ın dediği gibi yürüdüm avaz avaz yürüdüm çığlık çığlık..Boğazımda yaşlı bir hıçkırık,yutkunarak yürüdüm..İhtiyacım varmış kendimle bir yürüyüşe çıkmaya bugün..
En son blackpearl tarafından Cuma, Şubat 23, 2007 00:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
günlük,
bu sana ilk yazışım.
bugünün daha kötü bir gün olduğundan mıdır bilmiyorum.ama şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı sana...
neden böyle yaptığımı bilmiyorum. beni sevenleri kırıyor muyum diye düşünüyorum. ailemi, dostlarımı.. hayatımda bana en çok değer verdiğine inandığım belki de tek insan olan annemi. çok mu kırıyorum dersin, çok mu üzüyorum,, bir hiç yüzünden.. anlatamadığımı sanıyorum, beni anlamadıklarını düşünüyorum, sonra neden anlasınlarki diyorum. onların benden daha büyük problemleri yok mu diyorum kendime?? bir de ben eklenmiyor muyum diyorum...
ahh.. ne için çabalıyorum???....
ne için çabaladığımı bir bilsem..
neden beni sevdiğine inandığım o bir kaç kişiyi de kırdığımı.. yok saydığımı.. her gece olan bu kavgalardan bıktım artık... eskisi gibi değilim.. eskisi gibi olabilmek için neler vermezdim..
..................
yinede daha fazla ağlamak istemiyorum........
günlük, uyumak istiyorum ben ya.. rüyama devam etmek istiyorum. sırf içimdeki can sıkıntısını büyütmek için. mazoşist oldum ben galiba neyse. artık uyumam imkansız, biliyorum. en iyisi biraz kitap okumak.. hatta ilhan uçkan okumak yardımı olur belki
Güzel bir gündü günlük..Güldüm,muzlu pasta yedim,cola içtim,bilgisayar taşıdım,denizi izledim,gemileri geçirdim,yemek yedim,konuştum,yürüdüm,oturdum,deniz feneri gördüm,martıları izledim,bulutlara baktım,kendime bileklik aldım,eğlendim,yoruldum,
coştum,kızdım,sustum,söyledim,sinir oldum,gıcık ettim,müzik dinledim,şarkı söyledim..İşte günlük bir dostla harika bir gün geçirdim..
En son blackpearl tarafından Cumartesi, Şubat 24, 2007 12:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Günlük az önce geldim eve..Tiyatroya gitmeye niyetlenmiştik bilet bulamadığımız için..Sonra inciraltına gitmeye karar verdik tiyatroyu yarına erteleyerek..Turkuazda bir şeyler yedik..Sonrada bir barda canlı müzik dinledik..Ordan da çıkıp buz pateni yapmaya niyetlendik..Dumur oldum günlük unutmuşum,süremedim ki..Gerçe çiğ nedeni ile kayganlaşmış,işte açık hava olmasının kötü yönlerinden biri..2 kere yerde yuvarlandıktan ve dizim ağrıdan yanana kadar cebelleştim ama..
Yarın akşam da tiyatroya gidicez..7/24 tozuyoruz maşşallah Ya aslında çok severim ben gezmesini,eğlenmesini hele de yanımda benim kafamdan insanlar oldu mu..Bu ara geri geri gidiyor ayaklarım..Ben çabuk alışıyorum insanlara..Sonra zaman gibi benden de geçip gidiyor insanlar..Bundan mı korkuyorum ne??Ama gittiğim bir filmden öğrendim..Korkuyla yaşanmıyor işte,fulya boşversene sen bak işine,eğlenmene..