SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
DeepSenSe

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen DeepSenSe »

..'seviyorum' demekle sevmiş mi olur insan?Bukadar basit mi?...canım çok acıyor,çok sevdiğim birini kaybettim sanırım,meğer hiç olmamış...'seni sevdiğini sandığın birinin aslında sevmediğini yaşayarak anlamak' diyen yeni bir acı ekledi hayatım bana...sürekli engeller koymama rağmen hala sevgisini göstermek için fırsat kollayan birini sevememek de buna tuz biber...acaba bende mi sorun diyorum,acaba önüme geleni mi yaşamalıyım çoğu insan gibi...neden kalbimin diline düşman bu zaman,bu mekan,bu yaşanılanlar,yaşanmak isteyip de yaşanılamayanlar...ya da neden kalbim uymuyor hayatıma,önünde birçok fırsat varken onlardan birini seçmiyor ve hep beni süründürüyor,neden?!...kalbimin sevgi dili kilitli şimdi,anahtarı avuçlarında ama sürekli göstersem de sana,göremiyorsun hala!:cry:..kusura bakma tutamadım,hep düştün gözlerimden ama kaybolma diye biriktirip içtim bu zehiri hep 'sen' diye!
...'sen' diye diye..bile bile...
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Hayatın oyun mu senin??Ya da ben oyunmuyum senin için??Bırak beni gedeyim..'Gitme!'deme,gideyim..Seni sevdiğimi kabullenmeden,bana daha fazla zarar vermeden..Özlemlerimi yükleneyim,ne varsa vermediğin hepsini alıp gideyim..'Mutlu olman için canımı bile veririm'deme,veremezsin!Sevgi sözle ölçülmez..Ne yaşadık ki bir düşün..Arkadaşlıktan öteye neyi sürükledik peşimizde??Ya da neyin peşinde sürüklendik bunca zaman??Benimle oynama dedim,dinlemedin..Bu bir oyundu senin için zamana karşı oynanan..Şimdi 'Bitti!',Game over yani..
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

sevgili günlük bugün dostumla yollarım ayrıldı gibi oldu biz istemesekte gidiyor işte yapacak bir şey yok biliyoruz . canım acıyor sokak çocukları gibiyim dua et ben gibi yalnız tüm kullara :cry:
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Mesaj gönderen GULCIN »

sevgili günlük;
uzun oldu sana yazmayalı.... bugün yine çok uykusuzum çok geç yattım, uyumak istiyorum. Dışarıda güneş gülümsüyor bense yine masa başında yığılı evrak önümde bakıyorum boş boş ekrana... Günlük ben tatile gitmek istiyorum ve araba sürmeyi çok özledim... iyki o var şimdilik ne olduğunu bilmesemde adını koyamasamda... iyki var
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

marvin :(
mahcubum sana,terk edilmiş hissettin kendini biliyorum,
ben de uzun zamandır öyle hissediyorum.yalnız,tek!
aslında yazmaya da pek yüreğim yok ama,paylaşmadan da yaşayamaz ki insan,niye aşık olamıyorum?içimdeki koca boşluğun sebebi bu mu,yoksa bunalım mı takılıyorum yine?yapacak ne çok şey var oysa..ben salaklık ediyorum !Evet evet doğru cevap bu;herşey güzel aslında ben salaklık ediyorum.
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen hazan »

sevgili günlük
kaybettim onu ( oysa kıyamadığım hatıralarımın tek tanığıydı ) . ağladım tüm gece nerdeyse . sabahları omuzlarım ağrıyor artık kederimden , çoktan vazgeçmiş bir sesle duyuyorum kendimi heryerde . dostumu çok özlüyorum daha gideli çok kısa oldu oysa buralardan . kalbimde bir aı şarkılar sana dostum seni seviyorum eskimeyecek bendeki yerin sevgin . bekle beni bir gün gelicem yanına ve hiç hiç bir güç bizi ayıramayacak dostum ( feslegenimi paylaştığım tek bahar sendin ) can dostum benim . hoşçakal diyemiyorum . :cry:
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen hazan »

sevgili günlük söyle dostuma portakallı keki , feslegenli makarnayı , gri kazağı,
bide iclal aydını kimseyle paylaşmayacağım ondan başka . işte öyle bir acı şarkılar seni söyler ...
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Mesaj gönderen SONBAHAR »

biraz önce gitti günlük :( ben burda kaldım. uğurlamaya bile gidemedim. 3 gün çabuk geçer dimi günlük :cry:
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

SayıLı gün çabuk geçermiş.
Alıştım ben yalnızlığa üzülme... :wink:
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Yine Yaşanmışlığa şahitlik günlük..Tekrar tekrar..Perde perde..Oyuncular farklı ama gerisi bende aynı..Bitişlerin başlangıç sanıldığı,her başlangıçta biraz bitmenin tiyatrosu..Ne dramatik..Ne yalan dolu..Gidişlerin hep bir senaryosu vardır ama bilmezler bir kendine iyi bakla çekip giderken,kalana kapanır tüm perdeler..
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Mesaj gönderen SONBAHAR »

alışmaa.. :wink: geliyorumm..
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

bugün çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim...
hala arkadaşız ama... artık onun yorumlarını pek fazla okuyamayacağım...
hoşçakal!
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

nedendir bilinmez, pazartesi gününden beri sürekli birşeylere yetişme çabasındayım... bi oturup da kendime vakit ayıramıyorum... bir telaş bir koşuşturma... çok yoruluyorum çok... :?
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Kontrolüm vardı bugün ve ilk defa kendim gittim İstanbul'a ameliyatımdan sonra harika bir gündü doktor tahlil sonuçlarını çok beğendi,bendeki o sevinçle canım arkadaşım ile birlikte Üsküdar'dan-Harem'e kadar büyük bir zevkle yürüdük.Unuttuğum birde detay var ki hastanede yattığım ilk günlerde Capital'e bakardım hastanenin terasından ben oraya gidemeyecek miyim diye yakınırdım...bugün orayada gittim günlük,uzaktan bakmak acı veriyormuş ama içinde gezip eğlenmek bile kısmet oldu,günü birlik İstanbul turu oldu yani doktorda güzel şeyler dedi,akşamda kankam adali :wink: aradı konser için allaah be 17 Mart bi gelse bide o zaman çoşalım ne de olsa izin çıktı artık iyiyiyim(gibiyim) :lol: mart ayına güzel başaldık devamı da böyle gelir inşallah,uyku vakti acayip yorgunum, iyi geceler günlük...
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Ohhh keyfine diyecek yok Özlem :wink:
İnşallah daha iyi olacak günlük...
Konserlerde görüşebileceğiz gene...