...'sen' diye diye..bile bile...
SEVGİLİ GÜNLÜK
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
..'seviyorum' demekle sevmiş mi olur insan?Bukadar basit mi?...canım çok acıyor,çok sevdiğim birini kaybettim sanırım,meğer hiç olmamış...'seni sevdiğini sandığın birinin aslında sevmediğini yaşayarak anlamak' diyen yeni bir acı ekledi hayatım bana...sürekli engeller koymama rağmen hala sevgisini göstermek için fırsat kollayan birini sevememek de buna tuz biber...acaba bende mi sorun diyorum,acaba önüme geleni mi yaşamalıyım çoğu insan gibi...neden kalbimin diline düşman bu zaman,bu mekan,bu yaşanılanlar,yaşanmak isteyip de yaşanılamayanlar...ya da neden kalbim uymuyor hayatıma,önünde birçok fırsat varken onlardan birini seçmiyor ve hep beni süründürüyor,neden?!...kalbimin sevgi dili kilitli şimdi,anahtarı avuçlarında ama sürekli göstersem de sana,göremiyorsun hala!
..kusura bakma tutamadım,hep düştün gözlerimden ama kaybolma diye biriktirip içtim bu zehiri hep 'sen' diye!
Hayatın oyun mu senin??Ya da ben oyunmuyum senin için??Bırak beni gedeyim..'Gitme!'deme,gideyim..Seni sevdiğimi kabullenmeden,bana daha fazla zarar vermeden..Özlemlerimi yükleneyim,ne varsa vermediğin hepsini alıp gideyim..'Mutlu olman için canımı bile veririm'deme,veremezsin!Sevgi sözle ölçülmez..Ne yaşadık ki bir düşün..Arkadaşlıktan öteye neyi sürükledik peşimizde??Ya da neyin peşinde sürüklendik bunca zaman??Benimle oynama dedim,dinlemedin..Bu bir oyundu senin için zamana karşı oynanan..Şimdi 'Bitti!',Game over yani..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
sevgili günlük bugün dostumla yollarım ayrıldı gibi oldu biz istemesekte gidiyor işte yapacak bir şey yok biliyoruz . canım acıyor sokak çocukları gibiyim dua et ben gibi yalnız tüm kullara 

-
- Üye
- İsim: Gül
sevgili günlük;
uzun oldu sana yazmayalı.... bugün yine çok uykusuzum çok geç yattım, uyumak istiyorum. Dışarıda güneş gülümsüyor bense yine masa başında yığılı evrak önümde bakıyorum boş boş ekrana... Günlük ben tatile gitmek istiyorum ve araba sürmeyi çok özledim... iyki o var şimdilik ne olduğunu bilmesemde adını koyamasamda... iyki var
uzun oldu sana yazmayalı.... bugün yine çok uykusuzum çok geç yattım, uyumak istiyorum. Dışarıda güneş gülümsüyor bense yine masa başında yığılı evrak önümde bakıyorum boş boş ekrana... Günlük ben tatile gitmek istiyorum ve araba sürmeyi çok özledim... iyki o var şimdilik ne olduğunu bilmesemde adını koyamasamda... iyki var
-
- Üye
- İsim: MaSaL
marvin 
mahcubum sana,terk edilmiş hissettin kendini biliyorum,
ben de uzun zamandır öyle hissediyorum.yalnız,tek!
aslında yazmaya da pek yüreğim yok ama,paylaşmadan da yaşayamaz ki insan,niye aşık olamıyorum?içimdeki koca boşluğun sebebi bu mu,yoksa bunalım mı takılıyorum yine?yapacak ne çok şey var oysa..ben salaklık ediyorum !Evet evet doğru cevap bu;herşey güzel aslında ben salaklık ediyorum.

mahcubum sana,terk edilmiş hissettin kendini biliyorum,
ben de uzun zamandır öyle hissediyorum.yalnız,tek!
aslında yazmaya da pek yüreğim yok ama,paylaşmadan da yaşayamaz ki insan,niye aşık olamıyorum?içimdeki koca boşluğun sebebi bu mu,yoksa bunalım mı takılıyorum yine?yapacak ne çok şey var oysa..ben salaklık ediyorum !Evet evet doğru cevap bu;herşey güzel aslında ben salaklık ediyorum.
-
- Kıdemli üye
sevgili günlük
kaybettim onu ( oysa kıyamadığım hatıralarımın tek tanığıydı ) . ağladım tüm gece nerdeyse . sabahları omuzlarım ağrıyor artık kederimden , çoktan vazgeçmiş bir sesle duyuyorum kendimi heryerde . dostumu çok özlüyorum daha gideli çok kısa oldu oysa buralardan . kalbimde bir aı şarkılar sana dostum seni seviyorum eskimeyecek bendeki yerin sevgin . bekle beni bir gün gelicem yanına ve hiç hiç bir güç bizi ayıramayacak dostum ( feslegenimi paylaştığım tek bahar sendin ) can dostum benim . hoşçakal diyemiyorum .
kaybettim onu ( oysa kıyamadığım hatıralarımın tek tanığıydı ) . ağladım tüm gece nerdeyse . sabahları omuzlarım ağrıyor artık kederimden , çoktan vazgeçmiş bir sesle duyuyorum kendimi heryerde . dostumu çok özlüyorum daha gideli çok kısa oldu oysa buralardan . kalbimde bir aı şarkılar sana dostum seni seviyorum eskimeyecek bendeki yerin sevgin . bekle beni bir gün gelicem yanına ve hiç hiç bir güç bizi ayıramayacak dostum ( feslegenimi paylaştığım tek bahar sendin ) can dostum benim . hoşçakal diyemiyorum .

-
- Kıdemli üye
sevgili günlük söyle dostuma portakallı keki , feslegenli makarnayı , gri kazağı,
bide iclal aydını kimseyle paylaşmayacağım ondan başka . işte öyle bir acı şarkılar seni söyler ...
bide iclal aydını kimseyle paylaşmayacağım ondan başka . işte öyle bir acı şarkılar seni söyler ...
-
- Üye
- İsim: BAHAR
biraz önce gitti günlük
ben burda kaldım. uğurlamaya bile gidemedim. 3 gün çabuk geçer dimi günlük 

-
- Görevli
- İsim: Emrah
SayıLı gün çabuk geçermiş.
Alıştım ben yalnızlığa üzülme...
Alıştım ben yalnızlığa üzülme...

Yine Yaşanmışlığa şahitlik günlük..Tekrar tekrar..Perde perde..Oyuncular farklı ama gerisi bende aynı..Bitişlerin başlangıç sanıldığı,her başlangıçta biraz bitmenin tiyatrosu..Ne dramatik..Ne yalan dolu..Gidişlerin hep bir senaryosu vardır ama bilmezler bir kendine iyi bakla çekip giderken,kalana kapanır tüm perdeler..
-
- Üye
- İsim: BAHAR
alışmaa..
geliyorumm..

-
- Üye
- İsim: Melek
bugün çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim...
hala arkadaşız ama... artık onun yorumlarını pek fazla okuyamayacağım...
hoşçakal!
hala arkadaşız ama... artık onun yorumlarını pek fazla okuyamayacağım...
hoşçakal!
-
- Üye
- İsim: Aslı
nedendir bilinmez, pazartesi gününden beri sürekli birşeylere yetişme çabasındayım... bi oturup da kendime vakit ayıramıyorum... bir telaş bir koşuşturma... çok yoruluyorum çok... 

-
- Üye
- İsim: Özlem
Kontrolüm vardı bugün ve ilk defa kendim gittim İstanbul'a ameliyatımdan sonra harika bir gündü doktor tahlil sonuçlarını çok beğendi,bendeki o sevinçle canım arkadaşım ile birlikte Üsküdar'dan-Harem'e kadar büyük bir zevkle yürüdük.Unuttuğum birde detay var ki hastanede yattığım ilk günlerde Capital'e bakardım hastanenin terasından ben oraya gidemeyecek miyim diye yakınırdım...bugün orayada gittim günlük,uzaktan bakmak acı veriyormuş ama içinde gezip eğlenmek bile kısmet oldu,günü birlik İstanbul turu oldu yani doktorda güzel şeyler dedi,akşamda kankam adali
aradı konser için allaah be 17 Mart bi gelse bide o zaman çoşalım ne de olsa izin çıktı artık iyiyiyim(gibiyim)
mart ayına güzel başaldık devamı da böyle gelir inşallah,uyku vakti acayip yorgunum, iyi geceler günlük...

-
- Görevli
- İsim: Emrah
Ohhh keyfine diyecek yok Özlem
İnşallah daha iyi olacak günlük...
Konserlerde görüşebileceğiz gene...

İnşallah daha iyi olacak günlük...
Konserlerde görüşebileceğiz gene...