Sevgili Günlük
Bugün çok güzel bir gün uzaklarda da olsa insanın sevildiğini bilmesi güzel şeymiş. Dostlar asla unutulmazmış ve maziden kalanlar hep en güzel anılarmış. Bugün bunları anladım ve şimdi de feridun abiden içimden şehirle r geçiyor'u dinliyorum ve içimde ayrı bir mutluluk var her günün böyle güzel geçmesi dileğiyle...
Hava harika, bu güzel havayı kaçırmadan bahçemize bir sürü Hercai ektim harika bir duygu çiçeklerle uğraşmak, sevgili günlük canım dostlarıma da senin sayende teşekkür ediyorum onlar iyileştirdiler beni Baharıma ve kanka adalıya burdan kucak dolusu selamlar...
sevgili günlük sam amcayla uğraşıyorum şimdi . dünyanın en kıymetli insanıyla çalışıyorum yoruyorum onu bazen ama katlanıyor bana kızmıyor ben kızıp klavyeyi sert tuşlarla asileştirsemde. teşekkür ederim
az önce bir şey öğrendim! belki de bütün hayatım değişti bu haberle...
dün akşam bir arkadaşımla kavga ettikten sonra yaklaşık bir 30-40 uyku hapı almış.
sağlık durumu şuan için iyi. ama...
kendimden nefret ediyorum günlük. insanlara zarar vermekten başka yaptığım hiç bir şey yok!
zaten ona bir şey olursa ben de yaşayamam. yaşamayı hakketmiyorum da...
günlüğüm,beni senden ayrımaya çalıştılar haberin varmı?Ama bak yine sendeyim işte!Beni seviyormusun deme,yalan söyleyemem,canını acıtmak istemem ama yalan söylersem bir gün yalan olduğunu farkettiğinde daha çok canın acıyacak değil mi?Ben bunu düşünüyorum işte,tamam söylüyorum,sana yazmayı seviyorum ama seni sevdiğimden değil sana ihtiyacım olduğundan burdayım.Hala beni istiyorsan kalayım..peki..sendeki özgürlüğümde hapis olmayı seçiyorum.
Ne oldu biliyor musun?Hani hep geçmek istediğim bir yol vardı ya,sonunda tüm geleceğimin saklı olduğunu sandığım,o yola her bakışımda bir engelle karşılaştığım ama her seferinde de o engelleri aştığım,işte orda yürürken bir taşa takıldı ayağım,tökezledim,kafamı bir kaldırdım,hiç tahmin etmediğim biri karşıma dikilmiş,dondurucu nefesiyle birşeyler söyledi bana birsürü garip şeyler...ayrılık konuştu,ben dinledim!
Merak mı ettin?O yolun sonunda gerçekten de tüm geleceğim saklıymış ama hiç de sandığım gibi güzel değilmiş,kapkaraymış!Ben de yoldan çekildim...'acı ama gerçek' isimli 4 tane ansiklobedi yazdım,aslında bence ansiklobedi olmadı ama,okuyan kişinin yazdıklarıyla kıyaslayınca ansiklobedi gibi göründü gözüme,herneyse.Ardındanhayatımda ilk defa 16 buçuk saat kesintisiz uyudum!Bir ara gözümü açmıştım,3buçuktu saat,sonra yine kapadım,bu gün saat 8buçukta yine kabusuma uyandım.Artık bu kabusla yaşamam gerek,biliyorum...
sevgili günlük aşk kavramını bugün çıkardım hayatımdan . bu dünyanın aşkına sevdasına inanmıyorum artık bitti . kendimi görüyorum artık sadece aynalarda.
insanlar çok bencil ve unutabilen varlıklar . ben reddediyorum hayatı artık sevgili günlük !
Bir raptiye gibi tutturulduğum hayatı kendi ellerimle ve sıkıca buruşturup sonra da yanlış yazılmış bir sayfa gibi çekip atasım var karanlığa günlük..İpek bir kumaş kadar her halime uyumluydum halbuki..Deniz kabukları kadar kırık ve kederli..Sokak kedileri kadar da dirençli ama..Şimdi çıkarıyorum kendimi panodan..Artık ufuksuz balkonlara bakmayacağım günlük..Eksik günlere resim yapmayacağım..Durup durup birden kendime kızmayacağım..Aldım elime terk vesikasını,vurdum bedenimi ıslak yollara..Artık sadece ruhum dağınık ve fena kırgınım hayata..Biraz uyku koyuyorum sabır sabahlarına..Yanına bulutlar,dalgalanan deniz..Rüzgarda kurumuş anılar da ekliyorum günlük..Bir parça sincap kaçışı inadına ve bir adım güvercin sadakati ayrılıktan utanırcasına..Ama artık hayatı kendime saklıyorum günlük..Başka tenler başka sevgiler sallanıyor içimdeki küreksiz sandalda..Çünkü bir çocuk bigi korkuyorum yeniden bulaşırım diye acı veren o yalancı kokusuna..Oysa artık silahsız geziyorum hayata dair bütün korkularda..
sevgili günlük acımasız yanımı hortlattılar bügün . fena can yakıyorum yakarımda , yaklaşanı fena yapıyorum . haklımıyım evet ! bu kadarda saçmalazki bir insan sınırlarını mı sabrımı mı zorluyorlar anlamıyorum ki ! zaten hayatın kendisi kocaman yalan yoruldum insanlardan alıngan ve bencil tavırlarından meraklı hallerinden . sanki herşeyi hazan anlatmak zorunda yada anlatabilecek kadar rahat biri . yok değilim ben buyum kimse içinde değişmem . biri mutlu olacak diye gerçekleri söylerken düşünmem. yorgunum uyumak istiyorum uzak durucam biraz daha insanlarla . kendime kanamaktan kendi içimde kırılmaktan yorgun düştüm bugünde . paydos !!!