SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
- İsim: MaSaL
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
tüm haftasonum kendimi kandırmakla geçti Marvin!
sinemaya gittim,en sevdiğim cafeye gidip dondurmalı sıcak çikolata ısmarladım kendime,ölümüne alışveriş yaptım belki onu bir an olsun aklımdan atabilirim diye,
uzun zamandır ihmal ettiğim arkadaşlarımla görüştüm,
güldüm eğlendim,muhabbet ettim,
c.tesi akşamı en güvendiğim sırdaşlarımla kafayı çektim,
sarhoşken dünya umrunda olmayan ben yine durup durup onu düşündüm.
inat bu ya..ölümde olsa senden vazgeçmek,ben çoktan hazırım ölmeye!
sinemaya gittim,en sevdiğim cafeye gidip dondurmalı sıcak çikolata ısmarladım kendime,ölümüne alışveriş yaptım belki onu bir an olsun aklımdan atabilirim diye,
uzun zamandır ihmal ettiğim arkadaşlarımla görüştüm,
güldüm eğlendim,muhabbet ettim,
c.tesi akşamı en güvendiğim sırdaşlarımla kafayı çektim,
sarhoşken dünya umrunda olmayan ben yine durup durup onu düşündüm.
inat bu ya..ölümde olsa senden vazgeçmek,ben çoktan hazırım ölmeye!
-
- Üye
- İsim: Aslı
benim de artık bir kemanım var günlük... bana sürpriz yapmışlar... o kadar sevindim ki anlatamam...
haftaya da keman derslerim başlayacak inşallah...hadi bakalım...
bugünüm ise her gün olduğu gibi yorucu geçti... dersler... istatistik!! kurtulamadığım tek ders sanırım.. gerçi yine astım, gitmedim derse...
buralar soğuk be günlük... gerçekten soğuk...

bugünüm ise her gün olduğu gibi yorucu geçti... dersler... istatistik!! kurtulamadığım tek ders sanırım.. gerçi yine astım, gitmedim derse...

buralar soğuk be günlük... gerçekten soğuk...
-
- Üye
- İsim: Nilay
sevgili günlük;
kabul ediyorum günlük hayat bazen çok çekilmez oluyor ama biz sürekli boş tarafı görürsek iyice dayanılmaz olacak ama gelde bunu sevgili arkadaşıma anlat!!!hergün hayat sıkıcı sıkıldım diyerek gözyaşı dökmeye değer mi?hangimizin hayatı parlak sanki?şimdi de emre aydın konserine gidemeyeceği için ağlıyor iyi ama ben kaç yıldır fd dinliyorum daha yeni gittim fd konserine o daha bir kaç ay oluyo dinleyeli elbet bi gün gider ama nerdee gelde bunu ona anlat...böyle kendisine eziyet etmeye değer mi onun asık suratı benide üzüyor...
kabul ediyorum günlük hayat bazen çok çekilmez oluyor ama biz sürekli boş tarafı görürsek iyice dayanılmaz olacak ama gelde bunu sevgili arkadaşıma anlat!!!hergün hayat sıkıcı sıkıldım diyerek gözyaşı dökmeye değer mi?hangimizin hayatı parlak sanki?şimdi de emre aydın konserine gidemeyeceği için ağlıyor iyi ama ben kaç yıldır fd dinliyorum daha yeni gittim fd konserine o daha bir kaç ay oluyo dinleyeli elbet bi gün gider ama nerdee gelde bunu ona anlat...böyle kendisine eziyet etmeye değer mi onun asık suratı benide üzüyor...

-
- Üye
- İsim: nalan
hayat çok acımasız sevgili günlük ..
Güzel bir gün geçirdim günlük..Pinpon turnuvası yaptık sınıftakilerle..Sanırım sınıfımızın yegane sporu haline gelicek bu..Sınıfı ilk defa bu kadar candan ve yakın hissettim,tuhaf..Havalarla birlikte sınıfın ortamı da ısınıyor sanırım.. 

-
- Üye
- İsim: BAHAR
Çok güzel günler geçiriyorum günlük istanbul'a geldiğimden beri. Her günüm ayrı güzel geçiyor. Ona çok teşekkür ederim benim yanımda olduğu için 

-
- Üye
- İsim: defne
sevgili günlük karedeş... bugün geç kaltım ve akşama kadr bekledimm. akşam okula gittim 2 saatlik dersten sonra eve geldim tekrar. ve feridun abinin çıkacagı kanala odaklandım.. ve onu gördüm.. nasıl da mutlu oluyor insan böyle kaliteli insanlar görünce.. şimdi nasıl mıyım?? anlatılmaz yaşanır..

-
- Yeni Üye
meraba gunlük bu gun işsizliğimin ilk gunu ve ....
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
sevgili günlük yarın son gecemiz senle artık belki zor uğrarım sana taşınıyorum anılarımdan ve evimden . yeni yerimde mutlu olurmuyum bilmiyorum . ama umarım olurum her insan gibi huzura ihtiyacım var ve bu sıralar çaktırmasamda çok sancım var ve ağrılarım uykumu alıyor anlıyormusun ?
-
- Üye
- İsim: MaSaL
Günaydın Marvin 
hep kötü haberler verecek değilim ya...satırlarım hem acı hüzün dolu olacak değil ya...en güzeli haberi ilk sana vermeye geldim
herşeyden umudumu kestiğim anda bana yeni bi umut yeni bi aşk kapısı açan Tanrıma şükürler olsun.

hep kötü haberler verecek değilim ya...satırlarım hem acı hüzün dolu olacak değil ya...en güzeli haberi ilk sana vermeye geldim

herşeyden umudumu kestiğim anda bana yeni bi umut yeni bi aşk kapısı açan Tanrıma şükürler olsun.
-
- Admin
- İsim: Serkan
Güzel haber. Senin adına sevindim.
-
- Üye
- İsim: Gül
sevgili günlük;
seni yine ihmal ettim ama sebebim geçerli...
hüzünlü, skıntılı ve sancılı olduğum zamanlar yazmayı seviyorum genelde..
mutlu olduğum zamanlar yazamıyorum nedense...
evet çok mutluyum günlük şükürler olsun ve bozulmasın tek dileğim...
seni yine ihmal ettim ama sebebim geçerli...
hüzünlü, skıntılı ve sancılı olduğum zamanlar yazmayı seviyorum genelde..
mutlu olduğum zamanlar yazamıyorum nedense...
evet çok mutluyum günlük şükürler olsun ve bozulmasın tek dileğim...
-
- Üye
- İsim: Sonay
Hep yanımda kalsaydı günlük ya da ben de onunla gidebilseydim
ama olsun hep yanımda olduğunu biliyorum zaten 

evet bu "hep yanında olduğunu hissetme" duygusunu çok iyi anlıyorum sevgili ponnik
o çok uzakta da olsa gözünü kapadığında tam karşında duruyordur.
hatta çoğu zaman sana sarılıyor ve öpüyordur ki bu insanı mutlu ediyor.

o çok uzakta da olsa gözünü kapadığında tam karşında duruyordur.
hatta çoğu zaman sana sarılıyor ve öpüyordur ki bu insanı mutlu ediyor.