SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
akInCa
Üye
Üye

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen akInCa »

bu günde her cumaertesi gibi müzik dinlemeye gittim.hocam bu gün mest etti bizi.en sevdiğim şarkılardan biri olan Gönül Salıncağını söyledi ve bende ona ritimde eşlik ettim.gecenin en güzel anı ise 'onu' gördüm.bana iyi akşamlar dedi ve gülümsedi.gülümsedim..
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Bir pazar sabahıı erken kalkıp stüdyoya gideceğiz günlük..Neyse uykusuzluktan şikayet etmeye hakkım yok sanırım..Çünkü uyumak için vaktim olduğunda uyumuyorum..:) İçimden bir ses yarın güzel bir gün olacak diyor günlük..Umarım yanılmam..İyi geceler sana,yarın yine yazarım..
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

..ben hala uyumadım biliyor musun :) ...heyecandan değil,itiraf ediyorum istemeye istemeye gelicem yarın stüdyoya..garip dimi..evet bence de...
oslemce20
Üye
Üye

Mesaj gönderen oslemce20 »

sevgili günlük;
son konuşmamızda onu çok sevdiğimi bir kez daha anladım..
anladğım birşey daha var_bazen aşırı sevgi de nefret kadar insanın canını acıtabiliyomuş..
blackpearl

istemeye istemeye gelicem yarın stüdyoya..
Ama geldin..Gördün..Vokalimiz oldun..İsteme istemeye ama şu an aslında hep istediğin yerdesin..
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

sevgili günlük,
uzun zamandır siteye yazamamanın mahcubiyetine blackpearl ve deepsense arkadaşlarımızın bahsettiği grup meselesinin merakı da karıştı sence merak etmek ayıp mı?Peki konuyu değiştiriyorum bugünm sana uzun uzun yazmak gelmedi içimden hep sonraya erteliyorum biliyo musun,duygular ihanet eder bazen biliyosundur eminim,çünkü yaşadıkça birikiyor zehrim
Netis
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen Netis »

sevgili günlük; erkek arkadaşımdan nefret ettiğimi hissediyorum bazen...
blackpearl

Ayıp değil emrepark :)Baya bildiğin grup işte..Bir solo bir ritim elektro,bas ve batarist + vokal olmak koşuluyla kurduğumuz rock saundu olan bir gurup :)
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

..ne rock soundu ama..'Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini.../..arapsaçı.../Ben kalender meşrebim..' :)
Bu olsa olsa rakımsı rock,sulandırılmış hani..şimdilik tabi.. :)

bir düş gördüm..bir düş gördüm..düştüm başka bir düşe..yine düşecek olsam bile yaşamaya değer işte..hem ben de bir düştüm biryerlerde birilerine ve yine düş olacağım düşsem de düşmesem de..
jelibon
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen jelibon »

sevgili günlük daha uyumadım.. Yada uyuyamadım. Değişik bi gün işte yaa.. :'(

Edit : merLin.. (Yazım kurallarına uyunuz..)
troublemaker
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen troublemaker »

sevgili günlük bugün baya tempolu birgün olmasına rağmen enejim hala dorukta.heycandan olsa gerek yarın kupa maçımız var.Allah yardımcımız olsun burdan sonra yenilgiyi kaldıramam...
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

özlemişsindir beni günlük :) çoktandır yokum buralarda..bu aralar hiç birşeyi özleyemiyorum kendimden başka..kusura bakma..birkaç satırla içimi dökmek mümkün değil biliyorum ama çok yakın bir dostumun tavsiyesi ya hadi bakalım..sana da oluyor mu bazen bilmiyorum ama çığlık atmak geliyor içimden..sanki kanıma hızla karışan bir zehiri aynı hızla dışarı atmak kadar işe yarayacak çığlık atmak..ama yapamıyorum..günlük ben seviyorum..birilerini deliler gibi canımı verebilecek gibi seviyorum..ama yok onlarda hiç değerim yok..bir avuç dost ve iki aile ferdi..ben bile sevmiyorum artık kendimi..arıyorum uzun süredir ama bulamıyorum..sanki yerini bildiğim ama saklanmasını istediğim bir av gibiyim kendim için..bulduğum anda öldürmek zorunda olduğumu biliyorum..sevilmek istiyorum ben günlük çok mu şey istiyorum yaaa :cry:
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Günlük,

Bazı şeyler için mücadele etmek gerekir. Sevginin arkasından gitmek vazgeçmemek gerekir. Kendinle barışık olmak,hayatı sevmek gerekir...

Hayatı sindire sindire yaşamak,sabretmek gerekir...
Gerçek sevgilerin her zaman arkasından gidilmelidir eğer gerçek olduğuna inanılıyorsa...

Hangi yaşta olunursa olsun kıymetini bilmek,geleceğe umutla bakmak gerekir...
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Mesaj gönderen fotosentez »

kafama taş mı geldi :lol: işin şakası tabii..haklısın emrahcığım..ama bilmiyorum ya..ben size ne kadar yakın ne kadar uzak görünüyorum bilmiyorum ama bana en yakın olanlar sizlersiniz..
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Biz yanındayız hepimiz bak kocaman bir aileyiz,sıcacık...