SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Kullanıcı avatarı
fotosentez
Takımdan
Takımdan
İsim: yaprak

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen fotosentez »

:) ne kadar olaylardan,olanlardan uzak kalmaya çalışsam da ben parçasıyım buranın..
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

Günlük..ne gündü ama..herşey sabah 'hadi kalk kızım' cümleleriyle başladı,hertarafım ağrıyordu yine,bir saat yatakta dönüp durdum uyuklayarak,sonra birdaha gözlerimi açtım ki küçük iki göz bana dikilmiş '..ama böyle yaparak beni üzüyorsun,kalmıyormusun,böyle yapacaksan gidiyim ben'...annem anemmm..nerden çıktın sen,ne de güzel oldu gelişin bir bilsen..uzun zamandır ilk defa saçımı yarım toplayarak gittim okula..ikinci dönemin başından beri ilk defa bir ders geç gittim okula,derse girmemle çıkmam bir oldu gerçi..Ben çıkmak istemesem de yapabileceğim hiçbir şey yoktu çantam alınıp dışarı çıkarıldıktan sonra..iyi oldu ama,iki kişiyle tanıştım,hoş sohbet muhabbet..tarih dersine gelince sıra,biri uyukluyordu sınıfta,hoca dışarı çıkardı sonra benim gözlerim kapanmaya başladı,önümdeki kızı hocayla aramızda bir duvar gibi hizalayıp başıı koydum sıraya..gözlerimi açtığımda hocanın beni ayna gibi gördüğünü gördüm ve ders bitmişti :)..iyi uyudum ya,hocanın sesini kayıt edip kendime ninni olarak kullanmayı düşünüyorum :)...türkçe dersine girerken benden pek haz etmeyen biri gözlerini dikmiş bakıyordu,ben de baktım üstelik çevirmedi gözlerini,garip ama önemsiz..masaya bıraktığım kahvemi dökmüşler,belki de ondan..ardından konu nerden açıldıysa müzik,arkadaş sağolsun hemen hocaya vokal olduğumdan bahsetti,hoca beni sahneye çağırdı,ben safım ya birşey soracak sandım :)Birden şarkı söyle dedi tabi,mikrofon yok,enstruman yok,müzik yok,çıplak bir sahnede gerildim,stres oldum hatta tir tir titriyordum ve söyledim 3 satır..bu şarkıyı ilk defa bukadar berbat okuyordum ama herkes alkışladı :)..evin küçük yokuşunun başında aklımdan garip ama boynumdan ameliyat olacağım geçti,sonra sağlık karnemin kayboluşu..eve girdiğimde sehbanın üzerinde yeni bir sağlık karnesi tastiklenmek için beni bekliyordu :)..ne gündü..
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Bugün çok tuhaf bir gündü günlük..Hiç beklemediğim bir anda Busrsadan kardeşim dediğim arkadaşım,gökhan geldi bir arkadaşıyla..Çok sevindim.. Erken döndüler ne yazık ki :( ama yine de harikaydı..Sonra tarih ardından da türkçe derslerine girdik..Onlarda eğlenceli ve bir o kadar ilginçti..Her duygudan biraz tattım bugün günlük..Kendimi artık daha farklı hissediyorum ben ya..İnsanlara farklı bakıyorum ben gibi değil,bir başkası gibi..Böyle daha huzurlu oluyormuş meğerse insan..
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

herşey bir cuma günü gittiğimiz kafe de yediğim patates kızartması ile başladı.tadı gayet güzeldi mayonezde de bir sorun yoktu ketçapda da (!)
gayet güzel yemeğimi yemdim, güldük, eğlenik..
pazar gecesine 23.30 a kadar herşey normaldi.tam o saatte tuvalate gitmem gerek diye düşünüp yatağımdan kalktım ve -fazla açık olucak ama- kustummm.(!) :cry:
sonunç olarak zehirlemişim arkadaşlar... 2 gündür ne okul ne dersane 1 gün daha böyle devam ederse serum verceklermiş. :cry:
yemek yiyemiyorum, ayağa kalkıp doğru düzgün yürüyemiyorum.
siz siz olun yemek yediğiniz yerlere dikkat edin arkadaşlar.çok kötü bir durum.
neyse kendime geliyim o kafenin sahibine ne yapacağımı biliyorum !-yani düşünücem :roll: -
kendinize iyi bakın
uzgun: uzgun:
En son okyanus_derin tarafından Çarşamba, Mart 14, 2007 19:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
yaskaman

Mesaj gönderen yaskaman »

geçmiş olsun sevgili dostum. acil şifalar dilerim.
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

emrah yaprak sıcak aile fertlerimiz :)) selam selam günlük bak bunlar canım arkadaşlarım beni hiç merak etmezler şikayet edeyim azcık . yasin üstüne alınır bak ilk o cevap yazar dostum :))
yaskaman

hazanım bilmez misin yüzünü diğer yana çevirdiğin anda ben oradayım ;)
sanma ki bilmiyorum, hissetmiyorum acılarını. sadece biraz rahat olmanı istiyorum. huzuru bulmanı istiyorum. bu sitedeki tüm dostlar hem senin için, hem de birbirleri için aynı şeyleri hissediyorlar :)
bir arada olduğumuz şu sanal ortamda bile ortak sevinçlerimiz ve üzüntülerimiz olabiliyorsa, birbirimizin hayatlarına müdahil olabiliyorsak ne mutlu bize :)
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Hazancım...Bir varsın bir yoksun.... Anlayamadık...

Hastalık hakkında da bir şey bilmiyoruz hani. En son sapasağlamdın öyle görmüştük...
Bir de yeni geldim ist'a daha...
kusurumuza bakma?
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

teşekkür ederim yasin abi, sağol
arkadaşım okulda 'nilgün zehirlenmiş' demiş ama kimse inanmamış.galiba midemi işkenbe sanıyorlardı(!) :lol:
yaskaman

hehe :D
belki de bu çok tatlı bi insan, zehirlenemez diye düşünmüşlerdir :P
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Günlük,sus ve oku sadece..Oku bugün doğanların niyetine..
Geride bıraktığın göğün maviliği,bugün gördüğümüz deniz gibi olmasın hiçbir zaman için..Karanlıklarına inme yine,gidişine yas tuttuğun aşkın kadar küçülme gözlerinde..Fırtınalar dağıtır geceleri,umudunu verme gecelere,sevgilerden birer demet al,kokla..Aşklar acıtır ve yaşam ölmektir kalpler acımadıkça..Ama neşelidir dünya yaşadıkça,kalpler çoğaldıkça..Aç içini bulutlara,Tanrı yanında..Şehirler uyurken boğazına sarılmasın öfkeler..Acılar bir çığ gibi yuvarlansın bugün ömrünün uçurumundan..Sabahları uyandığında gözalyaşların değil bir tebessüm karşılasın seni yeni güne..Alabildiğine çığlık atabilmelisin,susma..Geceler inadına susar,ama söyle sussun içindeki ağıtlar..Çek kınından kılıcını,kuşan cesareti ve bitir aşka olan esaretini,göm denizlere..Mevsimsiz açan bir çiçek gibi diril bugün yeniden..Ve hayata rüyalardaki gibi en güzel halinle gülümse,o sana her ne kadar hüzün ve keder dolu günler versede..Geçmişin geride bıraktığı belki acı belki de gökkuşağı kadar renkli anılarının arkasında çökmüş bir beden,off çeken bir ruh olma.. Hadi hayallerine gülümse..Bugün hoşgeldin tekrar yakamozun ışıldattığı,gökkuşağının renklendirdiği,engin mavi deryaların berraklığını verdiği yaşama..Gülümse,bir DAMLA mutluluğa,hadi bugün gülümse..iyi ki varsın,iyi ki arkadaşımsın ve iyi ki canımsın.. Doğum günün kutlu olsun..
mrtkgl
Üye
Üye
İsim: MuraT

Mesaj gönderen mrtkgl »

günlükçüğüm... günlerdir kafama takmadığım detaylar düşündürmeye başladı beni... detayların arasında boğulup sesimin duyulmamasından korkuyorum... dert bir yandan sevda bir yandan... tabi ki de sevdiceğim herşeyden üstün o da kurtulabilirse sıkıntılarından dertsiz tasasız konseri izleyince kuş gibi hafifliyecez inşallah... bekle bizi istanbul 2 kişi daha kabul etsen canın çıkmaz ya... benim hala umudum var... güzel günler bizi bekler eyvallah dersin geçer gider... bıraksam kendimi şöyle oh ne rahat... bu da geçer gülüm yaşamana bak...
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

Günlük çok sıkılıyorum artık :(
Hep aynı olaylar, hep aynı diyaloglar...
Gitmek istiyorum ama gidemiyorum maalesef :(
Bu hayat üzerime bazı yükler yüklemiş ve bunlara uymakla yükümlüyüm. İtiraz edemiyorum, yorum bile yapamıyorum bazen. Sadece uymak zorunda kalıyorum. Ben istemezdim bu aşamaya gelsin hayatım.Hiç kimse bana sormadı günlük. Ben böyle olmasını istemezdim. Sorsalardı eğer kendimi de istemezdim. Gülüyorum evet çünkü hayat o kadar komik ki güldürüyor beni. Bazen nefes alamadığımı hissediyorum. Yolun sonunda ışık olduğunu bilmesem kalkar giderim. Umarım o ışık hiçbir zaman sönmez günlük, umarım bitmez, tükenmez.
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

günlük... çok sıkıntıdayım yaa.. vizelerim başlıyor bu cumartesi, daha hiçbir derse bakmadım :?
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

günlük;artık yazılı tarihleri verilmeye başlandı of yaa iyiydi böyle ama napalım...çalış Nilay çalışşş :?