SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
DeepSenSe

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen DeepSenSe »

günlük..günlük..ben bu gün doğmuşum..iyiki de doğmuşum..bir kaç kucaklaşmanın ardından ilk sürprizim beni sınıfın kapası dışındaki koltukta karşıladı beni..hani geçenlerde gördüğüm kocaman olduğu kadar yumuşacık peluş ördek vardı ya hani hemen sarılıp mıncıklamıştım :) Canımmm bana onu almış,canımm bana ...yazmış.Ardından arkadaşa gittik,ne arkadaş ama kapıda önüme gelen mumlu bir pastayla karşılaştım..çok güzeldi..kaç yıllık dostum aradı,nasıl da unutmamış,hatırlanmak harika birşey bunu bir kez daha yaşadığım için...eve geldim kırmızı bir gül beni bekliyordu tabi bir de annem :) Msnden kutlayanları da saymayı unutmayayım..beni sevenler,hatırlayanlar mutlulukla dolsun...bana yaptıklarının,bana dediklerinin 3 katı onları bulsun..amin :)
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Gözyaşları:(,44,gülümsemeler :D,fotoğraflar,sayılar :roll:,burger king,perşembe pazarı,dostluk :wink:,browni,turkuaz,felsefe 8),eğlence,kararsızlık,pasta,çilek,soğuk,sinema,
konak,23 :?,günbatımı,dilekler,ayna :shock:,salıncak,mercimekköftesi,ördek :P,kemeraltı..İşte bugün dahil olduğum sözcükler..Nasıl birleştirsem,nasıl anlam yüklesem bilemedim günlük..Sen yap en iyisi.. :!:
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Gözyaşları:(,44,gülümsemeler :D,fotoğraflar,sayılar :roll:,burger king,perşembe pazarı,dostluk :wink:,browni,turkuaz,felsefe 8),eğlence,kararsızlık,pasta,çilek,soğuk,sinema,
konak,23 :?,günbatımı,dilekler,ayna :shock:,salıncak,mercimekköftesi,ördek :P,kemeraltı..İşte bugün dahil olduğum sözcükler..Nasıl birleştirsem,nasıl anlam yüklesem bilemedim günlük..Sen yap en iyisi.. :!:
:P süper

Günaydınlar günlük...
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Mesaj gönderen GULCIN »

günaydın günlük;

zamanı hızla ilerletebilsem keşke...
offfff günlük beklemek ne kötü...
blackpearl

Vicdan azabı kötü birşey günlük..Haketmediğine sahip olduğunu bilmek..Ve yine bilmeden,düşünmeden hareket etmek..Sözde zekisin,seni öyle bilirler,öyle söylerler ama iş düşünmeye gelince nerdeyim peki?Büyümeyen bir çocuk gibi miyim acaba söylendiği gibi??Ama hayır peki ruhumdaki kırışıklıklar neyin nesi??Hayatı mı ciddiye almıyorum acaba??Ya da beni ciddiye alanlarda mı şamata??Peki ya neden??Neden etrafımda onca insan varken ben,bana değer verenleri incitiyorum..Ve neden bu sürekli kendini tekrarlıyor..Sorun benden mi kaynaklanıyor??Evet benden..Yanıtı bilip de bir şey yapamamak ne acı..Yapmaya çalışmadığımı söyleyemem ama,çalışıyorum..Her geçen gün anlıyorum,ee insanları tanımak kolay değil..Ama korkuyorum bazen,ya tanıdığımı sandıklarım bile giderse..Bu mu engel oluyor kendimi zincirlememe??Hayır hepsi bahane işte..Düşüncesizliklerimin bedelini ödüyorum vicdanımla..İçlerinde kötü niyet olmasa da hepsi aynı kapıya çıkıyor,yine kızgınlıklar,yine karmaşa..
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

Seni çok özledim lavinia.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
blackpearl

Günlük,içimdeki her şeyi bıraktım bir kenera bugün..Gittim bugün,ardıma bakmadan..Kendimden gittim günlük..Aşk kaydı gitti ellerimden,tutamadım..Baktım ardından,ağladım..Sevmeye niyetlendiğimde yutkunamadığım bir düğüm oldu boğazımda..Kendi bitti bende,bende gittim..Zaten gücüm yoktu içimdeki onu yaşatmaya,ben ölürken..
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

dün 2 süper film birden in vcd sini aldım günlük.güzel bi filmdi:)dün birde fd nin balans ta konseri vardı karşıma 18 yaş sınırı çıkınca gidemedim tabi...ama özlem ablacım sağolsun beni konsere canlı bağladı...
DeepSenSe

Mesaj gönderen DeepSenSe »

Birileri bir şeyler yapıyor,birileri bir şeyler bozuyor,ben içinden geçiyorum,başladığım yere geri dönüyorum,en çok sevdiğim ve istediğim 2. şeyden de ben vazgeçiyorum çünkü hiçbir şeyi zorlayacak kadar dermanım kalmadı,içim kan ağlayarak boş veriyorum! yine!
Bir an olsun sevinmeye niyetlendiğimde, hayatın tuzaklarının mide bulandırıcı sırıtan çehresi belirdi gözümün önünde!En çok istediğim ve sevdiğim ikinci şeyi de yine bana verirmiş gibi yaparak benden aldın hayat!Kaybedebileceğim çok değer verdiğim bir şeylerim kalmadı artık,bana ne yaparsan yap!!!
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

canım çok sıkkın ya!! bugünkü vizeme geç kaldım günlük, ve doğal olarak hoca almadı beni sınava... gitti vize!! o kadar da çalışmıştım...of!!! :cry: :cry: :cry:
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

ben yine hata yaptım! ya yine geç kaldım her şey için özürdilerim uzak...
uzak
Üye
Üye
İsim: İltür

Mesaj gönderen uzak »

Sorun değil valerie. Sen sağlığına dikkat et, gerisini hallederiz yine... :)
fetheden
Üye
Üye
İsim: fatih

Mesaj gönderen fetheden »

sevgili günlük bugün kızlar tarafından takip edildim.entrasan bir olay bu benim için
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

günlük kendimle barışığım yine, ne tuhaf herşey kötüye giderken ben umarsızca gülümseyebiliyorum ... acının haylazı oldum sanırım artık, acıya bile gülüp geçiyorum ... bu boşvermişliğin sonu iyi değil ... bugün yine düşünmeden üzdüm o nu ,umurumda bile olmadı ama o acı çekerken benim canımın da acıması neden ? bir canda iki can sızlar mı? gülümsüyorum günlük, günü birlik sevdalar geçiyor gözlerimin önünden, ben gözlerimin ferini çoktan kaybetmişken ... kimin eli kimin cebinde , kim kiminle sevgili, kaç gün sürüyor artık adına aşk denilen, ardından sadece bir yüreğin ağladığı oyunlar... canım acıyor ama ben gülümsüyorum... boşver diyorum , herkese , herşeye boşver... sana nasıl boşverdilerse, sende o şekilde boşver... kendime gülümsüyorum aynaya bakıp bakıp , kendimle konuşuyorum, dilimin peltekliğine gülümsüyorum, dilimde dünden kalma bir sarhoşluk... anlatamadıklarıma ,anlattıklarımı anlamayanlara gülümsüyorum... gözlerimin altında ki mor halkalara gülümsüyorum , boyasam kapanır mı yüzümde ki bıraktığı izler diyorum , eski resimlere bakıp yaşlanışımı seyrediyorum ... yok oluşuma gülümsüyorum...!!!

bir insanın tükenişine yakın hissettiği hali görüyorum... ne tuhaf... gülümsüyorum...

se.a
blackpearl

Aldım gittim kendimi en yakınlarımdan..İstemiyorum artık hayatımda beni yıpratacak hiçbir şey günlük..Yıpratmak da istemiyorum insanları..Söylediklerim yüzünden fırtınalar koparken kiminin içinde,susuşlarımın içinde ben kopuyorum..Ben oldum üzüldüler,farklı olmaya çalıştım kızdılar..Ne farklı olabildim şimdi ne de kendimim..Eskiden de böyleydi,ben insanları üzüyordum,insanlar da beni..Sadece heyecanlı ve dikkatsiz,biraz da aptal küçük bir kızım hala içimde..Zaman öğretti..Başka insanlar öğretti..Yaktığı kadar yanıyor insanın canı,unutma..
En son blackpearl tarafından Pazar, Mart 18, 2007 22:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.