SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen Bozcaada »

Selam günlük;
18 Mart 2007 Pazar günü de bitmek üzere.
Ben yine yorgunum. İçimde tarifsiz bir duygu. Ne olduğunu tam çözemiyorum.

Orhan Veli'nin şiirindeki gibi:

Bir yer var biliyorum her şeyi söylemek mümkün,
Epeyce yaklaşmışım,duyuyorum
Anlatamıyorum
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

uzak sen çok iyisin...iyiki varsın! ınga
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Evime geldim çok yorgunum ama iki günü güzel yaşamış olmanın sarhoşluğu var o kadar FD. dostlarımla konserde bir araya gelmek harika bir duyguydu, iyi ki varsınız hepiniz...
uzak
Üye
Üye
İsim: İltür

Mesaj gönderen uzak »

Valerie sen de iyi ki varsın tatlişkom. ;)
mrtkgl
Üye
Üye
İsim: MuraT

Mesaj gönderen mrtkgl »

selam günlük dinle bak beni rüya ötesi bihaftasonu yaşadım cumartesi sabah 11den itibaren başladı rüyam pazar 18:30 civarı son buldu... neler yaşamadımki başta beni bekleyen kelebeğimle uçuştuk bi güzel ardından lavinya ailesiyle güzel bi istavrit buluşması veee üstüne tam bir cila olan Balans Konseri anlatılmaz hisler yaşadım günlük öyle böyle değil... Rüyanın bitişi accaip kanıma dokunda ama günlük uyanmamak için çok direndim ama uyandırdı hayat beni... Artık uykulu gözlerden arınıp hayata bakma vakti... Ama içimde tekrar uyuyup rüyaya dalma hasreti... Hayat böyle günlük bazı şeyler bugün vaar yarın yoook daha sağlam çimentolarla inşa etmek lazım bünyeyi günlükçüm... Çabuk çöküyo yoksa... Bina kuvvetlendirme çalışmaları son sürat günlükçüm... Senin de başını ağrıttım kusuruma bakma:)
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Hayalkırıklığı bu olsa gerek..Ne kadar çabalarsan çabala hep aynı yerdesin..Anlamazlar..Bilmezler..İnanmazlar..Ya da görmek istemezler niyese..Anlamıyorum günlük,inan hiç anlamıyorum..
blackpearl

Sınavlar başlıyor günlük..Ve ben çalışmıyorum..Çalışmayacağım da..Taktım kafama,mecalim yok..Kendimle yeterince boğuşurken,derslerle uğraşamam..
cns91
Üye
Üye
İsim: cansu

Mesaj gönderen cns91 »

hiç günlük tutmadım :D tutanları da yadırgamışımdır nedense.. kimseye de sır vermem. nasıl yaşıyorum bilmiyorum dert paylaşmadan. ama bir kağıda da yazmak pek düzgünce bir şey değil. :x
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

bugün bitti ya günlük artık hergün biter...bu güne nasıl dayandım hava yağmurlu bütün sıkıcı dersler bi araya gelmiş başım ağrıyor...ay neyse bitti nasılsa...
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

off.. nihayet evimdeyim, ne yorucu bir vize dönemiydi bu böyle... :? istanbul'a nasıl geldiğimi bilmiyorum valla yorgunluktan... bu arada sakarya'da özellikle kampüste öyle bir rüzgar vardı ki bugün, ciddi ciddi ayaklarım yerden kesildi, rüzgar beni uçurdu... :D :D dinlenmeliyim artık... bir f.d. şarkısı açarak başlayayım en iyisi :D
Kullanıcı avatarı
EmelSevgi
Takımdan
Takımdan
İsim: emel sevgi

Mesaj gönderen EmelSevgi »

sevgili günlük,
bu sabah çok güzel bi hava vardı mutlu mutlu başlamışken güne,birden
gri bulutlar kapladı heryeri :( rüzgar penceremde resmen ıslık çaldı :) evimi daha da çok özledim birden..az önce de aklıma "çanakkale içinde aynalı çarşı" geldi :lol: ..'sıla hasreti' denen şey böyle bişey mi? kihkih
çok sıkıldım burdan artık evime gitmek istiyorum :evet:
ne demiş şair :lol: :
arzular başka şey,hatıralar başka..
güneşi görmeyen şehirde
söyle,nasıl yaşanır?...
blackpearl

Kaç zaman geçti aradan günlük sana sığındığım gecelerden..Üzerime devrildi dağ gibi hüzünler..Alevleri gökyüzünde bir kumsal ateşinde yakıp günahlarımı kan rengi bir şaraba hasret göğsüme taktım..Adon kaldı soğuk duvarlarda..Bir veda aklımda kalan..Gemiler bana taşırdı hüzünleri,gemiler gitti hüzünler kaldı..Çığ düştü umutlarıma..Bir günah belki,bir yasak bu günlük..Kimbilir kaç deli sevda sığdırdı yüreğine..Belki bir gün,bir gece,dar bir vakitte belki hiç beklemzsen seni gelirsin diye,bekledim seni..Ben hala burdayım sen hala yoksun,lanet olsun!
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

"istanbul" yazılı bir t-shirt aldım kendime bugün... :wink: 8)
blackpearl

1 haftada insan nasıl hayattan bezer?Cevabı uzakta arama günlük,şu anda sana yazıyor..Cuma:ayrılma kararı aldım,cumartesi:uyguladım,pazar:çok sevdiğim bir arkadaşımla tartıştım,Pazartesi:okulda soğuk rüzgarlar esti,tatrışma dewam etti,Salı:okulda bir şeyler düzelir gibi oldu evde olaylar patlak verdi,Çarşamba:sezer hayatımda duymak istemediğim beni vicdanıma iten şeyler söyledi,Perşembe:aşkının yaralarını sarmakla meşgul unutmayla anımsama arası kaldığım adam hayatıma 5 dklığına girdi ve yine beni alt üst etti,Cuma:çkiyi bırakıcağıma söz verdim tam da bunların üzerine,Cumartesi:yine tartışmalar,yine başa döndüm..Hemde boş yere,hemde bunca şeyin üzerine,üstüme gele gele..Bıktım günlük,denedim yüzüm gülsün,neşemi kazanayım dedim yine..Olmadı,yapamıyorum..Yanımda olmasını istediğim insanlar kaçıp gidiyor benden,ben yine bana kalıyorum..Gözyşlarına küsen ben yine barıştım yağmurlarımla ve yine kendime yine küserken..1 Hafta da 10 yılım gitti günlük..İnanmak istedim,yine bir isyan belirdi içimde..Hep mi haksızım,hep mi bende suç?İçimdeki cesur kızı bile kaçırdım kendimden,yaşama kafa tutan..Bıktım günlük,bir şeyleri olduğu gibi yaşamaktan..Aşkı satıp,dostluğa kazık atmaktan..Bunlara engel olayım derken elime yüzüme bulaştırmaktan çok sıkıldım..Sevilmek istedim,itildim..Sevdim ama geri çekildim hep..Hep anlattım,anlamadılar..Dinledim,anlamadım sandılar..Beni yaşamaktan bıktırdılar günlük,çok bıktırdılar..
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

günlük şu dakika itibarı ile çok mutluyum... yunanistan 1 TÜRKİYE 4 ... günüm güzel geçti üzerine bu mutluluk dünyanın en mutlu adamı benim sanırım şu an ... bayrağımı alıp dışarı çıkıyorum , sesimin yettiği kadar TÜRKİYE diye bağırmaya... :D:D:D