SEVGİLİ GÜNLÜK
- fotosentez
- Takımdan
- İsim: yaprak
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
günlük yeter ama artık ya! ya ağrı şoku geçiriyorum ambulanslar hastaneler ya şohbenden zehirleniyorum bıktım ama artık.güzel bir haftam geçmeyecek mi?bütün aileyi berbat etmişim.herkesin moraller bozuk.bana bakan,bana gözü çarpan başlıyor ağlamaya.bi morali düzgün olan ben varım sanırım.allahtan kazasız belasız atlatıyorum hepsini.güzel şeylerden de bahsetmek isterdim ama malesef..bu aralar pek de güzel şeyler olmuyor.inan olduğu zaman ilk sana haber vereceğim günlük..ama şimdilik hoşçakal..
Günlük, yeni bir sayfa açtım
Ama bu sefer sayfam kirlenmesin demeyeceğim, elimden geldiğince karalamaya çalışacağım sayfamı çünkü istesen de istemesen de o sayfa kirleniyor. Bari ben isteyerek kirleteyim sayfamı bu sefer... :evet:

Ama bu sefer sayfam kirlenmesin demeyeceğim, elimden geldiğince karalamaya çalışacağım sayfamı çünkü istesen de istemesen de o sayfa kirleniyor. Bari ben isteyerek kirleteyim sayfamı bu sefer... :evet:
iki gündür aklımdan f.d.konseri çıkmıyor.
planlar yapıp, sonra beğenmeyip yeni planlar kuruyorum kafamda... inşallah bir aksilik çıkmaz... 

Günlük,düşündüklerimi yaşadıklarımı anlatacak halim yok bugün sana..
sevgili günlük dürüst olmak suç mu ? tepem atınca acaba benim karşımda kim durabilecek merak ediyorum . aman allahım ya asabımı bozmakta insanlar ne kadar yalan ve saçma sapan sözler var beyinleride. bide terbiyesizce gözlerime baka baka yalan söylüyorlar. ben ilerde kesin birine kes be yeter bıktım yalanlarından . kendin inanı yormusun kendine . dicem ama ne vakit bakalım . testi kırılmadan mı kırıldıktan sonra mı düşünüyorum işte .
- EmelSevgi
- Takımdan
- İsim: emel sevgi
günlük,
sonunda şu heyecenla ve bolca mide krampıyla beklediğimiz organik kimya vizesini atlattık!!aman Allah'ım üstümden kalkan yük inanılmaz kihkih
umut etmeye korkuyorum ama galiba bayağı iyi bi not gelecek
dün gece ikiye kadar çalıştım uykusuz ve yorgunum
bu da yetmezmiş gibi yan taraftaki pek muhterem(!) S.. hanımefendinin dinlediği şarkılar ve hanımefendinin vokalleri eşliğinde uyumak için nafile bir çaba içindeyken "Allah'ım lütfen şu kızı sustur artık bira da zekasını arttır" diye dua ettim
ah bu kız beni sinir hastası edecek ya da sabrede sabrede derviş olacağım bu yaşta..
neyse günlük,umarım bu gece sessiz sakin uyuyabilirim

sonunda şu heyecenla ve bolca mide krampıyla beklediğimiz organik kimya vizesini atlattık!!aman Allah'ım üstümden kalkan yük inanılmaz kihkih
umut etmeye korkuyorum ama galiba bayağı iyi bi not gelecek

Günlük,bugün ne oldu da ben böyle sinir yaptım bilmiyorum hala da etkisindeyim bir şeylerin..Ama neyin ?Gergin ortamları sevmiyorum,insanların tüm negatif enerjilerini topluyorum sanki,hepsi abanıyor üstüme..Ya şu anda bile avazım çıktığı kadar bağırasım,gücümün yettiği kadar ortalığı yıkıp deviresim var.. 

günlük;
hem güzel hem kötü bir gün geçirdim bugün..
günüm güzeldi çünkü sevdiğim insanlarla güzel vakit geçirdim.. ama kötü olan bir tarafı da vardı ki 51 gün önce babannemi kaybettim ve herzamanki gibi bugünde aklıma geldi hüzünlendim..
babannecim seni çok özledim..
bugün daha fazla yazamayacağım kusura bakma günlük iyi geceler..
hem güzel hem kötü bir gün geçirdim bugün..

bugün daha fazla yazamayacağım kusura bakma günlük iyi geceler..

bana mail atmış günlük... sabah nete girmek istedim. demek ki hissetmişim. arkadaşıyla yaşadıklarından da bahsetmiş. daha ne kadar geçmesi lazım onu unutabilmem için? bilmiyor ki onu çok sevdiğimi... ve hiçbir zaman da bilmeyecek... hele böyle şeyler anlatması... atmalıyım onu aklımdan söküp çıkarmalıyım kalbimden. yeter artık yapmalıyım bunu genç yaşımda tükenmeden 

üzüldüm günlük sen de bil hissettiklerimi...
rüyamda su kaplumbağası yuttum günlük 

çok iyi yaa
afiyet olsun 

sağolasın. ama tavsiye etmem