SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
- İsim: aysel
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
günlük, çok yoruldum hep aynı şeyleri farklı birşeymiş gibi yapmaktan. güreğimi açabileceğim biri olsun artık hayatımda. beni büsbütün tutsun,kavrasın,sahiplensin hiç gitmem o zaman ben ondan. hep orda, onunla kalırım. bir yudum huzurun ne demek olduğunu öğretti hayat, zor olsa da başarmak istiyorum günlük.... hayalkırıklığı olmam inşallah
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
DÜZENLEME ADMİN:
LÜTFEN KİŞİSEL TARTIŞMALARI BU PANOYA YANSITMAYIN.
Duyuru ve kurallarımızı gözden geçirin...
LÜTFEN KİŞİSEL TARTIŞMALARI BU PANOYA YANSITMAYIN.
Duyuru ve kurallarımızı gözden geçirin...
-
- Üye
- İsim: ÖZLEM
Sevgili günlük;
Uzun zamandır kimseye anlatamadığım , anlatsam bile kimsenin anlayamayacağı bir mutsuzluk içindeyim.Dipsiz, bitimsiz, dehşetengiz kapkara bir boşluk etrafımı saran. daha ne kadar sürecek bilmiyorum.
kederlerim, acılarım hayatımın manası haline geldi. Etrafımdaki insanların beni böyle görmesine, benim için üzülmesine dayanamamak bir de onlar için üzülmekte cabası..
Hep saklanmak istiyorum. Her gittiğim yerde en kuytu, karanlık ve insansız yerleri seçiyorum, iki kelimeyi yan yana getirip konuşmak, bir dağı delmekle aynı güçlükte benim için, etrafta ki mutlu mesut insanları gördükce kendime çok acıyorum, onlara ise hayran kalıyorum.
Eleştirdiğim ve beğenmediğim tek şey kendimim.
Kitaplarım olmasa sanırım bu acıya katlanazdım. Kendime kitaplardan ve yazdıklarımdan bir duvar oluşturdum. Bir yerlerde sanki özlem sen değerlisin,mutluluğu ve daha bir çok şeyi hakediyorsun diyen bir cümle arıyorum okuduklarımda, yada benim gibi olanları o zaman yalnızlığın kulaklarımı sağır eden sesi birazcık da olsa azalıyor.
En acısıda ne biliyormusun günlük;
Beni gerçekten seven 'o' insanı haketmediğimi
Onun beni değilde hayalindeki beni sevdiğini,
beni tanıdıkça bu sevgisinin tükeneceğini
DÜŞÜNÜYORUM...
Bu yüzden ondan ve diğerlerinden kaçıyorum, ve hep kaçacağım yüreğimdeki ve beynimdeki sesler susuncaya kadar, kendimi anlayıp tanıyıncaya kadar...
Uzun zamandır kimseye anlatamadığım , anlatsam bile kimsenin anlayamayacağı bir mutsuzluk içindeyim.Dipsiz, bitimsiz, dehşetengiz kapkara bir boşluk etrafımı saran. daha ne kadar sürecek bilmiyorum.
kederlerim, acılarım hayatımın manası haline geldi. Etrafımdaki insanların beni böyle görmesine, benim için üzülmesine dayanamamak bir de onlar için üzülmekte cabası..
Hep saklanmak istiyorum. Her gittiğim yerde en kuytu, karanlık ve insansız yerleri seçiyorum, iki kelimeyi yan yana getirip konuşmak, bir dağı delmekle aynı güçlükte benim için, etrafta ki mutlu mesut insanları gördükce kendime çok acıyorum, onlara ise hayran kalıyorum.
Eleştirdiğim ve beğenmediğim tek şey kendimim.
Kitaplarım olmasa sanırım bu acıya katlanazdım. Kendime kitaplardan ve yazdıklarımdan bir duvar oluşturdum. Bir yerlerde sanki özlem sen değerlisin,mutluluğu ve daha bir çok şeyi hakediyorsun diyen bir cümle arıyorum okuduklarımda, yada benim gibi olanları o zaman yalnızlığın kulaklarımı sağır eden sesi birazcık da olsa azalıyor.
En acısıda ne biliyormusun günlük;
Beni gerçekten seven 'o' insanı haketmediğimi
Onun beni değilde hayalindeki beni sevdiğini,
beni tanıdıkça bu sevgisinin tükeneceğini
DÜŞÜNÜYORUM...
Bu yüzden ondan ve diğerlerinden kaçıyorum, ve hep kaçacağım yüreğimdeki ve beynimdeki sesler susuncaya kadar, kendimi anlayıp tanıyıncaya kadar...
-
- Üye
- İsim: gökhan
evet sevgili günlük berbat durumdayım daha nasıl olayım yine olmadı
-
- Üye
- İsim: TUTKUN
günlük, günah çıkartıyorum sana bu gece. Öfkeme ve zayıflığıma yenik düştüm. kustum içimdeki öfkemi sahte sevgiye. pişman oldum ama nedense üzülemedim. üzülmeye degmediğinden olsa gerek. pişmanlığım benliğime. kendimi kaybettiğim için. Ben olamadığım için o an.
Suskundum bugün..Hayatımı alt üst edemeyecek bu sefer..Hayır bu sefer değil..İzin vermeyeceğim zehrini bırakıp gitmesine..Geçmişe geri dönmeyeceğim..Zaten kafamı çevirip bakmak istesem karanlıktan başka bir şey yok görebileceğim..Işığa yöneldim artık ben,gelecek benim..Yalnızlık da olsa razıyım,varoluşumdan bu yana yalnızım zaten..Yakmasınlar canımı,bense kanatmayayım onları..Mabetine dönsün,sükun madeninde kendini eşelesin..Benim yaralarımı deşmesin daha fazla..Hayır izin vermeyeceğim bu defa..Sana sesleniyorum ; Rahmete boğ sensizliğini defol git benden uzağa..
-
- Üye
- İsim: gökhan
evet günlükçüğüm konseye katılalı 1 yıl oldu bugün
Onca tartışmaya rağmen yanyana iki insan oldukça garip bu devirde..Düşüncelerimizi söylemeden anlıyor olmamızdan mı ne..Tek bir bakışla onca sözcüğün ağırlığını hafifletmektek çok güzel,çok büyüleyici.Böyle bir dosta sahip olmak için şükretmek gerek..Şükretmeyi öğrendim sannırım günlük..Şikatetlerimi rafa kaldırdım..Karamsarlık kıyafetimi kirliye attım,yıkadım bembeyaz oldular..Şimdi onları giyiyorum..Arkasına saklanmaya çalıştığım şişeler de küçülmeye mi başladı ne..Aşktan yana yaralarım kapanıyor sanki..Özlemlerim,artık çok sık uğramıyor bana..Kendimi farkettim,aslında kendime,ben farkettirildim..emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..
-
- Üye
- İsim: cagan
SEVGİLİ GÜNLÜK,
dün gece rüyamda yine onu gördüm.. belkide ondandı sabahki huysuzluğum... bilmem niye kahvaltımı yaparkende aklıma o geldi..
aynaya her bakışımda ağlamaklı bi yüz gördüm.. ve dostum bugün hiç deişik bişi yapmadım. biraz sonra yatacağım ve yine aklımda o var. uyuyabilir miyim? bilmiyorum... onsuz yaşayabilecek miyim? onu da bilmiyorum... ama ben yine yarın onu görebilme ihtimali için açacağım gözlerimi.......
dün gece rüyamda yine onu gördüm.. belkide ondandı sabahki huysuzluğum... bilmem niye kahvaltımı yaparkende aklıma o geldi..
aynaya her bakışımda ağlamaklı bi yüz gördüm.. ve dostum bugün hiç deişik bişi yapmadım. biraz sonra yatacağım ve yine aklımda o var. uyuyabilir miyim? bilmiyorum... onsuz yaşayabilecek miyim? onu da bilmiyorum... ama ben yine yarın onu görebilme ihtimali için açacağım gözlerimi.......
-
- Üye
- İsim: BAHAR
Günlük tam bir hafta oldu bugün çok özledim onu
-
- Üye
- İsim: Nilay
yorgunum günlük başım ağrıyo içimde bir bıkkınlık...nereye kadar sürecek bu böyle?
Başım ağrıyor günlük,hem de nasl bir ağrı ki anlatamam..Zonkluyor resmen sanki bir yere vurmuşum gibi..Okul benim için bitti vakit geçirmeye yarıyor şu an sadece Çok sıcak ama burası..Şimdi böyleyse temmuz,ağustosda düşünemiyorum burayı..Staj var kımıldayamayacağım da bir yere
-
- Üye
- İsim: Aslı
vee son 17 gün günlük... 17gün sonra bu seneyi de bitiyorum üniv. de. Son sınıf olacağım inşallah... şu finaller çabucacık bir geçse...
alkolün şişede durduğu gibi durmadığını anladım dün akşam , şu izin günlerim de yakışmadı böyle bir akşam hayat günlüğüme... daha bir sert günler son zamanlar da , daha bir yalnız belki de ve birazcık da yanlış... 23 yıla doğru düzgün ne sığdı ki ey hayat , içimde bir yerler de bir kadın uyanıyor... uyanma kadınım , sen uyurken de güzelsin , hiç olmamış çocukluğumu al koynuna derin bir uykuya dal ... sakın uyanma kadınım hayat seni de harcar...
içimde sen varken benim nerde ve nasıl olduğumun ne önemi var , heryer sen , hiçiryer ben... ikimiz artık bir arada yaşayamayız...
se.a. mayısın 8 i , salı günü saat 18.18
içimde sen varken benim nerde ve nasıl olduğumun ne önemi var , heryer sen , hiçiryer ben... ikimiz artık bir arada yaşayamayız...
se.a. mayısın 8 i , salı günü saat 18.18
-
- Üye
- İsim: selçuk
sevgili günlük:
Bugün hava her zamankinden güzel;ama ben bu güzelliği nedense doya doya yaşayamıyorum.Anlayamadığım bir yalnızlık ve çaresizlik duygusu içindeyim.Umutlarımı kaybetmenin eşiğindeyim,kendimi bitkin,herşeyden vazgeçmiş olarak hissediyorum.Ölümü hiç bu kadar istememiştim.Sevgili günlük;belkide hayat benim için bu kadar kötü ve acımasız olmamıştı.Neden dedim kendi kendime ama bir türlü nedenini anlayamadım ne bileyim ya da bulamadım.İşte hayat bazen bu kadar acımasız oluyor.Yardıma muhtaç bir insanım neye ihtiyacı olduğunu bilemeyen bir insan................
Bugün hava her zamankinden güzel;ama ben bu güzelliği nedense doya doya yaşayamıyorum.Anlayamadığım bir yalnızlık ve çaresizlik duygusu içindeyim.Umutlarımı kaybetmenin eşiğindeyim,kendimi bitkin,herşeyden vazgeçmiş olarak hissediyorum.Ölümü hiç bu kadar istememiştim.Sevgili günlük;belkide hayat benim için bu kadar kötü ve acımasız olmamıştı.Neden dedim kendi kendime ama bir türlü nedenini anlayamadım ne bileyim ya da bulamadım.İşte hayat bazen bu kadar acımasız oluyor.Yardıma muhtaç bir insanım neye ihtiyacı olduğunu bilemeyen bir insan................