SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Görevli
- İsim: güLşah
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
hayata dayanacak gücüm azalıyor yavaş yavaş... hep o şarkı dilimde..
ha gayret güzelim gayret
biter elbet bu yağmur sabret
ha gayret güzelim gayret
biter elbet bu yağmur sabret
-
- Üye
- İsim: simelya
Neden böyle.?diye başlayan birgün daha.... vede nereye kadar.?
-
- Yeni Üye
- İsim: murat
evet günlük, ilk günlüğümsün hayırlı olsun...
-
- Üye
- İsim: simelya
Bugun içimde nedenini bilmediğim bir sızıyla uyandım..
Hamallıktan öteye gitmedi bugün benim için..Bilgi hamallığı..Boş yere doldurdum kafamı ıvır zıvırlarla..Saçma sınavlar,kendilerinin hayatı boyunca kullanmayacağı şeyleri bizden yapmamızı istiyorlar..Saçmalık..Yorgunum günlük..Sanırım belimi de incittim,çok acıyor..İnşallah diğeri gibi uzun sürmez ama yanmaya başladı sanırım yine doktora görünmem gerekecek..Ah ben kalıplara sığmıyorum,kendimi sakatlamaya bayılıyorum..
-
- Üye
- İsim: selçuk
Sevgili günlük merhaba;
Dün yaşadıklarımı bugün yaşamak istemiyorum.Dün bir umut ışığı belirir gibi oldu ama gece düşünürken boşyere umutlandığımı anladım....
Hayatı anlamak neden bu kadar zor diye düşündüm durdum dün gece..
galiba anlamış kadar oldum.....
Biz hayatı değil hayat bizi yaşıyor hemde inanılmaz bir acı vererek....
Zor yalnızlık....................
"AFİLLİ YALNIZLIK"..........
Dün yaşadıklarımı bugün yaşamak istemiyorum.Dün bir umut ışığı belirir gibi oldu ama gece düşünürken boşyere umutlandığımı anladım....
Hayatı anlamak neden bu kadar zor diye düşündüm durdum dün gece..
galiba anlamış kadar oldum.....
Biz hayatı değil hayat bizi yaşıyor hemde inanılmaz bir acı vererek....
Zor yalnızlık....................
"AFİLLİ YALNIZLIK"..........
Bir rüya görmüştüm günlük,bugün gerçekleşti..Sevmiyorum artık rüyaları..Hatta nefret ediyorum..Hayata kızgınlığım,öfkem azalmaya yüz tutmuşken böyle şeyler yine ve tekrar tekrar isayana itiyor beni..Yangın oldu içim bugün,bugün farklıydı..Farklı yandı canım,can gitti canımdan..Ablam gitti..Ben sustum..Konuştukca yandı canı çünkü..Susucam bundan sonra..Hayat;tek kelime daha alamayacaksın benden bidaha..
-
- Üye
- İsim: MuraT
günlük anneler gününü biraz sıradan gibi olsa da kutladıktan sonra hiç de sıradan olmayan Cumhuriyet Mitinglerinin İzmir ayağına katıldım gayet sevinçliydim ki aldığım mesaj keyfimi kaçırdı sonra sustum... sustum... sustum... ama benim hala umudum var günlük dur bakalım daha son zarımı atmadım...
-
- Üye
- İsim: a
sevgili günlük bugün web sayfası yapmasını öğrendim rakip bir web sayfası açabilirim artık şaka şaka ben açsam bile bu kadar güzel olmaz ben bu siteyi seviyorum yaa
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
- İsim: selçuk
Merhabalar sevgili günlük,
Anladım ki bu hayatta bazı şeyler anlamını tamamen yitirmeye başlamış.Bunların başında sevgi diye sahip çıktığımız değerlerin yokolmaya yüz tuttuğunu görüyorum.
Bu hayatta sadece sevginin gücü yaşam kaynağı olmasına rağmen(BENCE) insanların bunu bir amaç yerine araç olarak görmeleri..Bu kadar kolay bir şekilde bu duyguların silinmesi.
Sevgi zor bulunan bir duygu olmasına rağmen kolay vazgeçilen bir his olması, günümüzde bu değerlerin yok olmaya başlaması ve hayatın en kıymetli kaynağının bitmesi.........
Ben bundan sonra sevmeyeceğim..
Belki bu değerlere sahip çıkan birini bulursam...???????
HOCA..
Anladım ki bu hayatta bazı şeyler anlamını tamamen yitirmeye başlamış.Bunların başında sevgi diye sahip çıktığımız değerlerin yokolmaya yüz tuttuğunu görüyorum.
Bu hayatta sadece sevginin gücü yaşam kaynağı olmasına rağmen(BENCE) insanların bunu bir amaç yerine araç olarak görmeleri..Bu kadar kolay bir şekilde bu duyguların silinmesi.
Sevgi zor bulunan bir duygu olmasına rağmen kolay vazgeçilen bir his olması, günümüzde bu değerlerin yok olmaya başlaması ve hayatın en kıymetli kaynağının bitmesi.........
Ben bundan sonra sevmeyeceğim..
Belki bu değerlere sahip çıkan birini bulursam...???????
HOCA..
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
"Bu hayatta sadece sevginin gücü yaşam kaynağı olmasına rağmen(BENCE) "
bence de sevgili günlük..ben inanmaya ve ümit etmeye devam edicem sevgili günlük, pes etmek yok
bence de sevgili günlük..ben inanmaya ve ümit etmeye devam edicem sevgili günlük, pes etmek yok
-
- Üye
- İsim: dilek
bugün zor bir sınav vardı fena değildi ama çok yorgunum günlük..iyi geceler
-
- Üye
- İsim: Nilay
çok komik bi gündü günlük hahaha bugün sınıfımızda misafir vardı Bulgaristan dan öğrenciler bizim okula geldiler...bizimkilerde yarım ingilizceleriyle anlaşmaya çalıştılar ama görülmeye değerdi öğle yemeğindede luna parka gittik gondolda uçacağım sandım bi an...
Okul bitiyor günlük..3 hafta kaldı tümüyle bitmesine..Sonra staj..Ayrıca çok sıcak geçicek bu yaz..Tatil yok..Arkadaşlara vakit ayıramayacağım fazla stajdı,sabah erken kalkmaktı derken..Okulun bittiğine derlerin stressinden kurtulduğuma mı sevineyim yoksa tam anlamıyla SIKICI bir 3 aydan mı..Ne uyku,ne gezintiliklerim..Tanrım kabus gibi
En son blackpearl tarafından Cuma, Mayıs 18, 2007 23:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.