SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
- İsim: Aslı
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
kırgınım günlük, beklediğim ve değer verdiğim bazı kişiler bi başın sağolsun bile demediler bana... bu kadar mı basit herşey?? üstelik bazılarının bir genç kızın vurulmasını, öldürülmesini hiç önemsemediklerinin farkına vardım.. ne kadar duygusuz olmuşuz biz böyle... ne garip... 

-
- Üye
selam sevgili günlük;bugün sınav vardı bir de yetmezmiş gibi çok kötü geçti.umarım çok düşük bir puan gelmez.diğer sınavlarım için bana şans dile tamam mı???
-
- Üye
- İsim: Nilay
dün ve bugün harikaydı günlük
dün gece arkadaşlarımla haluk levent konserine gittik bugünde imza günü vardı imza aldık tabii çok sıcak kanlıydı...

dün gece arkadaşlarımla haluk levent konserine gittik bugünde imza günü vardı imza aldık tabii çok sıcak kanlıydı...

-
- Üye
- İsim: dilek
dersler kesildi ve final haftam başlıyor günlük bana yardım et!!!

-
- Üye
- İsim: aslı
İnsanların beni yabancı gibi görmesi ve duygularımı anlamamaları beni hayat denilen bu yerden koparıyor.
Günlük,ölüyorum yorgunluktan..Dersler,projeler..Uykusuzluk..Stress..Off fenalık geldi bitsin artık..
-
- Üye
bugün nihayet tatile girdim... gerçi yaz okulu var ama şimdilik bunları düşünmek istemiyorum...
yarından itibaren gezilere başlıyoruzzz
istanbul kazan ben kepçe... 

-
- Üye
- İsim: esra d
uyumak istiyorum...bit artık matemetik misin nesin deli ettin beni yaa 

-
- Üye
- İsim: gökhan
feridunu gördüm
günlük çok güzel bi gün beyoğlunun istiklalinde yürürken istavrit denen cafede feridun diye birini gördüm bu FERİDUN DÜZAĞAÇ'tı
koştum hemen girdim cafeye bolca boş masa olmasına rağmen pardon boş masa yok buraya oturabilirmiyim dedim baktı gülümsedi tabi dedi konuştuk sohbet vs. sonra 8 haziranda pinhaniden hele bi gel veya dön bak dünyaya şarkısını söylermisiniz dedim olabilir dedi tam chelseayi sevip sevmediğini sordum kahrolası saat çaldı uyandım
günlük çok güzel bi gün beyoğlunun istiklalinde yürürken istavrit denen cafede feridun diye birini gördüm bu FERİDUN DÜZAĞAÇ'tı
koştum hemen girdim cafeye bolca boş masa olmasına rağmen pardon boş masa yok buraya oturabilirmiyim dedim baktı gülümsedi tabi dedi konuştuk sohbet vs. sonra 8 haziranda pinhaniden hele bi gel veya dön bak dünyaya şarkısını söylermisiniz dedim olabilir dedi tam chelseayi sevip sevmediğini sordum kahrolası saat çaldı uyandım
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Güzel..
-
- Yeni Üye
- İsim: banu
Hiç bu kadar kötü bir gün geçirmemiştim.Daha önce hiç bu kadar yalnız kalmamıştım.Yalnızlığın ne demek olduğunu bugün anladım ve bundan sonra başlıyacak demek yalnzılığım.Çok çaresizim...
-
- Üye
- İsim: Nilay
of günlük!uğraşmaya bıktım artık ya bende susmaya karar verdim...
''avazım çıktığı kadar susuyorum''
''avazım çıktığı kadar susuyorum''

-
- Üye
günlük yarın iş görüşmesine gidicem.. inanılmaz heyecanlıyım... off... 

-
- Üye
- İsim: esra d
günlük ben de görebilecek miyim bu iş görüşmesi günlerini?? bir an önce bitse ya şu okul;ben de heyecanlansam görüşmeler için... bu okul öyle kolay kolay bitmiycek gibi ya hadi bakalım...