sevinç ve hüzün
sevinç ve hüzün
valla insanın sabahki ruh durumuna bağlı oluyo.eğer sıkıntılı başladıysam güne o zaman murat göğebakandan yaralı şarkısı geliyor benim aklıma.ama sevinçli isen o zaman hayat başka oluyo işte.gelsinde ne gelirse gelsin.
Re: sevinç ve hüzün
az önce yazdığım şey yanlış oldu pardon.sizce bir tarafta sevinç var ama buruk.diğer tarafta ise hüzün ama yine bir umut var hangisini seçersiniz.
-
- Üye
- İsim: Mine
-
- Görevli
- İsim: Burcu
Buruk diyorsan eğer bence o sevinç olmuyor. Hüzünlüsün ama umut ediyorsun...Biliyor musun ikincisi tam da benim durumum. şu sıralar ruh halim aynen böyle.
Ufak da olsa bir burukluk varsa sevincin gölgelenir. Ama umudun varsa hüzün içinde küçücük kalır. Hele hele umut ettiklerin gerçekleşirse -ki ben buna inanıyorum- o zaman sevincin çığ olur akar.
Ufak da olsa bir burukluk varsa sevincin gölgelenir. Ama umudun varsa hüzün içinde küçücük kalır. Hele hele umut ettiklerin gerçekleşirse -ki ben buna inanıyorum- o zaman sevincin çığ olur akar.
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
-
- Yeni Üye
huzun_hüzün
arkadaşlar ben askere gidiyorum hatta bugün teslim oluyorum birliğime sonkez gittim internet cafeye. ne aile ne başkası tek hüzün alışkanlıklarım ve çaresizliğim. dönüşü yok bununhatta imkansız. benide imkansızların sevdalısı olarak tanırlar...
-
- Görevli
- İsim: Burcu
-
- Üye