sevmeye yeteneksiziz...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
sevmeye yeteneksiziz...
malesef bazen tenle ruh arasında olsakta adı aşk adı sevgi olsada yürütmeyi beceremeyiz, keşif bitmez denklemler çözülemez yada paylaşmaya değer ne varsa hayat kadar aceleci tüketiriz.. üzgünüm sevmek yetmez yetenek ister...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
- İsim: fatih
-
- Üye
- İsim: mesut
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: Burcu
bence de sevmek yetenek işi çevremizde o kadar olumsuzluk varken halen sevmeyi başarabiliyorsak ne mutlu bize. hayat insanları öyle bir hale sokuyor ki an geliyor karşındakini görmüyorsun duymuyorsun "amaann banane" demek ve bir kenara geçmek en basit yol ama "olsun sorun değil" demeyi başarmak ve o insanı sevebilmek her seferinde selam vermek en büyük meziyet bence
sevmek, bir kalpte çiçek açtırabilmek en büyük yetenek
sevmek, bir kalpte çiçek açtırabilmek en büyük yetenek
-
- Kıdemli üye
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
yeteneksizim evet yeteneksiz kahretsin ki bu böyle.şu zamana ve insanlara ayak uyduramıyorum çok hızlılar, çok değişkenler ve garipler...
zamane aşklarına(aşklarına yazmaya bile utanıyorum eskiden onunda bi değeri vardı) akıl sır erdiremiyorum herkes aynı herşey aynı ve bu böyle oldukça bende uzunnnn bir süre sevmeye yeteneksiz olacağım malesefff
Ta kii kendim gibi birini bulana kadar
zamane aşklarına(aşklarına yazmaya bile utanıyorum eskiden onunda bi değeri vardı) akıl sır erdiremiyorum herkes aynı herşey aynı ve bu böyle oldukça bende uzunnnn bir süre sevmeye yeteneksiz olacağım malesefff
Ta kii kendim gibi birini bulana kadar
-
- Kıdemli üye
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
sağolun arkadaşlar...aslında çok karamsar biri değilimdir ama bu konuda çok doluyum kusura bakmayın.biriyle bişey olmuş olmamış çok umrumda değil.çevremde gelişen olaylara karşı sessiz kalamıyorum artık.Hazan sende çok haklısın belkide herşeyi zamana bırakmak ve beklemek gerekiyor arkadaşım.ama şunada katılmıyorum sedef, bunu bizler yarattık şimdi elimizden geleni yapalım diyorsun ben hayatımda hiç böyle bir yanlış içine düşmedim aşkı kirletmedim dalga geçmedim birgün biriyle birgün biriyle olmadım neyse canım arkadaşım ben senide anlıyorum demek istediğini TEŞEKKÜRLER...
-
- Üye