SEBEP-SONUÇ İLİŞKİSİ YANİ BU KADAR OLUR,MÜKEMMEL.GERÇİ BİRAZ ESPRİLİ VE ABARTILI OLMUŞ AMA OLSUN.ZİRA BÖYLELİKLE İHTİMALLERİ GÖRMÜŞ OLDUK.SİGARANIN İNSAN HAYATINA VERDİĞİ ZARALARIN HADDİ HESABI YOK YARARIDA HİÇ YOK SİGARADAN İNSANA GELMEYECEK KÖTÜLÜK YOK BENCE ..BİRÇOK ŞEYİN DE TELAFİSİ YOK.MESELA KANGREN VE KANSER EN KÖTÜ YAN ETKİLERİ SİGARANIN.. DAHA BAŞKA SÖZE GEREK VARMI BENCE YOK BOŞU BOŞUNA KENDİNİZE YAZIK ETMEYİN DERİM BEN ..
Aaa,arkadaşlar sigaranın yararlarıda vardır...
1)sigara içeni köpek ısırmaz çünkü yanında baston taşır.
2)sigara içen yaşlanmaz çünkü genç yaşta ölür.
3)sigara içenin yüzüne renk gelir çünkü bıyıkları ve dişleri sapsarı olur.
4)sigara içenin evine hırsız girmez çünkü sabaha kadar öksürür.
5)sigara içenin vücudu bir kuş gibi hafifler çünkü en sononda ayaklarını keseceklerdir.
Umarım içenler artık içmez
alışmamak için herşey yapılmalı alıştıktan sonra hiçbirşey bir işe yaramıyor çünkü ve asıl bağımlılar %99 ihtimalle ne denese sigarayı bırakamıyor. Herşeye ilaç buluyorlarda buna da bulsunlar da insanlar bıraksınlar zararlarını içenlerde biliyor zaten. neden bulmuyorlar peki???
Onları tartışmak bence daha yararlı bön bön sigaranın zararları anlatılıyor. Sigara firmalarını kapasınlar belki önlem olur. Ya da ilaç daha mantıklı çünkü bütün içiçiler o ilacı kulllanacaktır. DÜnya devleri sigara firmalarının heral de işlerine gelmiyor bilemiyorum.
teyzem bi ara koluna yapıştırılan nikotin bantlarını kullanmıştı.. işe yarar gibiydi önceleri ama sonra baktık teyzemin bırakmaya niyeti yok, biz onu bıraktık kaderine... aslında insan istemeli önce.. istemediğin zaman sana %100 sigarayı bıraktıracak birşey getirseler de hiç bir işe yaramaz..
gerçekten yaa insan önce kendi kafasına bırakıcam diye yerleştirmeli
ondan sonra bırakmak için uğraşı vermeli...Allah'tan ne annem ne de babam sigara içiyor!yani ben anlamıyorum bir dumanı içine çekmenin nesi zevk verebilir ki??
ya sigara içerek rahatlıyoruz diyenler var bence insanın en kolay rahatlama tekniği derdini anlatma olmalıdır
en iyi arkadaşınız sigara olmasın lütfen bırakın
sigar tamamen piskolojiyle alakalı eğer o sıralar canınız çok sıkın ya da sıkılıyosa bırakamıyosunuz ve içme süreniz üç yıl falan olursa tiryaki oluyosunuz kötü bişey ben beş yıldır kullanıyorum hiç bi yararını görmedim henüz...
sigar tamamen piskolojiyle alakalı eğer o sıralar canınız çok sıkın ya da sıkılıyosa bırakamıyosunuz ve içme süreniz üç yıl falan olursa tiryaki oluyosunuz kötü bişey ben beş yıldır kullanıyorum hiç bi yararını görmedim henüz...