sigara
-
- Takımdan
- İsim: Bedih
Merhaba elif ablacım merak etme içmeyen adam eğer adamsa askerlikte de sallamaz merak etme sen eğer ki içerse bile o da neden biliyormusun askerdeki %kesim olarak bahsetmek gerekirse %99 sigara içiyordur .%1 oransa zaten içmeyenlerden oluşuyo bunların içme sebebide arkadaşlarının sigara içmesi vede otlakçılık yapacak kişi sayısının artmasını sağlamak için sigara içmeyenlerinde sigaraya başlatılmasıdır.Benim başımdan geçti devrelerimden bi tanesi sırf kendisi için benim sigaraya başlamamı istiyordu diyodu ki ya devre sende sigaraya başlasan ne iyi olur senden otlanırdık felan filan durum bundan ibaret bilmem anlatabildim mi ?
Ya kimiside var ki özenti bi bakıyo herkesin elinde sigara yahu bide ben bakım şunun nasıl bişi olduğuna der ve malesef yeşilaycılardan birini daha kaybetmiş oluruz.
Ya kimiside var ki özenti bi bakıyo herkesin elinde sigara yahu bide ben bakım şunun nasıl bişi olduğuna der ve malesef yeşilaycılardan birini daha kaybetmiş oluruz.
Sigara öldürmez Serseri, süründürür.Ölmek istiyorsan bunun daha kolay yöntemleri var. Sen hayattan bıktın diye, çevrendekiler de kötü örnek olmak neyin nesi Hiçbirimiz neden yaşadığımızı bilmiyoruz, ama bu yaşama sürecimizde hayatın güzel yanlarını bulmaya çalışıyor, zevk almaya bakıyoruz; sen de pozatif birkaç yön bulmayı densen diyorum
elif başkalaraının yerine karar verme isteresen herkesin hayatı kendine ve serseride neyin ne olduğunu zaten biliyor demek istediği nokta şu
"siğara ve alkol öldürüyormuş; yaşamak isteyen kim"
başkalarına zarar verme konusuna gelince buğün 100 kişiden 89 u siğara içiyor artık bunu kimse değiştiremez ve kendi fikrimi söyleyeyim beni benden başkası ilgilendirmez eğer siğara içmemden rahatsız oluyorsa o kişi yanımdan gitsin zorla tutan yoktur sanırım onları değilmı
"siğara ve alkol öldürüyormuş; yaşamak isteyen kim"
başkalarına zarar verme konusuna gelince buğün 100 kişiden 89 u siğara içiyor artık bunu kimse değiştiremez ve kendi fikrimi söyleyeyim beni benden başkası ilgilendirmez eğer siğara içmemden rahatsız oluyorsa o kişi yanımdan gitsin zorla tutan yoktur sanırım onları değilmı