SINAV
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
Re: SINAV
filmi izlemedim ama Ogün Sanlısoy'un seslendirmiş olduğu Sınav(Koşu Başladı)parçasının klibini gördüm çok güzel olmuş...filimde diğer emeği geçen sanatçılarında seslendirmiş oldukları eserlerde bi o kadar güzel....filmi bilmem ama müzikleri benden tam puan alır yani....
-
- Yeni Üye
bence türk sineması iyi yerlere gıdıyor bu filmde kanıtlarından biridir.. Ben begendım hem o sınav stresının öğrencıler ustundekı baskısını hemde hayatın gerceklerıyle dolu iç içe sıcak duygusal bir film olmuş, müzikleride filmi tamamlamış müzik seçimi harıka olmuş... emeği gecen herkesi tebrik ederm.. kaçırmayın derim
-
- Üye
- İsim: yasemin
yaw sınav filmi güzel olabilir bilmiyorum izlemedim ama sırf tv ye çıkıp bu filmi izleyin bu film çok, iyi çok şey öğretiyo falan filan vs vs... dedikleri için gidip izlemicem.çok sinirimi bozdular yok böle bi tanıtım falan.insanlar salakmı? ya izlemek isteyen gider.kimseyi zorla götüremezsiniz yada ikna edemezsiniz hoş cebinde parası olmayan adamı ikna etsenizde bi işe yaramaz ve yine benim cebimde para olsada o filme gitmeeeeeem
-
- Üye
benim bahsetmek istediğim tv lere çıkıp bas bas bağırmaları her filmin tanıtımı var ok.bunda hiç bişekilde bi itirazım olamaz benim bahsettiğim şeyle sizin söylediğiniz farklı şeyler sinan bey.
-
- Admin
- İsim: Sinan
yo sizi çok iyi anlıyorum. ben de bana biri şu güzeldir ya bak bu ara şu meşhur filan dese hoşuma gitmiyor, yapacağım var sa da yapmıyorum.
ama ne biliyim, oyunculardan olsun, fragmanından olsun (başkasından duyma hariç diğer şeyler yani) biraz hoşuma gittiyse kendim için giderim.
ama ne biliyim, oyunculardan olsun, fragmanından olsun (başkasından duyma hariç diğer şeyler yani) biraz hoşuma gittiyse kendim için giderim.
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
malı sattırmak için çığırtkanlar vardır bilirsin mutlaka.ben onlara benzettim valla çok iyi mal değilki bağırıp duruyolar.
he biraz da şu açıdan bakmak gerekir sanıım türkiye de birisi birilerinin gözüne bişey sokmazsa kimse farketmiyo.ama bu kadarı da fazla bence.amaaan boşver sinan gece gece derdimize bak.gerçi biraz da film oyuncularından birisi netteki filmle ilgili forumları çok okuyomuş ona sözüm birazda
he biraz da şu açıdan bakmak gerekir sanıım türkiye de birisi birilerinin gözüne bişey sokmazsa kimse farketmiyo.ama bu kadarı da fazla bence.amaaan boşver sinan gece gece derdimize bak.gerçi biraz da film oyuncularından birisi netteki filmle ilgili forumları çok okuyomuş ona sözüm birazda