Site Üyelerinden yardım gerek
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Site Üyelerinden yardım gerek
merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacak. lyrics(şarkı sözleri) bölümünde düzenleme yapacağım. Sizden ricam şu an varolan şarkı sözlerinden sözleri Feridun Düzağaç'a ait olmayan parçaları belirtip ve kime ait olduğunu buraya yazmanız. Ve o bölümle ilgili var ise eksiklikleri belirtmeniz.
Bir de orada olmayıpta eklenmesi gereken Feridun Düzağaç'ın kendisinin olsun olmasın şarkılarının şarkı sözlerini buraya yazmanız. Teşekkürler...
Bir de orada olmayıpta eklenmesi gereken Feridun Düzağaç'ın kendisinin olsun olmasın şarkılarının şarkı sözlerini buraya yazmanız. Teşekkürler...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Site Admin
SAKIN GELME MFÖ
Sakın gelme sözlerim kayıp
Ayıp ediyorum kendime
Bir sızı var içimde... ölesim tuttu
Yaşıyorm gürül gürül kaç gündür
Uyku tutmuyor sakın gelme
Sakın gelme hazır değilim
Deliyim kaç gündür
Lodosum tuttu poyrazım soğuk
Sakın gelme dönesim yok
Çok uzaktayım çok
Bir şarkı var aklımda söylemesi ayıp
Sözleri kayıp
Kaç zamandır dilimde
Sakın söyleme
Sakın gelme sözlerim kayıp
Ayıp ediyorum kendime
Bir sızı var içimde... ölesim tuttu
Yaşıyorm gürül gürül kaç gündür
Uyku tutmuyor sakın gelme
Sakın gelme hazır değilim
Deliyim kaç gündür
Lodosum tuttu poyrazım soğuk
Sakın gelme dönesim yok
Çok uzaktayım çok
Bir şarkı var aklımda söylemesi ayıp
Sözleri kayıp
Kaç zamandır dilimde
Sakın söyleme
-
- Site Admin
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Merhaba arkadaşlar, şarkı sözleri bölümüyle ilgili uzun süredir söylemek istediğim ama yeri gelmediği için söylemediğim birkaç şey var aslında. O da bazı şarkı sözlerinin yanlış aktarıldığı ile ilgili. Yani bazı şarkıların sözleri kasetlerin kartonetinde yazandan ve Feridun Düzağaç ın söylediklerinden biraz farklı, sanırım gözden kaçmış. Ama kasetler evde olduğu için ve ben de evde olmadığım için şurada hata var demeyeyim. Vakit bulduğum bir ara karşılaştırır, şuralarda hata var diye yazarım.
Hatta bir örnek vereyim. "Hiç bir şeyi senin kadar istedim ama yetmiyor" burada senin kadar istedim değil istemedim olacak. Malumunuz bir insan hiçbir şeyi istedim diyemez. Gerçi buradaki hata basit bir kelime hatası da olabilir, yani yanlış yazılmış. Ama şarkı sözlerinin içinde yanlış aktarılmış başka hatalarda mevcut. Hepsini buraya yazıcam, sabredin, sakin olun, paniklemeyin.

Hatta bir örnek vereyim. "Hiç bir şeyi senin kadar istedim ama yetmiyor" burada senin kadar istedim değil istemedim olacak. Malumunuz bir insan hiçbir şeyi istedim diyemez. Gerçi buradaki hata basit bir kelime hatası da olabilir, yani yanlış yazılmış. Ama şarkı sözlerinin içinde yanlış aktarılmış başka hatalarda mevcut. Hepsini buraya yazıcam, sabredin, sakin olun, paniklemeyin.

-
- Site Admin
-
- Site Admin
anlamadım sinanım ??? şarkı sözleri gibi yok yok orayı full xhtml 1.0 edecem hepsini ve altlarına sanatçının adını soyadını felan ekliyeceğiz. ve yazılmamış şarkı sözleri yanlış yazılanları felan düzelteceğiz bu yani ?sinan yazdı:abi yeri mi bilmiyorum da lyrics'i phpbb ye entegre yapacaksan dosyaları ben de alabilir miyim
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
-
- Site Admin