Ya hani bu sitenin yardımseverliği, fikir vericiliği ah ahhhh...
Ben size doğum günü için yaptıklarımı anlatayım belki birilerine fikir olur, belki birilerinin de benim gibi sevdiklerine alacakları vardır ama düşünemiyordur
Ben yazıyı çok sevdiğim için öncelikle şöyle bir şey yaptım bizi ortak tanıyan onun ve benim arkadaşlarımdan ikimiz hakkındaki düşüncelerini topladım yazı şeklinde, herkes yıllığa yazar gibi yazdı yani

sonra ilk sinema biletimizi ilk otobüs biletimizi ilk birlikte yediğimiz bonibonu

ve onun için son 5 - 6 aydır yazdığım yazıları tolayıp bir dosya yaptım...
Ondan sonra sahilden özenle topladığım deniz taşlarına seni seviyorum yazdım taşdan da hediye mi olur

Ondan sonra çikolatayı çok sevdiğini bildiğimden en sevebileceklerinden aldım bir kutuya koydum altına da hiç biri senden tatlı değil yazısını iliştirdim
Ondan sonra hmmm 5 - 6 aydır doğum gününü düşündüğüm için ufak ufak şeyler alıyordum

onlar birikmiş onları düzenledim.. Sonra benim küçüklüğümü merak ediyordu resimlerimi toparladım albüm yaptım:) sonra ben ondan gelen hediye de kokusunu hiç unutmadığım için azıcık koku sürdüm
sonra... işte anlatabileceklerim bu kadar çoook mutlu oldu sevindi..
ama önemli olan kişinin sevdiğinin hatırlaması ve değer verdiğini göstermesi.. bunları okumaz inş.

onu çoook seviyorum

( okursa diye:P ) iyi geceler dostlar...