Arkadaşlar sevdiğim insanın doğum günü gelecek ay, ben onun için farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Hani ne derler ya, farklı karşıdakinin değeri ölçüsünde.
Aklıma çok şey geldi ama hala eksik hissediyorum. Var mı güzel düşüncesi olan, farklı, yardım ederseniz sevinirim.
Komik, ilginç, sıradışı her şey olabilir. Yazın da benim de ufkum açılsın.
Teşekkürler herkese şimdiden.
Siz olsaydınız ne yapardınız veya ne yapılmasını isterdiniz?
-
- Üye
- İsim: said
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
Re: Siz olsaydınız ne yapardınız veya ne yapılmasını isterdi
benim arkadaşım ilginç bir hediye almıştı kız arkadaşına. kutu açıldığında altın veya gümüş yüzük görünüyor ve yüzüğü almaya kalktığında altında bardak çıkıyor. yani yüzük sanılan bardağın sapı. bana ilginç gelmişti..
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
hehe, üstüne bir bardak su içmiştir artık
-
- Üye
nisan 1 değil doğum günü
sonra onu telafi etmek için neler yapmalıyım kim billir
sonra onu telafi etmek için neler yapmalıyım kim billir
-
- Üye
Ya hani bu sitenin yardımseverliği, fikir vericiliği ah ahhhh...
Ben size doğum günü için yaptıklarımı anlatayım belki birilerine fikir olur, belki birilerinin de benim gibi sevdiklerine alacakları vardır ama düşünemiyordur
Ben yazıyı çok sevdiğim için öncelikle şöyle bir şey yaptım bizi ortak tanıyan onun ve benim arkadaşlarımdan ikimiz hakkındaki düşüncelerini topladım yazı şeklinde, herkes yıllığa yazar gibi yazdı yani sonra ilk sinema biletimizi ilk otobüs biletimizi ilk birlikte yediğimiz bonibonu ve onun için son 5 - 6 aydır yazdığım yazıları tolayıp bir dosya yaptım...
Ondan sonra sahilden özenle topladığım deniz taşlarına seni seviyorum yazdım taşdan da hediye mi olur
Ondan sonra çikolatayı çok sevdiğini bildiğimden en sevebileceklerinden aldım bir kutuya koydum altına da hiç biri senden tatlı değil yazısını iliştirdim
Ondan sonra hmmm 5 - 6 aydır doğum gününü düşündüğüm için ufak ufak şeyler alıyordum onlar birikmiş onları düzenledim.. Sonra benim küçüklüğümü merak ediyordu resimlerimi toparladım albüm yaptım:) sonra ben ondan gelen hediye de kokusunu hiç unutmadığım için azıcık koku sürdüm
sonra... işte anlatabileceklerim bu kadar çoook mutlu oldu sevindi..
ama önemli olan kişinin sevdiğinin hatırlaması ve değer verdiğini göstermesi.. bunları okumaz inş.
onu çoook seviyorum ( okursa diye:P ) iyi geceler dostlar...
Ben size doğum günü için yaptıklarımı anlatayım belki birilerine fikir olur, belki birilerinin de benim gibi sevdiklerine alacakları vardır ama düşünemiyordur
Ben yazıyı çok sevdiğim için öncelikle şöyle bir şey yaptım bizi ortak tanıyan onun ve benim arkadaşlarımdan ikimiz hakkındaki düşüncelerini topladım yazı şeklinde, herkes yıllığa yazar gibi yazdı yani sonra ilk sinema biletimizi ilk otobüs biletimizi ilk birlikte yediğimiz bonibonu ve onun için son 5 - 6 aydır yazdığım yazıları tolayıp bir dosya yaptım...
Ondan sonra sahilden özenle topladığım deniz taşlarına seni seviyorum yazdım taşdan da hediye mi olur
Ondan sonra çikolatayı çok sevdiğini bildiğimden en sevebileceklerinden aldım bir kutuya koydum altına da hiç biri senden tatlı değil yazısını iliştirdim
Ondan sonra hmmm 5 - 6 aydır doğum gününü düşündüğüm için ufak ufak şeyler alıyordum onlar birikmiş onları düzenledim.. Sonra benim küçüklüğümü merak ediyordu resimlerimi toparladım albüm yaptım:) sonra ben ondan gelen hediye de kokusunu hiç unutmadığım için azıcık koku sürdüm
sonra... işte anlatabileceklerim bu kadar çoook mutlu oldu sevindi..
ama önemli olan kişinin sevdiğinin hatırlaması ve değer verdiğini göstermesi.. bunları okumaz inş.
onu çoook seviyorum ( okursa diye:P ) iyi geceler dostlar...
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
bence sen benim dediğim gibi al kupayı ama yanında başka bi hediyede yoksa kurtulamazsın )....
-
- Üye