Sizce de aşk herşeyi affeder mi? Affetmeli mi?
Re: Sizce de aşk herşeyi affeder mi? Affetmeli mi?
Affetmez..Kesinlikle affetmez..İmkansız hatta varsa onunda ötesi..
aşk sonsuza dek sürecek bir bağışlama eylemi,alışkanlığa dönüşmüş bir yumuşak bakıştır
...diyor bugün tesadüfen baktığım bir küçük kitapta...belki de sadece bunu başarabilen şey aşktır kim bilir...
...diyor bugün tesadüfen baktığım bir küçük kitapta...belki de sadece bunu başarabilen şey aşktır kim bilir...
-
- Üye
- İsim: Aslı
affetmez, affetmemeli de...
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Affetmez ama duruma gore yani konuya göre belki olabilir diye düşünüyorum.. ama.. yine de affetmez..
-
- Görevli
- İsim: Emrah
kendinle bari çelişme...Rkoycu yazdı:Affetmez ama duruma gore yani konuya göre belki olabilir diye düşünüyorum.....ama....yinede affetmez....
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Önerin icin tesekkur ederım ama yıneden ben duruma gore dıyorum ...belkı affedılecek bır seydır...konu hakkında ayrım yapılmadıgı ıcın ben boyle dusunuyorum...
-
- Üye
- İsim: yasemin
aşk herşi affetmez bence ihanet gibi affetmemelidir de zaten.bir bakış bile çok iğrenç bi ihanet bence
Şu ana kadar affettiğimi sanmışım..Meğerse etmiyormuşum eder gibi yapıyormuşum..
-
- Üye
- İsim: MaSaL
Aşk herşeyi affeder aslında,
aşıkken kördür insan,mantıklı düşünemez çünkü,takıntılıdır,her haliyle kabul eder karşısındakini...ama bence affetmemeli,duygularını bikenara bırakabilmeli bazen,yoksa kendine saygını kaybedersin...!
aşıkken kördür insan,mantıklı düşünemez çünkü,takıntılıdır,her haliyle kabul eder karşısındakini...ama bence affetmemeli,duygularını bikenara bırakabilmeli bazen,yoksa kendine saygını kaybedersin...!
-
- Üye
- İsim: Melek
affeder ama içinde kalır yine bir şeyler. dökülen gözyaşlarının bıraktığı kırıntılardan olsa gerek...
affetmemeli nasıl ki kırılan vazoyu fiziksel yollarla eski haline döndüremiyorsan... bazı şeylerinde moleküler dengesi hatta atomlarının elektronları bile yerinden oynamıştır geri donüş imkansızdır kimyasal reaksiyonlarda.... kizse simdi aşk kimyasal reaksiyon mu filan diye mesaj atmasın... örnektir o
-
- Üye
- İsim: BAHAR
elinde olmadan affeder insan kendine hayı diyebilir ama ona hayır diyebilmek hiç kolay değil... bu yüzden affeder ama herşeyi mi....? bunu düşünmek lazım.
-
- Üye
- İsim: Burcu
Bence herşeyi etmez.Örneğin aldatmayı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Üye
- İsim: marziye
aşk bir körlük durumudur af gerekecek birşey yapıldığında gözün açılır insanın ve yapmazsınn yapmamalısın.. insan gözü körken büyük hatalar yapar büyük hatalar af kapsamına girmez!
ama sevgi öyle değildir onu yumuşak ve aşktan uzun kılan yönü bağışlayıcı olmasıdır..
ama sevgi öyle değildir onu yumuşak ve aşktan uzun kılan yönü bağışlayıcı olmasıdır..
-
- Üye
- İsim: Burcu
Aşkı sözlükler tanımlayamaz biliyorum.Onu en iyi yaşayanlar tanımlar.Ama o da bir noktaya kadar.Benim anladığım aşkın insanı kör ve sağır yapması.Ama aldatmayı affedecek kadar mı orasını bilemem.Peki aşk insanı dilsiz yapar mı?.....buna inanmıyorum.