Bugfixed
Lanet_qirl_666 klavyende problemmmi var ?
demişsin herhanqi bi problem yok sanırım sen problem olan klavyeleri araştırmak için varsın burda!!!
kavrama kabiliyetinin olmadığını düşünmüştüm zaten neyse yeri bura değil senin gibi var olan harfleri değiştirmeye Türkçeyi abuk sabuk yazanları vs defetmek için burdayım güle güle.
Unutmadan 1,5 yıl önce de burda idin. Tikky takılıyordunuz geçen senede. sen ve arkadaşın gene neyse dedim düzelmiştir devamsın yani neyse ben burda olduğum sürece yer yok sana burda . sen üye oldukça bende banlıcam seni.
güven yoksa sevgi yoktur,aşk kendini tamamlayamaz.Güvensizlik nefreti,acıyı,korkuyu,öfkeyi,kini doğurur çoğu zaman.
Bence güven en güçlü olan,güvene tam anlamıyla ulaşması çok zor olduğundan.
bence nefret çok güçlü bir duygu.. yani bir insanı sevmeyebilirsiniz ama nefret??? birinden nefret ederseniz o kişi ağzıyla kuş tutsa yine giremez gözünüze...
Genelde hep aşk,sevgi,korku,nefret dıye yanıtlamısız bırde yanlızlık,terkedılme,aldatılma,aşşagılanma vb. duygularda cok kuvvetlı hıssedılen duygulardır. Bıraz olumsuz ornekler oldu ama hayatın gerceklerı ...
hani filmlerde hep derler ya ask ve nefret arsında incecik bir çizgi vardır gerçekten doğru hangisi daha ağırbasıyorsa o kazanıyor bencede ask ve nefret
aşk : biter! nefret : diner , korku : geçer , acı : unutulur , öfke : biter , kin : zamanla aşınır , güven : yıkılır..
ancak benim için bitmeyecek bişi varsa oda sevgidir sevgi benim için anaya babaya kardese vs. kişilere duyulan anlatılması zor bi duygudur.. bence en güçlüsüde bu...