tüm şarkıların değil ama bazılarının var.. Çünkü kimi şarkılar sadece erkeklere hitap ediyor yani bir bayan tarafından söylenmesi gerekir. Bazı şarkılar ise bir erkek tarafından söylenmesi gerekir.. Örnek Ayca'nın yıkılıyor adlı parçasını bir erkeğin söylemesi abes kaçar.. "Hergün perşime bıyıklı takılıyor..!"
ilk sarki kelimesinin cozmek lazim iste iki nota iki sacma sozle sarki olmaz sarki dedigin icerikli olmali saeni dusundurmeli zaten uste arce felan soylemisler onlara sacmalik desek daha iyi zaten onlar iste cinsiyetleri olsun diye yapiliyor birisi mesela bir erkekte gelib kadinlari kizdiracak bir sarki yapsin ve bunlar bir kac gun magazin programlarinda surunsunler icerikli sarkilar hep kisiliye yapiliyor insani ruhuna yapiliyor ben hic bir zaman f.d ya dds ,....sarkilarinin cinsiyeti yok ben bunu his etmem asil sarki dedigimizde bu bence sarkilarin cinsiyeti yok ve cinsiyeti de olmamali
şarkıları şarkı yapan sözleridir. Bazı şarkılarda öyle sözler vardır ki bayana ifade eder ve bu şarkıları bir bayın söylemesi gerekir. öyle şarkı sözleri vardır ki bir baya ifade ader ve bu şarkının da bir bayan tarafından söylenmesi gerekir yani herşey sözlerde bitiyor bilmem anlata bildim mi ??