sizce...
-
- Üye
- İsim: Sonay
Re: sizce...
fotoğraf tabi ki sanattır. ama öyle çekmek için çekmek değil bilgin ve becerin olacak yoksa zaten herkes alsın eline bir fotoğraf makinesi çeksin ve sanat olsun tabi ki bunu kastetmiyoruz ve Henri Cartier Bresson en beğendiğim fotoğrafçılardan bir tanesidir
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
sanat yorum farklılığıdır zaten..duygularını düşüncelerini katman lazım.kimi zaman herkesin baktığı açıdan değil de farklı bir açıdan bakarsan,başka pencereler açıp da farklı şekilde fotoğraf çekersen o sanat olur.fakat öylesine bir görüntüyü anı olsun diye çekmek fotoğraf makinesine bağlı birşey..herkes sanatçı,her eserde sanat eseri olamaz
-
- Üye
fotoğraf çekmek sanattır fakat teknolojinin baya bir gelişmesiyle son çekilen fotoğrafların pek sanat olabildiğini söylemeye dilim varmıyor çünkü fotoğrafla yakından ilgilenen arkadaşlarım onların anlattıklarına göre makinalar artık o kadar ileri düzeydeki senin anı yakalamak için beklemene gerek kalmıyor ayarlayıp bırakıyorsun o kendi kendine çekip duruyor tabi çözünürlük kalitesinin yüksekliğini de düşününce o şekilde çekilmiş fotoğraflara sanat gözüyle yaklaşamıyorum
-
- Üye
- İsim: dilek
makınenın kalıtesı de bı bakıma onemlı ama sız o kareyı goremedıkten sonra super makınayla cekmıssınız pek farketmez..
kesınlıkle sanattır fotograf cekmek herkes bakar ama herkes goremez mısalı
kesınlıkle sanattır fotograf cekmek herkes bakar ama herkes goremez mısalı
-
- Üye
fotoraf gerçekten bir sanat ARA GÜLER gibi ustalara yakışır...
-
- Üye
- İsim: ziya
arkadaşlara aynen katılıyourm
bence de sanattır.
bence de sanattır.
-
- Üye
- İsim: ÖZLEM
Fotoğraf çekmek sanattır. Makineniz kötü olsa bile güzel şeyler yakalayıp, onlara ruhunuzu verdikten sonra o külüstür makine harikalar ortaya çıkarır.
Burda ki külüstür benim fotoğraf makinamın adı. Onunla çok güzel şeyler yakaladım benimkiler sanat mı değil mi bilmem ama benim için çok değerli anların resimleriydiler.
Burda ki külüstür benim fotoğraf makinamın adı. Onunla çok güzel şeyler yakaladım benimkiler sanat mı değil mi bilmem ama benim için çok değerli anların resimleriydiler.
-
- Üye
- İsim: Nilay
bencede sanattır yani o açıyı yakalamanın kolay olduğunu hiç zannetmiyorum...
-
- Üye
- İsim: gökhan
tadi ki sanattır bilmiyorum duydunuz mu? kevin carter? dünyanın en önemli fotoğrafçılarından biri(ydi) çektiği bi resim var afrikada açlığı en iyi anlatan şey bence ama daha sonra depresyona girdi ve intihar etti çok fazla detaya inmek istemiyorum
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
o fotoğraf..gerçekten görülesi birşey..hikayesi de en az fotoğraf kadar etkileyici..bence verdiğin örnek yeterince iyi açıklamış olayı sağol terry.
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
Fotoğraf gerçekten bir sanattır.Sadece "O anı" yakalamayı bilmektir.Bunu yapabilmek çok zordur.Bu yüzden bence zor bir sanattır.Terry nin verdiği örnek buun en açık örneklerindendir.
-
- Üye
- İsim: selçuk
bence fotoğraf çekmek yaşanılması çok güzel bir sanat olayıdır.o anı yakalamak,o anı yaşamak.....Anlatılamaz bir duygudur..