Size çok güzel haberlerim var..

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Tugce
Üye
Üye

Size çok güzel haberlerim var..

Mesaj gönderen Tugce »

Öncelikle onunla tanışma fırsatı yakaladım..
Bugün Kabataş Erkek Lisesindeydi ve dışarıdan kimseyi almadıkları halde ben şans eseri girebildim =)) Önce camdaydı biz aşağıdaydık ve bağırdım; Feridun Abi yanına gelebilir miyiz diye..Tabi ben sizi çağırcam dedi..Ve az bir süre sonra kendimi O'nun yanında buldum..Rüya gibiydi.!!
Konuştuk fotoğraf çektik falan..Veee sonra konuyu bize getirdim!! Lavinya.Net'e giriyor musunuz dedim..Evet dedi..Ara sıra girip okuyorum..
Peki cvap yazsanız,paylaşsak? diye sordum..Olmuyor dedi,orada yazılan adam ben değilim..Çok ağdalı laflar bunlar!
Ben de ddm kı belki de orada yazılan adam siz olmadığınız için bunlar yazılıyordur?..Hmm olabilir..Belkii..Yani evet..ddi:)

Sonra konserde Feridun Abii susadım dedim..Suyunu gönderdi..Hala karşımda duruyor..Hayatımda içtiğim en tatlı suydu..En güzel günümdü..
NAzlı Abla'yla tanıştım..Tüm orkestrayı tekrar canı gönülden de tebrk ediyorum!! NAzlı abla da beni tebrik etti ve gerçekten çok ihtiyacım vardı bu güzel sözleri duymaya!! Kemanıyla,klawyesiyle,gitarıyla,baterisiyle!=) Süperdi konser! Ve Feridun Abi'm!!

Anladım ki Feridun Düzağaç Feridun Düzağaçolmak istemiyor..Sıyrılmak istiyor bu dar kalıptan..O Feridun Abi kadar rahat olmak istiyor!

SENİ SEVİYORUZ FERİDUN ABİ!!
HEPİMİZ SENİ ANLIYORUZ!!
nadas38
Üye
Üye

Mesaj gönderen nadas38 »

düşünüyorumda belkide içimizden biri odur. anlatılanlar ben olmak istemiyorum diyorya yani kendini çok ortada görmek istemiyor sanırım. bu sebeble ismini açıklamadan aramıza girmiş olabilir. eğer öyleyse çok sevnirim. öyle değilse bile öyle olduğunu düşünmek istiyorum. onunla fd olarak değil feridun olarak konuşmayı çok isterim ve ona diyorumki eğer burdaysan el salla bize merhaba der gibi... aramızda olmandan mutluyuz. :)
andmaiyesi
Üye
Üye

Mesaj gönderen andmaiyesi »

Doğru söylemiş.Çünkü o gerçektende çok alçakgönülü birisi.Sanatçı olmanın getirdiği övgüyü değilde sanki daha çok sadece kendi olmanın getirdiği saygıyı istiyor gibi...ama yine kafama takılmıyor da değl..Biz onu çok mu abartlı seviyoruzki buradaki adam ben eğilim demiş..onu anlamak zaman zaman gerçektende zorlaşıyor benim için..oysa biz onun için burda hep doğruyu ve gerçekleri yazdığımızı düşünüyorum..omu bizi yoksa bizmi onu yeterince anlayamıyoruz bilmiyorum...ama herşey karşılıklı yinede sevgi saygı hep onunla olsun ne diyeyim... :D onu herşeye rağmen bizi sevmesede ben onu hep seveceğim.kayıtsız şartsız... :D varlığımdan bi şekilde haberi olsun yeter bana zaten... :D
Tugce
Üye
Üye

Mesaj gönderen Tugce »

Hepimizi çok seviyor,sadece anladığım kadarıyla onun istediği burda ondan FEridun Düzağaç diye ağdalı değil,FEridun Abi diye içten ve samimi seslenmemiz;)
Feridun Düzağaçın dar kalıplarından sıkılmış..Kendisine Feridun Abi diye seslenilen yerlerde olmayı seviyor;)
valkyrie
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen valkyrie »

düşündükçe deli oluyorum ben kabataş erkek lisesinde okuyorum fd okuluma kadar geliyor 4 sene boyunca her gün gezdiğim bahçede konser veriyor ve ben gidemiyorum:((( gidebilmek için elimden geleni yaptım ama bu öss illeti yüzünden konser saati dersanede biyoloji dersi yapmak zorunda kaldım.keşke zamanı geriye sarabilsem....
Safkan
Üye
Üye
İsim: Şahika

Mesaj gönderen Safkan »

bence herşeyin farkında.kendisinin ve etrafındakilerin yaniiii
Rosey
Üye
Üye
İsim: ...

Mesaj gönderen Rosey »

ne kadar sanslisin tugce...

senin yerinde o an orda olmak isterdim :)

feridun abimiz... :) gercekten de soylediklerimizi ve ovgulerimizi hakketmesine ragmen ne kadar da mutevazi... :)

onu "o" oldugu icin seviyoruzz...
Tugce
Üye
Üye

Mesaj gönderen Tugce »

Şans işte..bu kadar sene snra da gülmş olsa,geç kalmamış olmam beni sevindirdi..

Evet,''O'' hiç bir zaman kendisinin dışına çıkmadı..Kimse gibi yapmadı !! Zaten sanatçı denilmesi bu yüzdn..Gerçek sanatçı alkışı hakeden,ve alkışlayanı alkışlayabilendir :wink:
Seni Seviyoruz Feridun Abi!!
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

:)

Mesaj gönderen hazan »

ben ona bu kadar yakın olmuştum. ne kadar farklı ve özel bi duygu olduğunu biliyorum onunla konuşmanın. umarım yine karşılaşırım. bencillik etmek istemem bu anı hepinizde yaşarsınız inşallah. anlatılan ve paylaşılan adam olmadığını söylemesine şaşarmadım. çünkü bi sanatçı ve milyonları ardından sürükleyen biri olduğunu bilmesine rağmen içtenlik ve samimiyet isteyen biri.. çok mütevazi. onu kendimce çok seviyorum...
Tugce
Üye
Üye

Mesaj gönderen Tugce »

Evet gerçekten ben de bunun hepinizin başına gelmesini isterim:)

Söylediği sözler o kadar insanca ki,şu ''gözlerini elleriyle bağlayan'' insanlar topluluğunda gerçekten insan olduğumu hatırladım..Bazen hepimizin birer Feridun Abi'ye ihtiyacı var başucumuzda..
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

FERİDUN ABİ gerçekten çok alçak gönüllü ve utangaç ama utanmasına gerek yok çünkü o bizim ABİMİZ
fdselinfd

Mesaj gönderen fdselinfd »

feridun abimize her zaman ihtiyacımız var tuğçecim :wink: içimizdeki sessizliğimizin sesi o ve içimdeki sesi ondan daha iyi seslendirebilen biri yok
Tugce
Üye
Üye

Mesaj gönderen Tugce »

Evet tabiii=) fakat kastettiğim şey,başucumuzda olması:)
yani kafamzı kaldrdığımzda güven dolu gözlere bakıp ısınabilmemiz mesela,bi abimiz gibi dert anlatmamız ona..
Ve hayal kurarken de çok açılmak istemediğim için,bazen'le sınırlandırdım işte..Kendimce=)
bazen
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Size çok güzel haberlerim var..

Mesaj gönderen bazen »

arkadaşlar biz ne zaman konser olmadan önce haberini alıcazzz???
keşke haberi olan arkadaş paylaşşsaydı da biz de gitseydik konsere...
mk15
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)

Mesaj gönderen mk15 »

Feridun abiye gider :arrow: ......