seçenek çok ve seçim zor çünkü bu şansı hak edecek düzeyde şarkılar hepsi!!
ama albümü ilk dinlediğim andan itibaren benim klip favorim ağlarsan düşerim...!bambaşka bi enerjisi var o şarkının!
Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
Mesajgönderen son-nefesim »
sanırım 'Gibi Gibi'...çok güzel bir şarkı...
'Hayat beni savurdu yerden yere...Sen esme...Ad koyunca büyüsü bozulur diye isimsiz,izinsiz,içinden sev beni...'
seçim yapmak mümkün diil hepsi o kadar farklı ve mükemmel şarkılar ki,normalde ben deliye diil de 'ağlarsan düşerim'e klip çeker diye tahmin ediyodum ama yanıldım ben aslında aşk çok uzak şarkısına gelsin isterim bi yandan da aslında yürüdüm parçası görsel olarak bana çok cazip gelio ama sanırım emekli kereme çekicek 2.klibi zaten hangisine çekerse çeksin çok anlamlı olacağından eminim
Bence ''Aşk çok uzak'' ya da ''Yürüdüm'' e gelmeli ama Yürüdüm olacağını hiç sanmıyorum,çünkü bu Feridun Düzağaç için oldukça özel bir şarkı bence..
Ve dediği gibi..''Biraz da pahalı şarkılar bunlar..''
Ağlamıyorum muhteşem bir şarkı evet..Ama klip yetmez,anlamaz kimse neden ''Gözlerinde boğulmasın diye'' ağlamadığını..
arkadaslar yardımcı olalım dedik ama nerdeyse kasetteki butun sarkıların ismi gecti bu klip mevzuunda ve cok guzel bi durum olsa gerek feridun abim icin baska kimin kasetindeki nerdeyse tum sarkılar klip cekilmek icin boylesine degerlendirilebilirdi dinleyenleri tarafından dgl mi ??? :):)