Yıllar geçmişti, onca zamanın üstüne Aşk'a inat edercesine yıllar geçmişti bir çırpıda...Farkına varamamıştık yazık ki...Yıkıntılar arasında kalmış bir sen, bir ben...acı içinde kıvranıp syrılmaya çalışıyorduk kendimizce.Başaramadık!
Çabaladıkça dibe çöküyorduk...
Yıllar geçmişti, eski bir fotoğrafa bakıp yas tutarken dağıldığımı gördüm.Düzeltemiyordum hiç bir şeyi...Ve içimden gelmiyordu arayan dostların telefonlarına bakmak.Biliyordum ya seni soracaklardı bana yada teselli etmeye çalışan sözcükler çıkacaktı ağızlarından...Teselli edilmeyi beklemiyordum, beni anlamaya çalışmalarını da, seni sormalarını da...
Yıllar geçmişti, herşey siyah-beyaz renge boyalıydı.Yanlızlığın can çekişlerini duyuyordum yüreğimde...Akşam oldu, can çekişmeler daha çok azdı içimde...Balkona çıktım, bir sigara yaktım...
Gökyüzüne baktım, sitemle karışık ''sensiz bir gün daha geçti'' dedim kendi kendime.Yapayalnızdım, canım yanıyordu ve yıllar geçiyordu farkında olmadan...Birşeyler yapmak gerekiyordu ama kimseye ihtiyaç olmadan birşeyler yapmak gerekiyordu...
Yıllar geçmişti, cevapsız sorular birikmişti kitap aralarında.Çabalamalar bile boşunaymış, söküp atmalar kolay değildi belki de ama kararlı olmak yeterliymiş herşey için...Bir yerden başlamak gerekiyordu...
Yılların izini taşıyacak, herşeyi silip süpürecek ne varsa yakıp yıkmak lazımdı.Günbe gün kanamak yerine bir gecede bitirmeliydi herşeyi.
Ve şimdi yaptım...Seni, seninle olan ne varsa, sana ait ne varsa herşeyi yaktım, yıktım bugece!..
Dönüp baktığımda geriye; hiç bir şey kalmamıştı elimde avucumda.
Olmadı, bitti sonunda...
Sonunda
-
- Üye
- İsim: Cihangir
Re: Sonunda
bitti sonunda yok ettim bitirdim demek insana belki bi direnç veriyor ama sanki hiç birşey yaşamamış gibi davranamıyorki insan . . .Yalnız kaldığında anılar hep biyerlere sürüklüyor insanı . . .
Güzel bir yazı olmuş insan bazen sansür koymadan içindekileri kusmak istiyor . . .
Güzel bir yazı olmuş insan bazen sansür koymadan içindekileri kusmak istiyor . . .
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Bazen insan herşeyi yakıp yıkarak kendini bir nebze de olsun avutuyor.Unutmak mümkün değildir tabiki.Yaşanılan hiç bir şeyi (iyi-kötü)unutmak mümkün değil.Ama yüreğinden bir insanı çıkarmakta kararlıysan bunun için çabalamak lazım, en başta da kararlı olmak gerekiyor.Gerçekten onu yüreğinden çıkarmaya cesaret etmek önemli.''Gerçekten cesaretli miyim seni içimden söküp atmaya?'' Bu cesareti de ancak kendin de; ona ait ne varsa yakıp-yıkmakla başlayarak anlar insan...
Beğenmene sevindim Cihangir, teşekkür ederim okuduğun için!
Beğenmene sevindim Cihangir, teşekkür ederim okuduğun için!
-
- Üye
- İsim: selçuk
Bazen herşeye rağmen karşısında çivi gibi olmak gerekiyor acının ve hayatın..Öyle olmalıyız ki bizi sökemesinler,yıkamasınlar..Herşey yeniden demek aslında bir o kadar kolay bir o kadar da zor..Bunu başaran pek azıdır bence..Deneyen...??
Sonunda bitirdim demek...Yok yoook!!Aslında kendini avutmak ya da etrafa bu şekilde yansıtmak...Şebnem ferah ne dedi:'Sil baştan başlamak gerek bazen'...Aslında herşey bu kadar basit yeniden yeni birgüne uyanmak herşeyi bitirmiş bir geceden uyanmak....
Senin duygularını burda yaşamak ve hayata yansıtmaya çalışmak serap:Sen başar bizde başaralım...

Sonunda bitirdim demek...Yok yoook!!Aslında kendini avutmak ya da etrafa bu şekilde yansıtmak...Şebnem ferah ne dedi:'Sil baştan başlamak gerek bazen'...Aslında herşey bu kadar basit yeniden yeni birgüne uyanmak herşeyi bitirmiş bir geceden uyanmak....
Senin duygularını burda yaşamak ve hayata yansıtmaya çalışmak serap:Sen başar bizde başaralım...

-
- Takımdan
Bazen kendimi çok güçlü hissettiğim günler oluyor Selçuk, ama bazen de herşeyden yorulduğumu, hatta çabalamalarımın nereye ve ne için olduğunu sorduğum günler oluyor kendime.Bu yazıyı yazarken kendimi güçlü hissettiğim bir anda yazdım ve gün boyu böyle de devam etti.''Vay be ne kadar enerjiğim ben bugün'' demeden edemedim.Cesaret işte o bende var, kafama koyduğum şeyleri yapmak hoşuma gidiyor, yarınlara ertelemek bana göre değil!..
''Sen başar bizde başaralım'' diyorsun ya; aslında hepimizin başardığı bir çok şeyler var ben buna inanıyorum.Böyle söküp atmalar, bir şeyleri silip süpürmeler çok zor olmasa gerek.İstemek, buna kendini inandırmak işin öznesi!..Ama yok eğer gerçekten bunu istemiyorsan işte o zaman kendini boşuna yormuş olursun.Ben bir şeyleri başara bildim mi? Sanmam!..Bakma sen benim yazdığım yazılara...Beni daha öyle kendine aşık edecek biri olmadı.Olursa şayet nasıl olur bilemem belki de yazılarım çok çok güzel olur belki de ''bu ne ya Serap,içimizi kararttın sen artık yazma'' diye mesajlara maruz kalırım kim bilir
''Sen başar bizde başaralım'' diyorsun ya; aslında hepimizin başardığı bir çok şeyler var ben buna inanıyorum.Böyle söküp atmalar, bir şeyleri silip süpürmeler çok zor olmasa gerek.İstemek, buna kendini inandırmak işin öznesi!..Ama yok eğer gerçekten bunu istemiyorsan işte o zaman kendini boşuna yormuş olursun.Ben bir şeyleri başara bildim mi? Sanmam!..Bakma sen benim yazdığım yazılara...Beni daha öyle kendine aşık edecek biri olmadı.Olursa şayet nasıl olur bilemem belki de yazılarım çok çok güzel olur belki de ''bu ne ya Serap,içimizi kararttın sen artık yazma'' diye mesajlara maruz kalırım kim bilir

-
- Üye
Yok aslında sen birşeyleri başardın da farkında değilsin

-
- Takımdan
Bazı şeyler için henüz yolun yarısındayım, önümde daha çok uzun zamanlar var 

-
- Üye
İnşallah o yolu istediğin gibi tamamlarsın umarım:)Sen tamamla ki bizde senle yaşayalım o duyguyu 

-
- Takımdan
İnşallah diyelim