ŞU AN OLDUĞUNUZ MESLEĞİ NEDEN SEÇTİNİZ
-
- Üye
Re: ŞU AN OLDUĞUNUZ MESLEĞİ NEDEN SEÇTİNİZ
Bir çok öss mağduru gibi bu ülkede sevdiği mesleği seçen çok az insan var maalesef. Yapacak bir şey yok en iyisi yaptığımız mesleği sevmeye çalışmak. Öğretmen olmak hiç aklımda yoktu ama şimdi tüm hayallerime kaynaklık eden yaşama sebebim oldu. ( Yani henüz olmadım ama inşallah seneye atanacağım )
-
- Admin
- İsim: Ersin
İnşallah dediğin gibi hemen atanırsın ve kutsal olan işini en güzel şekilde yaparsın...
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Yeni Üye
- İsim: astromel
Ben de tanıştığıma çok memnun oldum Sait. Yazdığın yazının da etkisiyle, dr olmak için yürüdüğüm yol umarım bu sene daha aydınlık olacak
-
- Yeni Üye
- İsim: merve
ben de biyoloji okuyorum. aslına bakarasanız aklımın ucundan bile geçmeyen bir bölümdü. lisede dinlemezdim bile biyoloji derslerini. ama her zaman doktorluk içimde bir ukte olarak kaldı
-
- Üye
- İsim: Bulent
Ben değil O beni seçti.
Yani bu mesleği ben değil kaderim olarak seçilmişti sanki diye düşünürüm hep.
Ve aşağıdaki söz hep aklıma gelir işten ve hayattan sıkıldığım anlarda.
"Kaderini sev-belki seninki en iyisidir!Nietzsche "
Sevgiyle...
Yani bu mesleği ben değil kaderim olarak seçilmişti sanki diye düşünürüm hep.
Ve aşağıdaki söz hep aklıma gelir işten ve hayattan sıkıldığım anlarda.
"Kaderini sev-belki seninki en iyisidir!Nietzsche "
Sevgiyle...
-
- Üye
- İsim: MeHMeT
cehalet kötü birşey sanırım . Şimdiki aklım olsa ya hukuk yada siyasi bilimler okurdum
-
- Yeni Üye
- İsim: Mustafa
Küçüklüğümden beri yurt dışına gidip gelirim bunun etkisiyle iyi şekilde yabancı dil öğrendim.İngilizce almanca ispanyolca biliyorum.Uluslararası ilişkiler öğrencisiyim şuan.Hedefim ileride iyi bir diplomat veya büyükelçi olmak inşallah.
Bunun dışında müziğe karşı da inanılmaz sempatim var bir zamanlar çok düşünüyordum okulu bırakıp müzikle devam etmeyi ama duygularım değil aklım ağır bastı.Bu saatten sonrada bir maceraya atılamam.Okulu bitirip yolumuza devam edicez artık hayatta. Şuan ki bölümümü çok seviyorum ama müzik içimde hep bir uktedir.Kısmet artık ne yapalım.Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin.
Bunun dışında müziğe karşı da inanılmaz sempatim var bir zamanlar çok düşünüyordum okulu bırakıp müzikle devam etmeyi ama duygularım değil aklım ağır bastı.Bu saatten sonrada bir maceraya atılamam.Okulu bitirip yolumuza devam edicez artık hayatta. Şuan ki bölümümü çok seviyorum ama müzik içimde hep bir uktedir.Kısmet artık ne yapalım.Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin.
-
- Takımdan
- İsim: suat
hayatımda en büyük anlam resim yapmak olduğundan bu mesleği seçtim...hobiden ziyade bir yaşam şekli oldu sanki benim için.ve çok mutluyum iyi ki seçimimi yapmışım
-
- Üye
- İsim: Melek
şuan öğrenciyim ama bir meslek seçtim sonuçta.. benim yaptığımı başkaları yapsın istemem açıkcası. sadece okulun adı yüzünden istemediğim bir bölümü yazdım ve de yerleştim. bilmiyorum belki bölümümü değiştirip istediğim bölüm olan tarihi okuyabilirim.
-
- Üye
- İsim: sümbül
mesleğimden iğreniyorum...şimdiki aklım olsaydı afrikaya yerleşir gönüllü hemşirelik yapardım
-
- Üye
Sevdim çünkü sadeliğini, temizliğini ve teknolojiyi desteklemesini sevdim çünkü ben elektrikçiyim evet 220 volt veya az diyenler için 31500 volt yani yüksek gerilim, çalışırken uğraşırken görmüyorsun dökülmüyor kokmuyor bozulmuyor varmı ötesi