sulu beyin...
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
sulu beyin...
arkadaşlar benim bir derdim. kimseye anlatamıyorum sizinle paylaşayım dedim. benim bir ilişkim var ama ailen istemiyor uzun zamandır uğraşıyoruz ikna etmek için tam biraz yumuşattık derken başka bir talibim çıktı. ailem illa ununla evlen diye sabah akşam psikolojik baskı yapıyor. istemiyorum diyorum istersin diyorlar. bu talibin aracısı kadın bile hayır dediği söylememiş ailesine. benim sevdiğim biri var olmaz diyorum ama sürekli aynı şeyler yok çocuk o nekadar iyi yok ne kadar nazik felan. çıldıracak durumdayım. sizlere anlatmak istedim kimseye anlatamıyorum...
En son divane86 tarafından Çarşamba, Kasım 7, 2007 15:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: sulu beyim...
varsa yaşanacak güzel günler yürü üstüne yaşatmak için... hayat senin , tercih senin , bırak , dinleme kimseyi... hatta aşıksan kaç derim ben
-
- Admin
- İsim: Sinan
ya cevabı yazmıştım yolla dediğimde çıkış yapmıştı gitmedi :)
(ailen sonuçta kusura bakma,ama) çok beğeniyolarsa onlar evlensin :))
(ailen sonuçta kusura bakma,ama) çok beğeniyolarsa onlar evlensin :))
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
- İsim: Burcu
Senin hayatın sen yaşayacaksın onunla ailen buna karar vermemeli.Kendi ayakların üzerinde duracak yaşta olduğuna eminim , ailenin yapmaya çalıştığı şey çok saçma...Sinan abinin dediği çok doğru çok beğeniyorlarsa onlar evlensinler...
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
evet çok beğeniyorlarsa onlar evlensinler.. şaka bir yana durumun zormuş. tercih senin tercihin.evlilik ciddi bir konu.ve bunda sadece senin söz hakkın var.ailenin senin ve kalbinin isteğine karşı durmaları çok zor.yani ailende, sen istemeyip zorla evlendircek kadar diktatör rejim yoktur sanırım.. eğer öyle bir rejim varsa selçuk gibi kaçmanı tavsiye ederim.. hiç birşey aşkın önünde durmamalı.bu ailen olsa bile..
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Aşkının arkasındaysan git üstüne.
-
- Üye
- İsim: ada
bence de aşkının peşinden git.kolay bulunmuyor ne de olsa.sana talip olan çocukla konuşmayı denesene. Başkasını sevdiğini söyle.senin başkasını sevdiğini bile bile üzerine gelmez heralde
-
- Üye
kesinlikle aşkınını üstüne git.emin ol pişman olmazsın.
ama vazgeçer onların istediği kişiyle evlenirsen ömrünün sonuna kadar hep pişmanlık duyarsın.
farzetki istediğin kişiyle evlendin ama yine mutsuzsun.hiç değilse sonuçlarına katlanabildiğin ve pişman olmadığın bilerek isteyerek yaptığın bir şey olur.
ne olursa olsun eğer değiyorsa aşkına sahip derim ben.
ama vazgeçer onların istediği kişiyle evlenirsen ömrünün sonuna kadar hep pişmanlık duyarsın.
farzetki istediğin kişiyle evlendin ama yine mutsuzsun.hiç değilse sonuçlarına katlanabildiğin ve pişman olmadığın bilerek isteyerek yaptığın bir şey olur.
ne olursa olsun eğer değiyorsa aşkına sahip derim ben.
-
- Üye
- İsim: hayat
ne olursa olsun diren ve evlenme sevmediğin, istemediğin bir insanla bir ömrü geçiremezsin -ki senin bir sevdiğin var..
şunu da demiycem sevdiğinle kaç.. bence bunu yapman da yanlış olur..
bir şekilde ailene söz geçireceğin zaman gelecektir ve ailen senin isteklerini kabüllenecektir...
sabret ve neyi istediğini ailene göster..
bir şekilde seni anlamalarını sağla..
zor bir durum... Allah yardımcın olsun
şunu da demiycem sevdiğinle kaç.. bence bunu yapman da yanlış olur..
bir şekilde ailene söz geçireceğin zaman gelecektir ve ailen senin isteklerini kabüllenecektir...
sabret ve neyi istediğini ailene göster..
bir şekilde seni anlamalarını sağla..
zor bir durum... Allah yardımcın olsun
-
- Üye
- İsim: begüm
çok zor bir durum..ama diren sakın teslim olma..bu hayat senin onların değil unutma
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
Re: sulu beyin...
çok teşekürler arkadaşlar yorunlarınız için. ben aşkımın arkasındayım onunla evlenmemek için ne gerekirse yapıcam.
aslında en başta çocuk beni aradı ben olmaz ben bir başkasıyla beraberim dedim. tamam dedi kapattı ama iki gün sonra ailesi geldi ben olmaz dedikçe herkes üzerime yürüyor. hatta aracılık yapan kadın bile benim olmaz dediğimi söylememiş. çocuğu arıyacağım tekrar iyice yanlış anlar diye korkuyorum. ben bir başkasını seviyorum diyince bile ailesini gönderince...
yalnız ben kararlıyım evlenmiycem onunla. ruhsal olarak çöküntüdeyim 7gün 24saat aynı şeyi dinlemekten beynim sulandı. herşeyi unutuyorum ayrıntılar silindi resmen hafızamdan. delirmek üzereyim yani...
tekrar teşekürler
aslında en başta çocuk beni aradı ben olmaz ben bir başkasıyla beraberim dedim. tamam dedi kapattı ama iki gün sonra ailesi geldi ben olmaz dedikçe herkes üzerime yürüyor. hatta aracılık yapan kadın bile benim olmaz dediğimi söylememiş. çocuğu arıyacağım tekrar iyice yanlış anlar diye korkuyorum. ben bir başkasını seviyorum diyince bile ailesini gönderince...
yalnız ben kararlıyım evlenmiycem onunla. ruhsal olarak çöküntüdeyim 7gün 24saat aynı şeyi dinlemekten beynim sulandı. herşeyi unutuyorum ayrıntılar silindi resmen hafızamdan. delirmek üzereyim yani...
tekrar teşekürler
Re: sulu beyin...
Zorla güzellik olmaz..Boşuna demiyorlar işte..
Umarım aileni bir şekilde ikna edersin ya da onlar artık senin içinde bulunduğun durumu görüp anlayışla karşılarlar..
Umarım aileni bir şekilde ikna edersin ya da onlar artık senin içinde bulunduğun durumu görüp anlayışla karşılarlar..