Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

susuştun

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Cevapla
selcukaydin

susuştun

Mesaj gönderen selcukaydin »

konuş bir tanem
konuş -ki anlayayım neden bu kadar eziyet... bu gel-gitlerin nedeni ben miyim , yoksa başka biri mi ? başka biri var dersen inan kızmam , anlarım ... çünkü ben seni çıkarsız,yalansız,karşılıksız sevdim... herşeyi anlarım ama susmana dayanamam... yalnışlarımın içindeki tek doğrusun sen , anlat ki içimde büyüttüğüm anlamsızlıklar yok olsun , boğazımda yutkunamadığım nefesim kaybolsun... tek bir cümlen yeter inan , senden gelecek her şeye hazırım ... ama susmasın konuşsun yüreğin ... BEN VARIM O YÜREKTE YA DA YOKUM , işte bunu anlat bana GERÇEK ACIYSA DA YAŞAMALI İNSAN EN DERİN ACIYI,SEN İÇİMİN EN DERİNİSİN ACITSADA SÖZLERİN KONUŞ SEVGİLİM...

SE.A
Cevapla