TANIŞTIRMAK İÇİN Mİ BUNLARIN HEPSİ???
-
- Yeni Üye
TANIŞTIRMAK İÇİN Mİ BUNLARIN HEPSİ???
YORGUNLUK BU YAŞTA ÜSTÜME DEMİRDEN PERDE OLARAK ÖRTÜLDÜYSE SONU NE OLACAK MERAKLA BEKLİYORUM .FERİDUN DÜZAĞAÇ'IN İLK STÜDYO ALBÜMÜ TINI'DA RAHAVAT Mİ DEMİŞLER ZAMANINDA ŞARKININ BİR BÖLÜMÜNDEDE HERZAMAN Kİ GİBİ FERİDUN DÜZAĞAÇ'A YAKIŞACAK Bİ SÖZ VAR:"TANIŞTIRMAK İÇİN KENDİMİ KENDİME ŞİMDİDEN ÇOK YORGUNUM;ÇOK ÇOK..." ŞEKLİNDE.MERAK EDİYORUM BU YORGUNLUK SADECE BANA ÖZEL Bİ DURUM MU DİYE.ÇÜNKÜ DAHA 20 YAŞINDAYIM AMA SADECE BEDENİM GENÇ.DİYCEĞİM O Kİ BUNUN Bİ AÇIKLAMASI VAARMI YOKSA BENİ AZRAİL YANINA ÇAĞIRMAYA MI HAZIRLANIYO???
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
-
- Takımdan
ben scalona katılıyorum.Hangimiz hergün sabah kalktığımızda kendimizi bedenen,ruhen ve zihnen zinde hissedebiliyoruz ki?Gün geçtikçe mekanikleşmenin getirdiği bişey bu.Bir de beslenme düzenimizdeki bozukluklar,tükettiğimiz besinlerin radyasyon içermesi,hormonlu olması,dolayısıyla sağlıksız olması bunda etkin rol oynuyo
-
- Üye
- İsim: mesut
Hayatıı seviyorummm insanalrıı seviyorummm anne mii baba seviyorummm ailemii seviyorumm dostlarımmııı seviyorummmm.....sevenlerimi seviyorumm.....feridunn abiyii ,murat y.y. abiyi,murat celikk abiyi,,,seviyorumm......yani mutluu olmamakk icinn nedenn yokk...
ama neden 1 aydırr böle kötüyümm...yaa...
ama neden 1 aydırr böle kötüyümm...yaa...