bence bir karadeniz turu hiç fena olmaz. giden varsa bilir özellikle trabzon bi harika bu zamanlar. mavi ve yeşilin birleştiği en muhteşem yerlerden biri tavsiye ederim.
bence de kesinlikle karadeniz turu yap!trabzon'u kesinlikle tavsiye ediyorum,rize falan gez her yeri!artvin'e bizim oralara da bir uğra.ben gidemicem galiba bu yıl.
walla öyle güsel bi ülkemiz var ki nereye gitsen tatilin süper olur ama ne istediğine bağlı deniz istersen muğla derim sıcaktan bunaldıysan ve biraz daha doğal hayat yaşamak istiosan yaylalara çıkmanı tavsiye ederim.özellikle elektirk olmayan, tel çekmeyen, suyu taşıma suyu olan, yabani hayvanlarla iç içe bi yer;istersen..
GARGAMEL niye olmasın ki?? hem daha güzel olur.oohhh ne güzel dünyadan bi haber dert yok sorun yok ......... hava güzel ,esiyor bi yerden ,yeşillik ,dağ, çayır falan. kafa dinlersin en azından.
Tatil için en uygun mekan kendin ve kendi zihnindir. Tatilde zihnini keşfetmeye zaman ayırırsan göremeyeceğin kadar güzellikle karşılaşırsın Tabii illa bana bir toplu yaşama alanı lazım diyorsan karadeniz ve ege kıyı şeridi...