arkadaşlar teomanın dursun dünya şarkısında sesinde bi deişiklik görüormusunuz,sanki eskiden daha soft bi sesi vardı,daha yumusaktı,onu geçtim bide bu şarkıda çatallaşıo sesi,farkettiniz mi sizde?
son albümü yine çok etkileyicii..
tesadüfler şarkısı daa çokk güsel olmuşş..
daha gerçek yalanlarım doğrularından
o yüzden boğuluyoruz bir bardak suda fırtınadan
zaman beni ben zamanı öldürüyorken
tuttum nefesimi seni atmaya beynimden
ama o zamanda KALBİM BOŞA DÖNÜYOR...
bugün teomanın son klibini izledim,aşk kırıntıları...yav bi şarkı bu kadar mı güsel olur yaaa!aslında öle oturup da dinlediğim biri değil ama bu şarkı benim için çok ösel klibin buna çekilmesi çok ii olmuş..yav peki düet yaptığı kız kim?ben tanıyamadım,tanıyan varsa bi zahmet yazıversin buraya...çok saolun şimdiden..
emrepark yazdı:arkadaşlar teoman dursun zamandan sonra ikinci videoyu aşk kırıntıları parçasına çekmiş,klipte düet yaptığı sarah nile de oynamış,duyurulur
SENİ.KENDİME.SAKLADIM;)) yazdı:YAW..tesadüfler şarkısının neresii siyasi kii anlamadımm..
o iki çocuk şarkısı için söylenmiş bi sözdü tesadüfler için diil bu arada albümü dinledikçe farkına vardım son albüm kendi çapında yenilik ve farklılıkları olmasına rağmen diğer teoman albümleriyle kıyaslandığında bence en kötü teoman albümü
teomanın son albümünü beğendim ben. özellikle 'aşk kırıntıları' çok güzel..ama benim favori albümüm ''O'' dur..........ilk çıktığından beri takip ederim kendisini