TERKEDİLDİM

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
cillopum
Üye
Üye
İsim: tilya

TERKEDİLDİM

Mesaj gönderen cillopum »

Bu ilk yazım olacak ama yıllardır kendi günlüğüme yazdım ama teknolojiyi kullanmak istedim şuan... Kalbim sızlamıyor da üzgünüm bu aldatma hikayesine ve bu sona. Ben sanmıştım ki o değişiyor, sanki artık bir kalbi var sanmıştım. Emek vermek boşunaymış. Son zamanlarda hep kopuk yaşıyorduk hayatı. İçimde onu yolcu etmeye hazırlanıyordum sessizce ama dün o mesajında başka biri var yapamayacağım dediğinde hala ve hiç bir zaman bu ayrılık sahnelerine hazır olmadığımı anladım... Ne acı...
vazgecemem
Üye
Üye
İsim: DERYA

Re: TERKEDİLDİM

Mesaj gönderen vazgecemem »

Aman boşver giden gider. Keşke onun ayrılmasını beklemeseydin de sen ayrılsaydın önce. Üzülme daha iyi birini bulma şansın var. Güzel tarafı var artık özgürsün hayatını yaşa istediğinle gez toz sana karışan yok. Hesap soran yok dırdır eden yok. Oh ne güzel.
naznadas
Üye
Üye
İsim: mavialev

Mesaj gönderen naznadas »

gün gelecek ,hiç ummadığın anda ,seni senden fazla seven biri
senin olacak.
bizleri olgunlaştıran acıda olsa acılar değilmi.bugün ağlıyoruz ,yarın içimizde
izi kalan böyle yaralara ,gerçek bir sevginin kollarından umursamazca bakacağız.
ravza
Üye
Üye
İsim: gonca

Mesaj gönderen ravza »

Sen üzülme boşver. Bence herşeye hazırdır insanoğlu. Ne var sanki o olmasada olur sen ona bağımlı değilsin ki. En fazla kendini üzersin onun ruhu bile duymaz. Uzaktan konuşmak kolay tabi ama boşver gitsin :)