teşekkürler
-
- Üye
- İsim: MuraT
Re: teşekkürler
umarız iyisindir...
-
- Üye
- İsim: dilek
ya bazen aklıma geliyor hiç tanımasam da bir haber bekliyorum, yok mudur seni tanıyan bilen ?
-
- Üye
- İsim: Özlem
Uzun zaman olmuş gerçekten,umarım iyisindir arkadaşım.
-
- Takımdan
- İsim: suat
umarım iyileşir ve gelirsin
-
- Yeni Üye
Re: te_ekkürler
Merhaba yürekleri sımsıcak dostlarım. Uzun bir tedavi süreci sonunda iyiyim çok şükür. Burada tekrar birşeyler yazıyor olmak inanın o kadar güzelki. Tam manasıyla iyileşmedim ama çok çok iyiyim. Mesajlarınızı okudukça ağlamaktan gözlerim şişti hepiniz sağolun varolun. Hep burda olun.
-
- Üye
- İsim: gökhan
hoşgeldin arkadaş merakta bıraktın bizi ama seni tekrar burda görmek çok güzel gerçekten dah iyi olacaksın inşallah önce gözyaşlarını sil gülmeye başla
-
- Admin
- İsim: Sinan
hele şükür be aslı :))) çok sevindim gerçekten. ama bu kadar gecikmenin cezası, bundan sonra daha sık geleceksin ona göre :)
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
nihayetinde aramızda olman çok güzel..çok sevindim aramızda olmana..çok çok geçmiş olsun..ama artık ağlama..şimdi yürekten sımsıcak bir tebessüm et kendin ve bizim için.. hoşgeldin aslı..hep aramızda olman dileğiyle..
-
- Üye
- İsim: Özlem
Aramıza yeniden hoşgeldin dostum, iyi olacağına inandık ve iyi oldun, ne çok şey atlattık önemli olan yaşama sımsıkı tutunup ikinci bir kez hayatın kıymetini anlamak, her şey daha iyi olacak emin ol, çok acılar çekenler hayata ikinci şanslarında kendilerini daha kıymetli hissediyorlar her insana nasib olmaz bu
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Heh şöyle...
-
- Görevli
- İsim: Burcu
Aslıcığım hoşgeldin canım iyi ki geldin. Seni yeniden yine burada gördüğümüze hepimiz çok sevindik. Biz hep buradayız seninle birlikte yine hep burada olacağız. En kısa zamanda çok daha iyi haberlerini bekliyoruz. Görüşmek üzere...
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
yeniden dogmak buna denir! böylece ne kadar inatçı olduğunu göstermis oldun. inşallah kısa sürede tamamen iyileşirsin. seni yeniden aramızda görmek çok güzel.
-
- Üye
- İsim: dilek
Oh nihayet ya! Seni tanımasak da içtenlikle çok merak ettik Aslı'cım! iyi olmana çok sevindim, geçmiş olsun artık gitme !