Tiyatro
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
bende aydında sehir tiyatrolarında acı adli komadiyi izledim dıram yuku oldukca da fazlaydı... sunu belirtmek isterimki sinemada birtakim yer bulan sanatcılar ki kendilerine sanatcı diyorlar... o sinemada söz sahibi oldukları zaman bu süpesiz tiyatro sayesindedir... bunu herkesiz anlamasını istiyorum... saygılar...
-
- Üye
-
- Yeni Üye
buu siteye uzun zamandır giriyorum fakat maasef bu başlığı yeni gördüm ve içeriğine baktım.
tiyatroyu tabiki çok seviyorum ve okuduğum üniversitede bı tiyatro kulübündeyim.her sene kendi imkanlarımızla oyun çıkarıyoruz.ben bu kulüpte olmaktan ve tiyatroyla ilgilenmekten çok büyük zevk alıyorum.birde dediğim gibi biçok şeyi kendi imkanlarımızla yaptığım için sonuç çok daha fazla haz verici oluyor.zzten inanıyorum ki amatör ruhla yapılan işler daha başarılı ve zevkli oluyor.
tabi biz tiyatroyla ilgilendiğimiz için birçok oyunu da takip edip gitmeye çalışıyoruz özellikle teknik yönden (ses ışık)incelemeye çalışıyoruz. zaten onun dışında tiyatro izlemek bana çok zevk veriyor. bu sene kafkas tebeşir dairesi(harikaydı ),beceriksizler,salıncakta iki kişi(nurseli idiz den nefret ettiğim oyun:)) ,deli aklı(berbattı) oyunlarını izledim.seneye yine faaliyetlere devam edicez
tiyatroya destek verelim!!!!!
tiyatroyu tabiki çok seviyorum ve okuduğum üniversitede bı tiyatro kulübündeyim.her sene kendi imkanlarımızla oyun çıkarıyoruz.ben bu kulüpte olmaktan ve tiyatroyla ilgilenmekten çok büyük zevk alıyorum.birde dediğim gibi biçok şeyi kendi imkanlarımızla yaptığım için sonuç çok daha fazla haz verici oluyor.zzten inanıyorum ki amatör ruhla yapılan işler daha başarılı ve zevkli oluyor.
tabi biz tiyatroyla ilgilendiğimiz için birçok oyunu da takip edip gitmeye çalışıyoruz özellikle teknik yönden (ses ışık)incelemeye çalışıyoruz. zaten onun dışında tiyatro izlemek bana çok zevk veriyor. bu sene kafkas tebeşir dairesi(harikaydı ),beceriksizler,salıncakta iki kişi(nurseli idiz den nefret ettiğim oyun:)) ,deli aklı(berbattı) oyunlarını izledim.seneye yine faaliyetlere devam edicez
tiyatroya destek verelim!!!!!
-
- Üye
-
- Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Takımdan
Re: Tiyatro
izmit büyüksehir belediyesi sehir tiyatrosu--> 'ayrılık' güzeldi..
-
- Yeni Üye
herkese selamlar
ben gaziantep/nizip ilçesinde yaşıyorum. 1 yıl önce bu şehirde küçük bir tiyatro topluluğu kurduk ve ilk işimizi ortaya koyduk cok begenildi ve turneler basladı. git gel ondan sonra kıskanmalar devlet kurumları birbirine girdi yok bunlar bizim malımız yok bunlar bızım malımız diye ve size soruyorum tiyatro bir yere bağlı olabilirmi ve onlar şimdi barıstılar bız ortada kaldık bu şehırde sanatsal faliyet yapmak çok güç herkes çıkarcı ve herkes cebindekı parayı buraya getiriyo ve yenı calısmalarımız var ve paramız olmadığı için hiç birşey yapamıyoruz bu ülkede yaşanmaz sanat hıç birşey burada sadece paylasmak ıstedım çünkü kahrımızdan eriyoruz.
ben gaziantep/nizip ilçesinde yaşıyorum. 1 yıl önce bu şehirde küçük bir tiyatro topluluğu kurduk ve ilk işimizi ortaya koyduk cok begenildi ve turneler basladı. git gel ondan sonra kıskanmalar devlet kurumları birbirine girdi yok bunlar bizim malımız yok bunlar bızım malımız diye ve size soruyorum tiyatro bir yere bağlı olabilirmi ve onlar şimdi barıstılar bız ortada kaldık bu şehırde sanatsal faliyet yapmak çok güç herkes çıkarcı ve herkes cebindekı parayı buraya getiriyo ve yenı calısmalarımız var ve paramız olmadığı için hiç birşey yapamıyoruz bu ülkede yaşanmaz sanat hıç birşey burada sadece paylasmak ıstedım çünkü kahrımızdan eriyoruz.
-
- Üye
- İsim: Aslı
ne kadar üzücü, tiyatroya gitmeyeli o kadar çok olmuş ki... 

-
- Üye
- İsim: İltür
Bu sene gittiğim en güzel oyunlardan biri İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda Yangın Duası isimli bir oyun. Berkun Oya, Ülkü Duru ve Ali Atay oynuyor. Çok tavsiye ederim İstanbul'da olanlara. Oyunu tanımlamak için bir filmde duymuş olduğum bir sözü kullanacağım : Gerçeküstü ama güzel.
-
- Üye
- İsim: ziya
İnishmorlu Yüzbaşı(Kedi)
-
- Üye
çocuk tiyatrosunda çok başarılı olan karşıyaka devlet tiyatrosu oyuncularına sonsuz teşekkürler .. ve tüm tiyatrocuların insani bakış açısı için hepsini seviyorum....
-
- Üye
- İsim: ziya
Çayhane'ye gidebilirsiniz istanbul devlet tiyatrosunda, fena değil tavsiye ederim
-
- Üye
- İsim: Aslı
mahşer-i cümbüş biye bir grup var arkadaşlar bileniniz var mı? doğaçlama tiyatro yapıyorlar ve gerçekte bence çok başarılılıar. her hafta bir televizyon kanalında çıkıyorlar ayrıca beyağlu'nda kendi gösterilerileri de var... izlemenizi tavsiye ederim 

-
- Üye
- İsim: dilek
ya ben de bayılırım tiyatroya!bu hafta çarşamba günü ODTÜ TİYATRO FESTİVALİ var ve bu etkinliğe ODTÜ dışından gelenlere kapıda zorluk çıkarmayacaklardır muhtemelen.Üniversitelerden gelen tiyatro grupları oyunlarını sergileyecek üstelik ücretsiz!