tvde fd konseri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
destina7
Üye
Üye
İsim: a

tvde fd konseri

Mesaj gönderen destina7 »

Dün akşamki konseri izleyen var mı trt 2deyde vallahi canlı konserin tadı bir başka ama hiç yoktan iyidir. Oradaki samimiyeti,sahnedeki duruşuyla, şarkılarıyla başka bir güzelliği, kendine has bir kalitesi olduğunu bir kez daha farkettim. Tek kelimeyle dün fd süpeeeeeeeeeeeeeeeerdi.
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

evet Feridun akşam bi harikaydı...ama eski şarkılarına fazla yer vermedi yine...2 kere de canlı izlemiştim...Eski şarkıları da bence harika...Mesela : Buralar soğuk , unut beni , bEyaz,Paranoya gibi..Yeni albümden de hapsini söylesi bi tesadüfleri söylemedi gene..
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

ben de izledim ve gerçekten güzeldi ama az konuştu gerçi kendisi dedi daha önceki konseri izledim ve fazla konuşmuşum diye gene kendi bilir abimin...
requiem

Mesaj gönderen requiem »

ikinci kez izledim. "düşlerime kal"da, bir yer çok ilginçti,güzeldi,çirkindi,olması gerektiği gibiydi.
seviyorum ben bu adamı.

:roll:
dedetor
Üye
Üye
İsim: Sercan

Mesaj gönderen dedetor »

Ya ne güzel millet tv izlio hemde feridun konseri biz de sürünüoruz.Burdan site yetkillilerine sesleniorum lütfen bu siteye imkanınız varsa bi de tv yayını ekleyin.Çok rica ediyorum lütfen..
leon15

Mesaj gönderen leon15 »

tv düşmanlığımı kesicem artık...bu ne yaa...
maalesef izleyemedim ama eminim çoook güzel olmuştur..FD ne yapsa yakışıyo işin akıylada çıkıyo zaten..;)
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

ben iki kere izledim bu konseri tabi abim de sinirlendi ya nehaberin diye yaziki programini izlemeye izin vermedim
bahar_k

Mesaj gönderen bahar_k »

yaa bi sn ya benim neden haberim yok yaaaaa bundan sonra bana birileri haber vermezse darılırım LÜTFENNNNN ama