ÜÇ KÖŞELİ KOCAMAN KESİLDİ İÇİM...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
sofican
Üye
Üye
İsim: Gizem

ÜÇ KÖŞELİ KOCAMAN KESİLDİ İÇİM...

Mesaj gönderen sofican »

Hep son anda hazırlıyorum şu valizimi ...Üstüne oturup zıplayarak son an
telaşıyla da kapatıyorum.Mutlaka gerıde bıraktığım unuttuğum şeyler de oluyordur .Mesela diş fırçası ,odundan kalemim...

Hem niye kızıyorsunuz ki bana ; sevmıyorumdur vedaları belkı ! Sevmıyorumdurda ondan son ana kadar gerçeklığını içime saklıyorumdur ; hem nereden bilirsınız kı içimi !

Hem belki geride bıraktığım insanları düşünmemın acısını hafıfletıyordur odundan kelemımı nasıl olurda evde bıraktığıma vah ! etmem .İlk adımda yeni bir diş fırçası alacağım en yakın yeri hesap etmem.

Geri dönüş ihtimalimi de arttırıyordur üstelık terk ettığım ,ayrıldığım evde unuttuklarım .Belkı ararım yola çıkmadan sevgıli eşyam nasıl iyi mi rahat mı diye .Gıttığım yerde bile arayıp sormama bahane olur belkı ...Bilmıyorsunuz ki ne çok sevıyorm ben odundan kalemımı ...

Hep son anda hazırlıyorum şu valızımı işte ; aşağıda taksinin beklediğine dair çığrışlar ...Ben yine de son anda hazırlıyorum.
Kapatırken fermuarın sitemli , üzgün hafifte kızgın mırıldanışı içimde daha da büyüyüp ÜÇ KÖŞELİ BİR KESİK OLUYOR .
Ama kıyafetın tekıne takılır da kapanmazsa fermuar , dışardakılerın artık sessızleşmesıne karsın içimde bir cümbüş kopuyor ...Diyorum ki ''Hınzır şey ! Bak sen de bendensin ,anlıyorsun beni ...Ama merak etme beş dakıka sonra arayacağız evdekılerı ... ''

Hep son anda hazırlıyorum şu valizimi ... Üstüne oturup zıplayarak son an telaşıyla da kapatıyorum . Mutlaka gerıde bıraktığım unuttuğum şeyler de oluyordur ...Mesela diş fırçası odundan kalemim...

Ama onlar oluyor ya beni geride bıraktıklarımın sesıne ulaştıran ... Hani onlar oluyor ya küs dahi olsam belli belirsiz kalemimi ( ama aslında O ' nu ! geride bıraktığımın nasıl iyi mi olduğunu ) sormama vesile olan ...

Ben odundan kalemımı çok seviyorum da asıl küs olduğum , belki olmadığım , belkı çok fazla sarıldığım ya da sarılmadığım geride bıraktığımı ya da bıraktıklarımı daha çok pek çok sevıyorum...

Öyle ya hep özlenendır gerıde kalan .Öyle ya hep çokça pek de çokça sevilir ah şu geride bırakılanlar ....
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
İsim: SERAP

Re: ÜÇ KÖŞELİ KOCAMAN KESİLDİ İÇİM...

Mesaj gönderen SERAPben »

Nasıl güzel bir yazıdır bu böyle Gizem,beni benden aldın sabah sabah,taaaa uzaklara gittim.Türkiye'den ayrılışım geldi aklıma ve geride bıraktıklarım neyse ki artık burdayım.Bir yazı bu kadar mı güzel olur,yüreğine sağlık :wink:
Evet geride bırakılanlar ne kadar geride bırakılırsa bırakılsınlar aslında hep sevilir,hep özlenirler ve aslında hep özeldirler.
sofican
Üye
Üye
İsim: Gizem

Re: ÜÇ KÖŞELİ KOCAMAN KESİLDİ İÇİM...

Mesaj gönderen sofican »

Çok çok teşekkür ederim ne kadar içten bir yorum olmuş bu gerçekten o kadar mutlu oldum ki yazmak kadar anlaşılmakta keyifli teşekkürler tekrar